Klåvavägen 72

Bilder

 • Nyproduktion
 • Lägenheten är belägen näst högst upp med balkong i väst-och östläge.
 • Balkongen mot innergården i österläge.
 • Brf. Fritiden
 • Planritning 3D

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning 2D

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Accepterat Pris

3 975 000 kr

Klåvavägen 72 , Nya Hovås , Göteborg

Fritt och öppet läge samt 2 balkonger, öst-och västerläge erbjuder denna nyproducerade lägenhet. Fräscht, modernt och bekvämt boende med multimediauttag i alla rummen, väggförstärkning för vägghängd TV, hiss, brevlådor i entréplan. Busshållplats, mataffär mm runt hörnet. Centralt belägen i naturnära Nya Hovås. Möjlighet finns att komma in i lägenheten och se planlösningen den 8/4 kl 09:30. Vänligen kontakta Izabela Nowak 0703-550282 för visning!

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 372 kr I avgiften ingår I avgiften ingår värme, kallvatten, tv och bredband och förberedelse för IP telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2018-2019
Driftskostnad:
723 kr/månad
Accepterat Pris:
3 975 000 kr

Mer information

Visningar

 • Mån 25 mar 17:00-17:30

  Boka här

  Vänligen kontakta Izabela Nowak för visningstid 0703-550282!

 • Mån 8 apr 09:30-10:00

  Lägg till i din kalender

  Vänligen kontakta Izabela Nowak för visningstid 0703-550282!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med öppen planlösning och generösa sällskapsutrymmen på Klåvavägen 72 och Brf. Fritiden. Ni möts av moderna och nybyggda Svanenmärkta hus från år 2018 i Nya Hovås med busshållplats, mataffär, apotek, systembolaget mm runt hörnet. Praktiskt och bekvämt boende med automatisk dörröppnare, hiss och brevlådor i entrén. Alla lägenheterna är utrustade med säkerhetsdörrar, multimediauttag i alla rum (uttag för tv, telefon och internet). I källarplanet finns förråd, garage, ett låst och väderskyddat cykelförråd samt barnvagnsförråd. Lägenheten är mycket fint belägen på våning 4 av 5 med en balkong i österläge om ca 6 kvm mot en lugn innergård och en balkong om ca 4 kvm i västerläge mot Klåvavägen och Brottkärrsvägen.

Planlösning:
Öppen och luftig hall med avhängningsmöjlighet samt garderob med skjutdörrar Opal av märket Mirro. Inredningen i garderober består av hyllor och klädstång av märket Pelly. 3-stav ekparkett av märket Kährs är genomgående för hela lägenheten förutom i badrummet där det istället ligger klinker. Ljus färgsättning på väggarna.

Rakt fram i hallen ligger det lyxiga badrummet. Badrummet är stilrent inrett med kommod och spegelskåp med belysning i vitt av märket Vedum, duschdörrar i glas av märket INR Basic Stimson, mellangrå klinker Nordic Scuro av märket CC Höganäs på golvet och helkaklade vita väggar. Infällda Spotlights LED med dimmer i taket. Handdukstorken av märket Pax håller era handdukar torra och varma oavsett årstid. Snyggt, fräscht och lätt att hålla rent. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens samt bänkskiva i laminat på vilken ni kan stryka och vika den nytvättade tvätten. I väggskåpen ovanför bänkskivan förvarar ni rengöringsprodukter mm.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum är ca 18 kvm med öppen planlösning mot köket som gör det möjligt för er att umgås med familjen och era gäster under tiden ni lagar mat. Väggen mot hallen är förstärkt för vägghängd TV.

I anslutning till vardagsrummet finns det smakfulla och välplanerade köket om ca 15 kvm, med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Stilren inredning från Marbodal med vita skåpsluckor och silverhandtag i matt nickel av märket Marbodal Kurs. Den svarta bänkskivan i laminat av märket Marbodal Svart mocka 597 ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Spotlightsrampen under skåpen lyser upp under tiden du lagar mat. Köket erbjuder ett komplett maskinellt paket i rostfritt stål av märket Bosch med allt ni behöver. Kyl och frys, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, micro inbyggt i köksskåp. Mellan kök och vardagsrum finns det plats för stort matbord och många gäster.

Härifrån kommer ni ut till den balkongen i västerläge, den ultimata uteplatsen med högt och öppet läge. Från balkongen är det fin utsikt mot Brottkärrsskolan och grönområden runtom.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum, här vill man kunna sova gott och komma till ro. Lägenhetens sovrum är beläget med fönster i österläge mot en lugn innergård. Rummet är försett med inbyggd garderob med skjutdörrar för god klädförvaring. Inredningen i garderoben är av märket Pelly, samma som i hallen. Sovrummet är ca 15,5 kvm och rymmer lätt en dubbelsäng med tillhörande sängbord och skrivbord. Härifrån kommer ni ut till den andra balkongen om ca 6 kvm i österläge. Perfekt plats att starta dagen på med en kopp kaffe.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Pris

3 975 000 kr Accepterat Pris

Avgift

3 372 kr I avgiften ingår I avgiften ingår värme, kallvatten, tv och bredband och förberedelse för IP telefoni.

Driftskostnad

8 685 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 900 kr
VA: 1 005 kr
Försäkring: 1 800 kr
Övrigt: 1 980 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostnaden är ca 724kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr, vatten/avlopp 84 kr och hushållsel 325 kr. Individuell mätning och debitering av el och varmvatten. Varmvatten debiteras med 84:-/mån och el med 325:-/månad. Tv/bredband 165kr/mån.

Andel i föreningen

1,192%

Tillträde

April 2019

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018-2019

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Hovås 451:66

Övriga byggnader

Källarvåningen innehåller garage, cykelparkering, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd. Gröna innergårdar, odlingsplatser och gröna tak på gårdshuset. Det finns ingen gemensam tvättstuga utan alla lägenheter förses med egen tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt

Uteplats 1: Balkong om ca 6 m², läge öster, låsbar dörr.
Uteplats 2: Balkong om ca 4 m², läge väster, låsbar dörr.

Förening

Namn

Brf Fritiden

Om föreningen

I avgiften ingår värme/uppvärmning, kallvatten, fastighetsdrift (hiss, sopor, etc.) och skötsel (städning trappa/trädgårdsskötsel/snöplogning).
FX - mekanisk ventilation med återvunnen värme på frånluft. Friskluftsintag bakom radiatorer.
Vattenburen värme i radiatorer, synliga värmestammar. Huset är anslutet till bergvärme.
Alla lägenheter har förråd i källaren eller i vindsvåningen.
Det finns ingen gemensam tvättstuga, alla lägenheter förses med egen tvättmaskin och torktumlare, alternativt, kombimaskin.

Lokal
På bottenvåningen i hus 2 finns två lokaler avsedda för verksamheter. Verksamhetslokalerna ägs av extern part i en så kallad tredimensionell fastighet.

Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang och kommer att debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning. Beräknad årsavgift för el är 3 900kr/år. Beräknad kostnad för uppvärmning av vatten är 1 005kr /år. Båda avräknas mot verklig förbrukning.
Tv/bredband årsavgift 1980kr/år.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

85

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Tv och IP-telefoni genom Bredbandsbolaget. Bredband genom Bredbandsbolaget 250/100 mbit/s.

Parkering

3 p-plats med möjlighet för laddning av elbilar. P-platsen kostar ca 800kr/mån.
I föreningen finns 51 garageplatser, det är kö till dessa. Garageplatsen kostar 1300kr/mån.

OBS! uppgiften om p-platsen och garageplatsen är ej fastställd, se föreningens ekonomiska plan.

Övrigt

Vad innebär det att bo i ett Svanenmärkt hus?
Svanenmärkningen gör att du kan vara säker på att du får ett hem och en vardag som är miljövänlig in i minsta detalj.

Energiförbrukningen är låg för att huset bland annat har extra bra isolering, vitvaror i de högsta energiklasserna och snålspolande vattenkranar och toaletter. I ett nybyggt och Svanenmärkt hem från Skanska är energiförbrukningen minst 15 % bättre än kraven för nybyggda hus och >50% bättre än snittet i Sverige. Det är en stor skillnad som ger en lättnad både för din plånbok och för miljön.

Allt material är noga utvalt för att innehålla så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt. Det kan till exempel vara att träet ska komma från hållbara skogsbruk, färger inte får innehålla farliga lösningsmedel, och att kemiska byggprodukter klarar hårda gränsvärden för miljö- och hälsoskadliga kemikalier.

Alla dessa faktorer bidrar till minimal klimatpåverkan.

Om området

Nya Hovås

Nya Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Systembolaget, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte