Skrattmåsgången 13

Bilder

  • Såld!

Skrattmåsgången 13 , Hagen , Göteborg

Nu kan vi erbjuda en härlig bostad för den stora familjen med mycket centralt läge, närhet till bra skolor, kommunikation och salta klippor. Här erbjuds stora ytor och gott om sovrum, allt i en välplanerad, välskött förpackning. Bostaden är förhandsbesiktigad och dolda fel-försäkrad.

144 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
144 kvm
Biarea:
8 kvm
Tomtarea:
157,5 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
3 387 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

144 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Vitt stänkskydd i kakel, bänkskiva i ek, vita luckor med gråa inslag. Mycket förvaring och bra arbetsytor. Kyl och frys i fullhöjd, spis med ugn, diskmaskin samt mikro. Alla vitvaror förutom mikro är uppdaterade inom en 7-årsperiod. Antracitfärgat laminatgolv.

Badrum

Entréplan och mellanvåning: Ljusgrå klinker med golvvärme, vitt matt kakel, downlights. Handfatskommod, WC, duschhörna, handdukstork samt väggskåp. I mellanvåningen finns badkar istället för duschhörna. Vindsvåning: Antracitfärgat klinker med golvvärme, vitt kakel med röda detaljer, downlights. Handfatskommod, WC, dusch, handdukstork, väggskåp samt takfönster.

Tvättrum

Tvättmaskin (från år 2016) och torkskåp från Electrolux. Arbetsbänk med ho och mycket förvaring samt torkställning. Plastmatta på golvet från byggåret.

Övriga bostaden

Entréplan: Antracitfärgat klinker i hallen med golvvärme som övergår i ekparkett i vardagsrum. Laminatgolv i köket. Mellanvåning: Vitbehandlad ekparkett och ljusa väggar med inslag av fondväggar Vindsvåning: Vitbehandlat massivt furugolv, vita väggar.

Nu har ni chansen att förvärva ett 2 plans-radhus med inredd vind i Carnegie äng - Hagen, perfekt till den större familjen. Detta är ett av Göteborg mest populära radhusområde ett stenkast från Långedrag. Med närhet till såväl många bra skolor, shopping och kommunikation som tar er både till city och ut till salta klippor! Här bor ni i ett trivsamt och barnvänligt radhusområde med en grönskande trädgård i sydostligt läge.

Stig på och känn er som hemma. Ni möts av en trevlig hall som ansluter till planets alla rum. Från vänster sett: kök, inre hall och badrum, vardagsrum, trappa till övre plan, förråd samt tvättstuga. På golvet ligger ett antraticfärgat klinker med golvvärme som övergår till en snygg ekparkett som sträcker sig vidare in i vardagsrummet. Väggarna är vitmålade i hela entréplan med undantag för ett par fondväggar. Till höger om ytterdörren ryms familjens kläder och skor. När det vankas fest med mycket vänner har ni ytterligare avhängning och förvaring i den inre hallen som ligger direkt efter köket till vänster.

Till vänster om hallen finner ni ett rymlig och välplanerat kök. Köket är mycket fräscht från 2007 med en komplett maskinpark, uppdaterade de senaste 7 åren. Köket erbjuder även en rymlig matplats för 4-6 personer. På golvet ligger ett lättskött antracitfärgat laminatgolv.

På er högra sida från hallen har ni en stor tvättstuga med bra arbetsbänk med ho och gott om förvaring. Här finns en nyligen uppdaterad tvättmaskin, ett torkskåp samt varmvattenberedare. På golvet ligger en plastmatta från byggåret och väggarna är vitmålade. Tvättstugan följs av ett praktiskt förråd under trappan till övervåningen.

Innan för den inre hallen finner ni ett stort fräscht helkaklat badrum från 2007. Ljusgrå klinker och vitt kakel. Inredningen går i vitt med inslag av ek som ger ett tidlöst intryck. Här finns WC, duschhörna, handfatskommod med tillhörande väggskåp, golvvärme, downlights samt handdukstork.

Vi fortsätter framåt från hallen och kliver in i ett ljust och rymligt vardagsrum! De stora fönsterpartierna skänker gott om naturligt ljus till rummet, som är gjort för sociala tillställningar. Här finns plats för en större soffgrupp med tillhörande möbler samt matplats för 6-8 sittande matgäster. Från vardagsrummet når vi altanen och den grönskande trädgården! Sydostläget ger er sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Tillhörande trädgården finns också ett förrådsutrymme, perfekt för att förvara trädgårdsredskapen!

Vi tar trappan upp som leder oss till mellanvåningen, som idag inrymmer 3 sovrum, badrum, klädkammare, ett stort allrum samt balkong. På golvet ligger en vitbehandlad ekparkett som är genomlöpande för hela andra våningen.

Från trappan på vänster sida finner vi det första sovrummet som har bra ljusinsläpp och utsikt över området. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande möbler och till förvaring finns en större garderob.

Det andra sovrummet är lika stort och har samma utsikt. Här finns också en stor skjutdörrsgarderob som löper längst ena väggen och rymmer mängder av kläder. På väggarna sitter ljusa tapeter med en fondvägg som bryter av.

Rakt fram från trappan finner vi mellanvåningens badrum. Renoverat samtidigt i samma stil som entréplans badrum. Skillnaden är att här finns ett nice badkar att krypa ner i efter en intensiv dag på jobbet.

Vi fortsätter ut i allrummet, som idag används som TV-rum men som lika gärna går att dela av om ett extra sovrum skulle önskas, se alt. planlösning. Stora fönsterpartier lyser upp rummet och ger en rymlig känsla. Från allrummet tar vi oss ut på balkongen som vetter ut mot trädgården. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i en stor klädkammare som ligger i anslutning till allrummet.

Mellanplanets tredje sovrum rymmer en säng med tillhörande möbler och även ett skrivbord om så önskas, eller kanske vill man använda det som ett kontor? Rummet har snedtak vilket ger en härlig charm till det. Även här medföljer en garderob.

Från allrummet leder en trappa upp oss till vindsvåningen som är ca 26 kvm och som idag används som härligt sovrum. Vinden inreddes av fackman 2011. Rummet har en galen rymd med en takhöjd på drygt 3,5 meter i takåsen. Ni får ett och bra ljusinsläpp från totalt 4 st takfönster ett i trapphuset, två stora i rummet och ett i badrummet. Här ryms en stor dubbelsäng med tillhörande möbler och ytterligare möblemang om så önskas. Till förvaring finns två stycken klädkammare samt två stora kallförråd. På golvet ligger ett massivt vitlaserat furugolv och väggarna är målade i vitt.

På vindsvåningen finner vi också bostadens tredje helkaklade badrum. På väggarna sitter ett vitt kakel med röda detaljer, vilket bryter av snyggt mot golvets antracitfärgade klinker. Badrummet är utrustat med golvvärme, väggskåp, dusch, WC, handfatskommod, handdukstork, downlights.

Bostaden är förhandsbesiktigad och säljs med dolda fel-försäkring.

Söker ni ett välskött radhus för den stora familjen med närhet till allt så är det dags att agera. Kontakta mäklaren för visning direkt.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med inredd vind

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Direkt el kompleterad med luft/luft värmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 november 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 92 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong/Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Renoveringar/uppdateringar:

2007 - Badrum entréplan och mellanplan. Våtrumsintyg finns.
2010 - Kakel i hall.
2011 - Vindsvåning. Våtrumsintyg för badrum finns.
2012-2017 - Vitvaror i köket.

Fastighetsbeteckning

Älvsborg 324:82

Övriga byggnader

Vidbyggt isolerat förråd om ca 10 kvm.

Garageplats i länga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 653 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 765 kr
Väg, samf: 8 625 kr
Försäkring: 7 213 kr
Övrigt: 1 050 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I el ingår uppvärmning och hushållsel. I samfälligheten ingår VA och renhållning. Övrigt är garage tillägg samt kabel-tv.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 501 000 kr, varav byggnadsvärde 1 270 000 kr

Summa pantbrev

3 992 000 kr

Tomt

Areal: 157,5 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Älvsborg GA:66-GA:67, GA:98

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hagen

Attraktivt och trivsamt område! Här bor ni lugnt och bekvämt med närhet till både skärgården och staden. Samtidigt finner ni båthamnar och badvikar på promenad eller cykelavstånd. I närheten vid Nya Varvet och Påvelund finns härliga grön- och promenadområden.

Kommunikation

Med buss 20 och 90 tar ni er in till Göteborgs centrala delar. Buss 20 tar er även till Frölunda Torg.

Spårvagnshållplatsen Hagen ligger inom promenadavstånd och härifrån åker ni med spårvagn 9 eller 11 in till staden eller ut till Saltholmen. På morgonen går också spårvagn 104 mot centrum.

Närservice

I området vid Redegatan finns bland annat bank, gym, Hemköp och fiskvagn. På Frölunda Torg hittar man ett större utbud av affärer så som modebutiker, sportaffärer, smyckesaffärer, bokaffärer, banker, restauranger mm. Här finns även Frölunda kulturhus med bio, simhall och träningsanläggning.

I området finns flera skolor att välja på och mitt i området ligger Engelska skolan, Hagenskolan och Nya Varvet skolan. I närheten finns även Dalaskolan, Fiskebäckskolan, Nya och Gamla Långedragsskolan, Nya och Gamla Påvellundskolan.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Nora Carlsson för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Nora Carlsson

Nora Carlsson

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom

Extra kontaktperson

0739-88 30 62

nora.carlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad