Briljantgatan 86

Bilder

  • Såld!
  • Rymligt vardagsrum med fönster mot naturen
  • Välkommen till Briljantgatan 86
  • Hall mot vardagsrum
  • Matplats i vardagsrummet
  • Trevligt med naturen utanför

Briljantgatan 86 , Tynnered , Göteborg

Nu har ni möjligheten att förvärva denna familjevänliga bostad om 5 rum och kök på hela 116,9 kvadrat på barnvänliga Briljantgatan 86.

Lägenheten disponeras idag med 4 rymliga sovrum, inglasad balkong i bästa västerläge, 2 stamrenoverade badrum, kök med väl tilltagen matplats och ett vardagsrum med plats för både tv hörna samt större matsalsbord när släkt och vänner kommer på besök. Genom lite kärlek kan denna bostad bli en plats för familjen att trivas på. Området inbjuder till lek på bilfria gårdar med flertalet lekplatser och tillgång till natur. Föreningen har en privat innergård med grillplats som blir en naturlig plats att spendera tid med nära och kära. Närhet till Frölunda torgs stora utbud av shopping och restauranger samt goda kommunikationer både in till centrala Göteborg samt västkustens salta bad.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

116,9 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
7 189 kr Inkl Värme, VA och Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
116,9 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
549
Byggår:
1967
Driftskostnad:
466 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

116,9 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen till Briljantgatan 86 och denna rymliga hall med vita väggar, trämönstrad plastmatta och gott om förvaring i flertalet garderober. Här finns även plats för säsongens ytterplagg och annat möblemang som kan behövas i vardagen.

Vardagsrum

Från hallen når man bostadens ljusa och väl tilltagna vardagsrum. Med ljusinsläpp från två väderstreck samt den grönskande naturen utanför blir upplevelsen rofylld och här finns ingen insyn att tala om. Denna plats rymmer både större soffhörna och plats för matbord för många gäster. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Master bedroom

Från vardagsrummet når man bostadens största sovrum. Likt vardagsrummet har även detta rum fönster i två väderstreck vilket ger ett ljust och trevligt intryck. Rummet upplevs rymligt och har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt arbetsplats eller vad annars man önskar nyttja de stora ytorna till. Förvaringen löses genom tre garderober och här finner ni utgång till bostadens härliga inglasade balkong. Väggarna är vita och på golvet ligger plastmatta.

Kök

Från hallen når ni bostadens trevliga parallellkök med tillhörande matplats. Köket har äldre standard med vita luckor, gott om skåp med förvaring och bra arbetsytor. Utrustningen består av kyl, frys, köksfläkt och spis. Inramat från flertalet fönster finner ni en stor matplats med plats för hela familjen. Från matplatsen har ni en bra uppsyn över gårdens lekplatser och bilfria ytor. Väggarna är vita och på golvet ligger slitstark plastmatta.

Sovrum 2

Från både hallen och köket når ni bostadens andra sovrum. Rummet är stort och har stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här ryms större säng med tillhörande möblemang, möjlighet till arbetsplats vid fönster och förvaringen löses enkelt genom 6 inbyggda garderober. Väggarna är vita och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum 3

Från hallen når ni bostadens tredje sovrum med fönster mot trevligt grönområde. Rummet är rymligt och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns även möjlighet till arbetshörna eller annat för ändamålet lämplig utröstning. Väggarna är gråa och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum 4

Direkt från ytterdörren till vänster når ni lägenhetens fjärde och sista sovrum. Rummet är mysigt och rymmer vad ett sovrum behöver. Trevligt fönster mot naturen och ett fint ljusinsläpp som bjuder in till vila eller en lugn stund för sig själv. Väggarna är gråa och på golvet ligger en plastmatta.

Toalett

Från hallen når ni toalett som renoverades i samband med föreningens stamrenovering 2012. Här finns WC, handfat och spegel. Väggarna är vita och på golvet ligger grått klinker.

Badrum

Från köket når ni bostadens stora badrum med tillhörande tvätt avdelning. I tvätt avdelningen finns idag ett torkskåp och möjlighet för er att installera tvättmaskin eller annan utrustning. Här finns stora fönster som ger hela rummet en ljus upplevelse. I badrummet finns badkar med dusch, wc, handfat och spegelskåp. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet ligger grå klinker.

Balkong

Bostadens inglasade balkong är en trevlig plats för avkoppling och trevliga stunder tillsammans. Belägen med uppskattat västerläge och med plats för mindre bord med tillhörande stolar. Här kan du odla dina färska kryddor eller varför inte ta en kaffe medans barnen springer omkring på gården nedanför.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

7 189 kr Inkl Värme, VA och Kabel-TV

Driftskostnad

5 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

2,39143%

Andel av årsavgiften

2,79531%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 september 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Göteborg Järnbrott 164 :13

Övrigt

Inglasad balkong i västerläge
Ett källarförråd tillhör lägenheten

Förening

Namn

Brf Briljanthöjden

Om föreningen

Föreningen upplåter 57 lägenheter med bostadsrätt samt 10 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt.

Bostadsrättsföreningen registrerades 2008-01-04. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2008-01-04 och nuvarande stadgar registrerades 2008-01-04 hos Bolagsverket. Föreningen förvärvade 2008-01-04 fastigheten Göteborg Järnbrott 164:13.

Avklarade renoveringar är bland annat; upprustning av balkonger samt tvättstugor. Nyinstallation av hissar. Energibesiktning samt ventilationsbesiktningar 2010. Internetleverantör är ComHem. Relacom har även lagt in fiberoptik i alla uppgångar, därefter har Telia dragit kablar till alla lägenheter.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Profiljärnet GA32 och GA31. Föreningens andel är 17,7 procent.
Samfälligheten förvaltar parkeringsdäck och utemiljö.

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Tynnered

Området utmärks av närheten till havet och många grönområden med varierande natur. Alla bekvämligheter såsom skola, förskola och affärer finns på behändigt gångavstånd.

Kommunikation

Spårvagn 1 och 7 finns alldeles i närheten och förflyttar er snabbt via Frölunda Torg in till centrala Göteborg.
Från Frölunda torg genomströmmas olika busslinjer och spårbunden kollektivtrafik.

Närservice

Frölunda Torg, en av landets största shoppingcentrum med mer än 100 butiker. Modebutiker, sportaffärer, smyckesaffärer, bokhandel, banker, restauranger mm. Här finns också Frölunda kulturhus med bio, simhall och träningsanläggning.
Sisjön bjuder på ett promenadstråk runt sjön och där har du Coop och många andra butiker.
Köpcentrum 421 på motsvarande sida om söderleden har du ICA Maxi och även här flera andra butiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Livs & Grönt Gruvan
280 m
Hemköp
540 m
Köpcentrum & Gallerior
Radiotorget
1,8 km
421 Köpcenter
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Topasgatan 58-59 förskola
180 m
Topasgatan 1 förskola
410 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
5,5 km
Grundskolor
Ängåsskolan
280 m
Tyrolens Fritidsgård
380 m
Gymnasium
Yrkesförberedande centrum YFC
680 m
Frölundaskolans fritidshem
1,1 km
Universitet & Högskolor
PRO:s Folkhögskola
2,6 km
Nordiska högskolan för folkhälsovetenskap
4,1 km
Banker
Swedbank AB
510 m
Swedbank
510 m
Golfbanor & Golfklubbar
World of Golf Scandinavia AB
1,2 km
Askims Bangolfklubb
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Inslaget HB
260 m
Frölundabadet Frölunda Kulturhus
670 m
Simhallar & Utomhusbad
Frölundabadet Frölunda Kulturhus
670 m
Askimsbadets Bollplaner 1-2
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Daniel Fuxborg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte