Gitarrgatan 3

Bilder

  • Såld!

Gitarrgatan 3 , Ruddalen , Göteborg

Nu ges ni möjlighet att bosätta er i denna renoverade 3:a på våning 11/12 i denna mycket stabila HSB föreningen. Belägen i Ruddalen får man närhet till allt. Promenera runt i grönskande Ruddalen med trevliga promenadstråk eller ta er bort till musikvägens spårvagnshållplats och hoppa på spårvagnen, som snabbt och smidigt tar er in mot stan eller till Frölunda torg. Väl på Frölunda torg finner ni all tänkbar shopping samt bussar som enkelt tar er ut till havet för härliga bad och saltstänkta klippor.

69 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 321 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
66
Byggår:
1961
Driftskostnad:
354 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gitarrgatan 3 och Brf Triangeln. Högt upp i huset, på våning 11 av 12, finner ni denna 3 rummare i den mycket stabila HSB föreningen Triangeln. Beläget i Ruddalen får man närhet till allt. Promenera runt i grönskande Ruddalen med trevliga promenadstråk eller ta er bort till musikvägens spårvagnshållplats och hoppa på spårvagnen, som snabbt och smidigt tar er in mot stan eller till Frölunda torg. Väl på Frölunda torg finner ni all tänkbar shopping samt bussar som enkelt tar er ut till havet för härliga bad och saltstänkta klippor.

Hall

Välkomna in! Ni möts av en ljus rymlig hall med bra avhägningsytor. I hallen finns två platsbyggda garderober som sväljer alla ytterkläder och lite där till. Väggarna i hallen går i ljusgrått och på golvet ligger lägenhetens ena typ av originalparkett. Från hallen når man till lägenhetens alla rum.

Badrum

Badrummet stamrenoverades 2004-2005. I badrummet ligger det ljusgrått klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. badrummet är utrustat med toastol, kommod med underskåp, spegelskåp med belysning, handdukstork, dusch med glasdörrar samt tvättmaskin.

Master bedroom

Master bedroom är stort och rymmer utan problem en dubbelsäng med tillhörande möbler. Rummet renoverades under 2018 och fick då nytt laminatgolv samt ny färg på väggarna.

Kök

Köket totalrenoverades under 2018 samt att stammarna relinades 2016. Köket går i ljusa toner med vitt kakel och vit färg på väggarna. Köket har vita köksskåp och en grå laminatbänkskiva. Köket är utrustad med infälld spishäll, köksfläkt i vitt glas, rostfri ho, kyl & frys, diskmaskin, ugns samt inbyggd mikrovågsugn. Hela maskinparken går i rostfritt och kommer från Bosch.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppenplanlösning mot köket. Vardagsrummet har vitmålade väggar och på golvet ligger en vacker fiskbensparkett. Vardagsrummet möbleras utan problem med soffa och tillhörande möbler samt ett matsalsbord. Från vardagsrummet når man ut till lägenhetens balkong.

Balkong

Lägenheten har mycket trevlig inglasad balkong som ligger i ett soldränkt västerläge. Balkongen inreds lätt med möbler som gör att man kan avnjuta solen och utsikten från tidig vår till sen höst. Föreningen har långtgående planer på att bygga ut balkongerna. Mer information om detta ges på visning eller vid förfrågan.

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum renoverades också under 2018 då det fick nytt laminatgolv samt vitmålade väggar. Rummet rymmer utan problem en säng samt skrivbord. Här finns alla möjligheter för att skapa ett extra sovrum, gästrum eller kontor.

Walk in closet

Lägenheten erbjuder en perfekt walk in closet som utan problem kan inredas med smarta hyllsystem för att svälja alla dina kläder och andra prylar som man inte vill ha ståendes framme. Garderoben har vitmålade väggar och nytt laminatgolv.

Här har ni helt enkelt en grymt fräsch 3 rummare, där i stort sett hela lägenheten har renoverats under 2018. Söker du ett problemfritt fräscht boende, stabil förening och ett läge med vidsträckt utsikt och närhet till allt? ja då har du kommit helt rätt! Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 12, hiss finns

Avgift

4 321 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

4 248 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 040 kr
Försäkring: 2 208 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden varierar med individuellt bruk, val av abonnemang samt leverantör.

Andel i föreningen

0,51706%

Andel av årsavgiften

0,51706%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1961 Ombyggnation 2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas och 2-glas med isolerglas

Fastighetsbeteckning

Rud 3:1

Förening

Namn

Hsb Brf Triangeln I Göteborg

Om föreningen

Brf Triangeln består av Fiolgatan 2 Gitarrgatan 1-3 som ligger i nära anslutning till Ruddalens Idrottsplats med sina fina promenadstigar och en underbar natur.

Lägenheternas storlek fördelar sig enligt följande:
34st enrums-,70st tvårums-,105st trerums-,och 6st femrumslägenheter.

Här bor ni med gångavstånd till Frölunda Torg med sitt rika utbud av butiker. Närhet finns även till både spårvagns- och busshållsplats som tar er in till Göteborgs city och ut till underbara salta bad i väst. Föreningen har ett brett utbud av aktiviteter för sina medlemmar, såsom cirklar och diverse sammankomster.

Under åren 1961-1963 byggdes tre bostadsfastigheter, som innehar sammanlagt 214 lägenheter, lokaler för fritidsverksamhet samt en föreningsexpedition belägen på Gitarrgatan 3.

Postadress/Besök:
HSB brf Triangeln
Gitarrgatan 3
421 41 Västra Frölunda
E-post: hsbtriangeln@gmail.com
Exp öppen måndagar jämna veckor mellan kl 18.00-19.00

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

215

TV och Bredband

Internet och kabel-TV:
Kabel-TV (basutbud, 16 kanaler) och bredband (50mbit) från Com Hem ingår i månadsavgiften.

Parkering

Tomten inrymmer 50 parkeringsplatser. P-plats kan hyras till en kostnad av 120 kr/månad utan eluttag för motorvärmare och 190kr/månad med eluttag för motorvärmare. Föreningen ingår även som medlem i Musikvägens parkeringsförening. Parkeringsfältet inrymmer 369 parkeringsplatser varav HSB:s Bostadsrättsförening Triangeln Göteborg nyttjar ca 83 parkeringsplatser. Besöksplatser går att hyra under en kortare tid, tex en vecka eller en månad.

Renoveringar

Renovering:
Köksstammar renoverade genom relining 2002. Gitarrgatan 3 fick köksstammarma relinade under 2016.
Stambyte avslutat 2005.
Fasad- och fönsterrenovering i föreningen från 2-glas till 2-glas med isolerglas utförd 2007-2009.
Hissrenovering 2009-2010.
Byte utav balkongdörr och balkongfönster 2015.
Renovering fasad Gitarrgatan 1, 2016-2017.
Spolning och filmning av bottenplattor 2017
Renovering av fasad på Fiolgatan 2 2018
Justering av värmesystemet & Spolning av stammar 2018

Framtida renoveringar:
Fortlöpande energibesparande åtgärder
Planerad OVK-besiktning 2019
Översyn av föreningens el 2020

Ekonomi

Under 2017 höjdes avgifterna med 1,5%. Inga ytterligare avgiftshöjningar är planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Övernattningslägenhet:
Finns på Gitarrgatan 1. Denna går att hyra för 300 kr/natt inkl. 1st parkeringsplats.

Lokal:
Finns på Gitarrgatan 3 och går att hyra för 360 kr för en dag.
Bokning av övernattsningslägenhet och lokal sker via 0104 422146 eller via E-mail till Annika.wallin@hsb.se

Bibliotek:
Medlemmar har möjlighet att låna böcker samt ljudböcker på Gitarrgatan 3 jämna måndagar mellan kl. 18-19.

Om området

Ruddalen

Bor ni i omtyckta Ruddalen har ni närhet till dagis, skola, den härliga naturen, strövstigar samt skridsko- och tennisbana. Bra kommunikationer till centrum finns inom gångavstånd. Frölunda Torg ligger i närheten och där finner ni mer än 200 butiker, kulturhuset med bio, simhall och träningsanläggning. Från Frölunda Torg går även ett nätverk av busslinjer till de olika delarna av staden. Härifrån tar ni er också snabbt till badplatser vid Näset eller Askim. Det är cykelavstånd till såväl centrum som till salta bad.

Kommunikation

Kommunikationer: Spårvagn 1, 7 och 8 går förbi hållplatserna Musikvägen och Positivgatan. Flexlinje i området. Från området finns också fina cykelvägar till några av Göteborgs vackraste badplatser vid havet. Både Näsetbadet och Askimsbadet ligger nära.

Närservice

Mataffären Lidl finns i närområdet, precis som bageri, pizzarestauranger och småbutiker. Hemköp finns på Frölunda Torg och Willys hemma vid Kaverös centrum.

Karta

Hör av dig till Victor Adamsson eller Daniel Fuxborg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad