Breviks Ängar 11

Bilder

  • Såld!

Breviks Ängar 11 , Näset , Göteborg

Rymlig villa med generösa sällskapsytor och genomtänkt planlösning. 5 sovrum, 2 badrum varav ett med stor relax-avdelning och bastu. Insynsskyddad mysig uteplats med plats för grillkvällar. Här finns plats för den större familjen. Närhet till fina badplatser!
Välkomna till Breviks Ängar 11!

165 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
165 kvm
Biarea:
16 kvm
Tomtarea:
406,5 kvm
Byggår:
2000
Driftskostnad:
2 618 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

165 kvm

Biarea

16 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en väl tilltagen entré med praktiskt klinkergolv. Direkt till höger finner ni det rymliga köket med plats för stor matgrupp. Vita luckor matchas med snyggt blått kakel. Moderna vitvaror samtliga från Miele, K/F (2010), spis (2018), spisfläkt (2000), micro (2016) samt diskmaskin (2010). Bra arbetsytor och trevligt ljusinsläpp ger rymd och ljus för trevliga sammankomster.
Vidare ut från köket finner ni ytterligare en stor matsalsdel som ger plats åt en rejäl matsalsmöbel och även vardagsrummet med plats för större soffgrupp och annat möblemang. En fin braskamin (2009), här emellan, utgör en fin inredningsdetalj och bidrar med extra myskänsla och värme under den kalla årstiden. Från matsalen når man ut till den grönskande uteplatsen på baksidan huset. Här är det fullkomligt insynsskyddat och plats för matgrupp, grillplats samt loungeavdelning för härliga sommarkvällar.

Från hallen och vänster nås först ett mindre badrum med dusch, (kakel/klinker samt golvvärme) och efter det, tvättstuga med TM/TT (2010). Även här klinker med golvvärme samt garderob för förvaring. Passerar man igenom tvättstugan så når man ett ombyggt allrum/sovrum som även fungerar utmärkt som kontor eller tonårsrum/gästrum. Detta var tidigare en del av garaget. Även här utgång till uteplatsen på baksidan.
Genomgående parkett i hela huset.

Andra våning rymmer ett stort Master Bedroom med tillhörande stor garderob, ytterligare två stora sovrum där man lätt får plats med stor säng, skrivbord samt förvaring. Det fjärde sovrummet är lite mindre och passar som barnrum/kontor.

Här uppe finner man också det stora badrummet med lyxig relaxavdelning. Golvvärme och handdukstork, dusch, bastu och jacuzzi finns att avnjuta och även stor avslappningsyta för möblemang samt inbyggt kylskåp med plats för förfriskningar. Vad mer kan man begära? Här saknas ingenting! En dröm för den kräsne.

Missa inte detta tillfälle, välkomna att boka er på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump 2017

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 augusti 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Knauff ventilerad putsfasad 2013
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

2013 Byttes all fasad ut, då den föregående var av enstegstätad putsfasad.

Fastighetsbeteckning

Näset 127:25

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 416 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 659 kr
VA: 3 520 kr
Renhållning: 1 568 kr
Väg, samf: 1 684 kr
Sotning: 200 kr
Försäkring: 2 737 kr
Övrigt: 9 048 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I elkostnaden ingår uppvärmning och hushållsel. Övrigt avser fiber och kabeltv

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 928 000 kr, varav byggnadsvärde 2 278 000 kr

Summa pantbrev

1 000 000 kr

Tomt

Areal: 406,5 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Näset GA:104-GA:105

Om området

Näset

På Näsethalvön bor ni med havet och naturen som granne. Den underbara kusten erbjuder många klippiga badplatser med korta gångavstånd, så som Smithska udden, Näsetbadet och Möttviksbadet. Här finns simskola för barn sommartid och en liten småbåtshamn, även Bjölahamnen och Näsets Båtvarv är småbåtshamnarna för båtintresserade.

Inom gångavstånd finns också ett flertal förskolor och Näsetskolan och Åkeredsskolan med klasser från förskoleklass till 5:e klass.

Kommunikation

Merparten av bebyggelsen utgörs av villa- och radhusområden men ligger i direkt närhet till kommunikation. Busshållplats alldeles i närheten med bussar som går till Frölunda Torg, varifrån man sedan kan fortsätta med buss eller spårvagn in till centrala Göteborg.

Närservice

Näsets centrum utgörs av den lokala matvaruaffären, ett par pizzerior, sushi, frisör och presentbutiker finns också i närheten.

Karta

Hör av dig till Johan Slättberg eller Victor Adamsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad