Antenngatan 13 B

Bilder

  • Såld!

Antenngatan 13 B , Järnbrott , Göteborg

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta 1: a med radhuskänsla och privat trädgård i populära Järnbrott. Ert nya hem har fina och ljusa ytskikt, separat kök med plats för flera middagsgäster och ett stort vardagsrum som med enkelhet rymmer både sov avdelning samt sällskaps del. Det som skiljer denna bostad från mängden är den privata trädgården som erbjuder en skyddad oas, perfekt för sena sommarkvällar bland vänner. Här bor ni nära naturen, Frölunda torgs svårslagning utbud av shopping och restauranger samt mycket goda kommunikationer in till centrala Göteborg.

Snabbt tillträde möjligt!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

39,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 605 kr Inkl värme, VA, bredband och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
2022
Byggår:
1953
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

39,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

En halv trappa upp från gatan välkomnas ni in i en väl tilltagen och möblerbar hall. Här finns plats för av hängning och önskat möblemang. Här har tidigare funnits en klädkammare som om man önskar kan återskapas med enkla medel. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus klinker.

Kök

Till höger från hallen når ni lägenhetens kök med bra ljusinsläpp från väl tilltaget fönster. Här ryms en bra matplats och trevliga ytor som inbjuder till matlagning. Köket är ljust och luftigt med vita luckor och handtag i silver. Som stänkskydd sitter mörkt modernt kakel och bänkskivorna är i grått slitstarkt laminat. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. I köket finns även en tvättmaskin installerad för att underlätta vardagens bestyr. På golvet ligger samma ljus klinker som i hallen, väggarna är vita och i taket sitter trevliga spottar.

Badrum

Bostadens badrum är rymligt och har naturligt ljusinsläpp genom frostat fönster åt öster. Här finns badkar med dusch, wc, handfat och förvaringsskåp. Väggarna är delvis kaklade i vitt och på golvet ligger plastmatta.

Vardagsrum

Allrummet andas volym och här finns plats för både sovrumsdel med tillhörande möblemang samt samskapsyta som kan disponeras efter eget behag. Stort fönsterparti ger rummet generöst ljusinsläpp och genom altandörren når ni bostadens unika uteplats med privat trädgård. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är stilrent vita.

Uteplats

Bostadens uteplats som ligger i bästa västerläge når ni från vardagsrummet. Här sammanfogas inne med ute och här får ni möjlighet att njuta av det goda livet har att erbjuda. Det finns en stenlagd uteplats med plats för bord och stolar, soffa eller vad ni önskar att eran del av världen ska inbjuda till. Här kan man känna gräset mellan tårna och umgås med familj och vänner. Hela denna oas är omgiven av större häck som ger ett insynsskyddat läge men också en grind för att välkomna dina gäster. Möjligheterna här är många och din fantasi sätter gränsen för vad du vill att denna platsen ska vara och hur du vill nyttja den.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 605 kr Inkl värme, VA, bredband och kabel-tv

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Observera att driftkostaderna är uppskattade. Driftkostnaden varierar med individuellt bruk, val av abonnemang samt leverantör

Andel i föreningen

0,35892%

Andel av årsavgiften

0,35892%

Reparationsfond

672 kr

Tillträde

Enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Järnbrott 21:1

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Göteborgshus Nr 65

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Göteborgshus nr 65 innehar 208 lägenheter på adress Antenngatan 11-37 och 30-36 samt Mottagaregatan 10 och 12. Lägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok - 16 st
2 rok - 98 st
3 rok - 74 st
4 rok - 20 st

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga med torkrum på Antenngatan 13,17,23,27,31,35 och Mottagaregatan 10. Mattvättmaskin finns på antenngatan 23, stenmangel på antenngatan 37B. Cykelrum i samtliga fastigheter samt bastu på Antenngatan 29B. Källarförråd finns i bottenplan, på bottenplan finns även plats för barnvagnar.

Parkering
Föreningen har 49 garageplatser ca 300 kr/mån ,varav 20 med värme ca 350 kr/mån och 73 parkeringsplatser 200 kr/mån, till både garage och parkeringsplats finns separat kö. I området finns fri parkering i 30 minuter och 2 timmar samt vissa avgiftsbelagda parkeringar runt radiotorget.

Renoveringar
Utfört underhåll:
Målning av fastigheter
Energideklarationen utfördes under slutet av 2008
Göteborgs energi har bytt elmätare.

För mer information se föreningens årsredovisning som du hittar på dokument.
Föreningen skickar ut ett informationsblad, skicka ett mail till listamig@antenngatan.se för att erhålla Vi i 65:an via mail.
Eva Hansson, ordförande eva@antenngatan.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej

Om området

Järnbrott

Järnbrott är ett lugnt, barnvänligt och trivsamt område med radhus, villor och bostadsrätter uppförda under mitten av 50-talet. Innan dess var här rena landet med bondgårdar, där man kunde köpa ägg och mjölk.

Området är omtyckt av både yngre och äldre och är tryggt med lägre bebyggelse och här har man omedelbar närhet till skolor och förskolor. Björkåsskolan nås på några minuter och Ebba Pettersons skola ligger 10 min promenadväg bort. Våglängdsgatans förskola ligger mycket nära och inom 10 minuters radie ligger förskolorna på Gnistgatan, Bilradiogatan och Transistorgatans förskola.

Friluftsområdet Ruddalen ligger i nära anslutning till Järnbrott. Här finns flera vackra promenadstigar och motionsspår. På vintern har du också tillgång till en skridskobana. Från Antenngatan är det cykelavstånd till bl a Askim och Hovås med fina badställen samt till Slottsskogen, Botaniska Trädgården, Änggårdsbergen och centrala Göteborg. Man når härifrån också fina promenadstråk mot havet, om man går utåt Välen och runt Marholmen.

Kommunikation

Buss 95 och 84, med busshållplats på Antenngatan, går till Frölunda Torg och Marklandsgatan. Från Marconimotet några minuter bort går buss 80 och Blå Express.
Närmaste spårvagnshållplats är Musikvägen, där går linje 1, 7 och 8.
Buss 84 och 95 går utanför dörren och närmsta hållplats är Radiotorgen eller Sändaregatan beroende på var man bor i föreningen. Närmsta spårvagnshållplats är Musikvägen (1,7 och 8:ans spårvagn) som det tar 10 minuter att gå till. Gamla Säröbanan är ju numera cykelbana och det tar 10-15 minuter att cykla in till Linne eller Slottskogen och söderut når man snart havet.

Närservice

Knutpunkten för service är Radiotorget. Här har du ett väldigt trevligt torg som byggdes 1953 och fortfarande andas 50-tals atmosfär. Här finns många fina butiker och bra service, bland annat Bageri och konditori, Cykel och sport, Klyftans fisk och Livs med fina råvaror, däribland mycket närodlat. Här kan du också klippa dig och gå till tandläkaren. Läs mer om torget på www.radiotorget.se
Frölunda Torg ligger alldeles i närheten med sitt mycket stora utbud av affärer och annan service. Här finns även Kulturhuset med stort bibliotek, bio, simhall och träningsanläggning. Här hittar du också nya spännande lekplatser, bla vid Kulturhuset. Populära Öppna förskolan Trädet finns på Pianogatan 86.

Parkering

Besöksparkering finns via P-automater vid Radiotorget och vid Miljöstationen mittemot Antenngatan 41. Utan avgift kan du hitta parkering mittemot Antenngatan 17, på Sändaregatan 2-6 (mittemot Antenngatan 57), samt vid förskolan vid Våglängdsgatan. I området finns fri parkering i 30 minuter i parkeringsfickor längs med Antenngatan.

Karta

Hör av dig till Daniel Fuxborg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad