Lokattsbacken 26

Bilder

Lokattsbacken 26 , Långedrag - Hagen , Göteborg

I ett av områdets bästa lägen finner ni detta radhus på attraktiva Lokattsbacken. Ett familjevänligt radhus i gavelläge om 169 kvm fördelade på tre plan med en fantastisk och fri utsikt som sträcker sig över närliggande grönska, takåsar och bort över hamninloppet. Här finns två uteplatser, två balkonger samt goda möjligheter till att bygga om nedre plan för uthyrning. Till fastigheten finns även garage och p-plats, samt solceller monterade på taket. Fastigheten är förhandsbesiktigad. Missa inte chansen till att förvärva ett av områdets mest eftertraktade läge! Kontakta mäklaren redan idag för mer information.

169 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
169 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
317,5 kvm
Byggår:
1995
Driftskostnad:
2 523 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 2 - 5 sovrum

Boarea

169 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Lokattsbacken! Ni möts av ett treplansradhus med träfasad byggd år 1995 med garagelängor och p-platser i anslutning till fastigheten. På framsidan och innan ni stiger in i huset möts ni av en soldränkt uteplats i söderläge, en utmärkt plats att börja dagen på med en kopp kaffe. Energieffektivt radhus med solceller på taket! Radhuset i bästa gavelläge med grön och lummig trädgård samt stor balkong i västerläge med maritim utsikt! I närområdet finner ni bl.a. Tånguddens, Hinsholmens och GKSS småbåtshamnar, Långedrags Värdshus, Saltholmens kallbadhus, Malins skafferi och Reveljen. Promenadavstånd till förskolor, skolor samt lekplatser - en perfekt bostad för familjen.

Entré

Stig på! Ni välkomnas av en ljus hall med tapetserade väggar och ett lättskött, vitt klinkergolv som övergår till en trestavig ekparkett som sträcker sig vidare in till vardagsrummet. I entréhallen finns goda avhängningsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. Denna garderob ligger vägg-i-vägg med klädkammaren som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Längre fram i hallen finner ni trappen som tar er till övre- och nedre plan, i motsatt riktning ligger ett av bostadens badrum med tvättavdelning.

Kök

Till höger om hallen finner ni bostadens kök som genomgått en lättare uppdatering genom åren med matplats för 4-6 personer invid fönster. Inredningen går genomgående i vitt och bjuder på riklig förvaring samt stora, lättarbetade arbetsytor. Vitvarorna, som uppgraderats vid olika tillfällen består av kyl samt frys i fullhöjd (Husqvarna), diskmaskin, spis med glaskeramikhäll samt spisfläkt. Mellan över- och underskåp finner ni stänkskydd i form av ljust kakel som övergår till en marmorinspirerad bänkskiva. Väggarna i övrigt är ljust tapetserade och på golvet ligger väl- och lättskött plastmatta. Tack vare en vertikal ribbstolsvägg mellan kök och entréhall får ni en rymlig känsla samt ett naturligt ljusflöde genom rummen.

Vardagsrum

Rakt fram ligger det luftiga vardagsrummet med sitt stora fönsterparti som bidrar med ett härligt ljusinsläpp och en grönskande utsikt - ingen insyn. Matsalsdelen, som är i öppen planlösning mot vardagsrummet rymmer ett bord för upp till 8 personer - de stora middagarna blir således en självklarhet er framtida bostad. Här finner ni även utgången till det inglasade uterummet i västerläge med vikbara fönster. Loungemöblering är given för att avrunda sommarkvällarna med ett glas eller två i härligt sällskap.

Badrum

På entréplan finner ni ett av bostadens två badrum med en praktisk tvättavdelning. Vidare finner ni här en dusch, tvättställ, förvaring i form av badrumsskåp och belyst spegelskåp, WC samt bostadens frånluftsvärmepump. Väggarna är beklädda i ett ljust kakel som övergår till våtrumsmatta på golvet.

Sovrum

Sovrum ett, det stora sovrummet, rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Sovrum två, barnrummet, ligger vägg i vägg med sovrum ett och även här erbjuds goda möbleringsmöjligheter samt förvaring i form av en garderob. Båda sovrummen har ljus färgsättning på väggarna och fönster i söderläge.

Övre plan

Trappan från entréplanet leder er upp till detta plan. Här finner ni två sovrum, allrum/tv-rum, badrum och en stor balkong.

Nedre plan

Trappan från entréplan leder er ner till detta plan som genomgått renovering under senare tid och erbjuder utmärkta uthyrningsmöjligheter. Här finner ni ett pentry med förråd/skafferi, allrum med tillhörande förråd/walk-in-closet och utgången till bostadens stenlagda uteplats och lummiga trädgård. Här finns oändliga användningsområden, vare sig man vill bygga om för att hyra ut, bevara som allrum/lekrum eller göra om till sovrum.

Allrum

Allrum/tv-rum, perfekt samlingsrum för familjens yngre medlemmar där de kan umgås med sina vänner, spela spel, titta på tv eller läsa en bok i lugn och ro. Likväl kan ni här uppe inreda en atelje då ljusflödet är optimalt för detta ändamål. Här uppe är väggarna ljusa och på golvet ligger ljus plastmatta som genomgående i samtliga rum. Allrummet kan byggas om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Härifrån når ni bostadens härliga balkong med gott om möbleringsmöjligheter samt en fantastisk utsikt över grönska, takåsar och bort mot hamninloppet.

Fastigheten är förhandsbesiktigad. Önskar ni bo i ett trivsamt och lugnt radhus i ett av områdets bästa läge? 169 kvm fördelat på tre våningar med två uteplatser och två balkonger samt en härlig utsikt. Här bor ni i ett energismart hus med solceller och med såväl parkering och garage precis invid fastigheten. I området finner ni närhandel, restauranger, fina promenadstråk längs hamnen och cykelavstånd ut till havet och salta klippor. Låter detta som något för er? Kontakta mäklaren för mer info!

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1995

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump och solenergi

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 mars 2019
Energiklass: B
Energiprestanda: 39 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund med träbjälklag och betongplatta
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: Isolerglasrutor
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Huset har en uteplats på suterrängplan, en inglasad balkong samt en balkong, samtliga i nordväst. En uteplats i sydostligt läge finns även vid entrén.

Fastighetsbeteckning

Älvsborg 116:25

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 286 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 660 kr
Väg, samf: 11 395 kr
Försäkring: 5 231 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden varierar med individuellt bruk, val av abonnemang samt leverantör. Notera att samfällighetsavgiften är 3000kr/kvartal med individuell vattenmätning som justeras på sista kvartalet. Utöver dessa kostader tillkommer en fastighetsavgift på 8 049 kr per år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 779 000 kr, varav byggnadsvärde 2 496 000 kr

Summa pantbrev

1 200 000 kr

Tomt

Areal: 317,5 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Älvsborg S:490, S:494, GA:113, GA:121, GA:126

Lokattsbackens samfällighetsförening - 3000 kr /kvartal. Individuell mätning på vatten - justeras på sista kvartalets samfällighetsavgift. I avgiften ingår VA, garage, p-plats, kabel-tv, sophämtning, snöröjning samt skötsel av gemensamma utrymmen och garage.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Långedrag - Hagen

Här bor man i marin miljö med ren västkustnatur som granne och med hänförande utsikt över inloppet, havet, hamnar, skärgården och Vinga fyr. I närområdet finner man bl.a. Hinsholmens och GKSS småbåtshamnar, Långedrags Värdshus, Seglarkrogen och Saltholmens kallbadhus.

Kommunikation

Kommunikationerna är väl utbyggda med såväl buss som spårvagn samt skärgårdsbåtar som tar dig vidare ut till södra skärgården.

Närservice

Omgivningen bjuder på många olika typer av närhandel inom gångavstånd samt cykelavstånd till Frölunda Torgs köpcentrum med över 100 butiker under samma tak.

Karta

Hör av dig till Nora Carlsson eller Filip Radic för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad