Björklundavägen 14

Bilder

  • Såld!

Björklundavägen 14 , Nya Hovås , Göteborg

Snart kommer denna underbara genomgångs 3:a ut till försäljning i populära Nya Hovås! Bostaden ligger i en trygg HSB-förening, har öppen planlösning och en fantastisk balkong i solbadande söderläge. Lägenheten stod klar 2017 och gör med sina påkostade och ljusa ytskikt att det bara är att flytta in utan att lyfta ett finger. Varje detalj är noga genomtänkt och här finns bra förvaring genom både garderober och dubbla klädkammare. Bostaden ger ett trevligt och rymligt intryck med högt i tak och stora fönsterpartier i samtliga rum. Området erbjuder en småskalig blandstad i världsklass där ni blir en del av ett levande stadsliv med salta bad och natur inom bekvämt gångavstånd. Här kan man trivas och bostaden samt dess omgivningar bör upplevas på plats!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 529 kr Ink. värme, bredband, IP-tel, digital-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3132
Byggår:
2017
Driftskostnad:
650 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen till Björklundavägen 14. Du möts av en möblerbar hall med avhängningsmöjligheter och en garderob till vänster. Väggarna är ljusgråa och på golvet ligger ekparkett.

Vardagsrum

Från hallen når ni vardagsrummet som i öppen planlösning flyter i hop med köket. Stora ytor, fantastiska fönsterpartier och en otrolig takhöjd gör att rummet upplevs ljust samt rymligt. Här finns plats för soffa med tillhörande möblemang och matbord med plats för större sällskap. Från vardagsrummet når ni bostadens stora balkong. Väggarna är ljusgråa och på golvet ligger ekparkett.

Kök

I öppen planlösning med vardagsrummet har vi köket. Signerat Marbodal med snygga stilrena materialval. Maskinparken är komplett med allt ni behöver, levererad från högkvalitativa Siemens och går i vitt. Luckorna är vita med handtag i rostfritt, ljusgrå laminatskiva med underlimmad ho. Ovan sitter ett vitt kakel och här finns väldigt gott om förvaring med skåp ända upp till taket .

Balkong

Från lägenhetens Vardagsrum och kök når ni en fantastisk balkong. Med fin utsikt över gården och ett populärt söderläge är detta en plats för umgänge. Balkongen rymmer bord med stolar, soffa med tillhörande möblemang och varför inte växter efter behag.

Master bedroom

Från hallen når ni lägenhetens största sovrum. Dubbla fönster, takhöjd att drömma om och en praktisk klädkammare gör rummet rymligt med möjlighet till vila. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng med sängbord och en arbetsplats i lugn och ro. Väggarna är ljusgråa och på golvet ligger ekparkett.

Sovrum 2

Från hallen når ni lägenhetens andra sovrum. Här finns plats för säng och annat möblemang. Stort fönster mot gröna omgivningar ger sovrummet ett trevligt intryck. Förvaring löses genom två garderober och en rymlig klädkammare. Väggarna är ljusgråa och på golvet ligger ekparket.

Badrum

I anslutning till hallen ligger badrummet, helkaklat med downlights för en fräsch och tidlös känsla. Här finns en vägghängd WC, duschhörna med glasdörrar och ett snygg handfat. Här inne finns även en tvättavdelning med tvättmaskin,torktumlare och praktiska förvaringsskåp. Väggarna är vita och på golvet ligger ljusgrå klinker.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

3 529 kr Ink. värme, bredband, IP-tel, digital-tv

Driftskostnad

7 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,53132%

Andel av årsavgiften

1,45531%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX (från-/tilluft med värmeväxlare)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

451:60

Förening

Namn

HSB BRF Boulevarden i Göteborg

Om föreningen

Föreningen består av 68 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Inflytt sker under 2017. Föreningen äger fastigheten Göteborg Hovås 450:61.

TV och Internet:
Fastigheten är ansluten till Telias Triple Play, vilket innebär IP-telefoni, Kabel-TV och bredband i multimedia uttag INGÅR i avgiften. Hastigheten är 100/100.

Vatten ingår ej i månadsavgiften. Den faktiska förbrukningen av kall- resp. varmvatten debiteras separat. El debiteras med enhetsmätning genom föreningens avtal. Du betalar bara för din egen förbrukning.

I föreningen finns ett övernattningsrum med toalett samt en gemensamhetslokal med kök, en gemensam tvättstuga samt cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till varje trapphus.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Parkering

I garaget under huset finns det totalt 66 stycken garage-platser och 4 mc-platser. Kö-system råder. En garage-plats kostar 1063 kr/mån och en mc-plats kostar 425 kr/mån. Ett parkeringsdäck håller på att byggas, där boende i Brf Boulevarden kommer att ha möjlighet att hyra platser.

Kontaktperson för garageplats :
Helene Carlsson, 010-442 20 04

Övrigt

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är för närvarande 1113 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 445 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Om området

Nya Hovås

Nya Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Systembolaget, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Karta

Hör av dig till Daniel Fuxborg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad