Skalldalsvägen

Bilder

Skalldalsvägen , Hovås , Göteborg

Hovås - Skalldalen!
Stor attraktiv parhustomt under styckning med sökt bygglov för parhus om 2 gånger 154 kvm boyta plus fristående garage. Vatten, avlopp och fiberanslutning i tomtgräns. Tomten är ej kopplad till någon husentreprenör utan här finns möjlighet att fritt välja både hus och leverantör.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 938,9 kvm

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Hovås 1:40

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

2 900 000 kr

Summa pantbrev

2 300 000 kr

Tomt

Areal: 2 938,9 kvm
Tomttyp: Naturtomt

Vatten/avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Askim GA:25, Hovås S:4, S:8, S:17, S:28, S:30, S:41-S:46, S:49
Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 1480K-2003F133

Om området

Hovås

Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Genom att låta en aktör ta ett helhetsgrepp för all handel och service i Nya Hovås kan man landa en handplockad mix som av butiker och verksamheter som stärker hela området. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Men hur skapar man ett småskaligt utbud i en stadsdel med bostäder och kontorsverksamheter? Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. En förutsättning är det nära samarbete mellan alla exploatörer som utvecklar området som pågår. Genom vårt sätt att arbeta går vi i mål med visionen om en levande och efterlängtad stadsdel ute i sydväst.

Texten kommer från Nya Hovås.se, se mer på deras fina hemsida under länkar!

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Slättberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad