Sjöbackevägen 18

Bilder

  • Såld!

Sjöbackevägen 18 , Billdal-Åsberget , Göteborg

Nu finns det möjlighet att förvärva en unik terrassvåning på Sjöbackevägen i Billdal med två terrasser. En terrass om ca 30 kvm i sydostläge och en terrass om ca 30 kvm i sydvästläge.

74 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 827 kr Inkl. bredband och Tv från Bredbandsbolaget, 100/100 via fiber.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2013
Driftskostnad:
1 332 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Sjöbackevägen 18 i Billdal och Brf. Billdals Sjösida, ett modernt och bekvämt boende med närhet till hav och natur!

Ni möts av trevåningshus med tegelfasad, praktiskt och bekvämt boende med hiss och brevlådor i entrén. Terrassvåningen är utmärkt belägen på våning 3 med två terrasser om totalt ca 60 kvm, terrass 1 sydvästläge och terrass 2 i sydostläge. Från terrassen nr 1 har ni fin utsikt över naturomgivningar. Här är det sol från lunchtid till dess att solen går ner. En perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret i solnedgången. Den andra terrassen ligger i sydostläge, här kan ni avnjuta ert morgonkaffe i solen. Båda terrasserna är stora nog att rymma matbord och loungedel.

Hela lägenheten har genomgående ekparkett och är ljus med stora fönsterpartier och en väl genomtänkt planlösning med snedtak och spotlights i hallen och köket.

Planlösning:
Lägenhetens hall är öppen med bra avhängningsmöjlighet i den inbyggda garderoben med skjutdörrar. Ljus färgsättning på väggarna och klinker i entrén, både snyggt och praktiskt regniga dagar.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen mot köket gör att ljuset kommer in i vardagsrummet från öst, väst och norr. Det ger rummet extra ljus och luftighet. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Skjutdörrar med utgången till terrassen i sydostläge, på vilken ni kan njuta av solen tidigt på morgonen och sent på kvällen.

Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort och välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen i anslutning till den generösa matplatsen. Det gör det möjligt för er att umgås med familj och gäster under tiden ni lagar mat. Fönster vid diskbänk och matplats ger rummet extra ljus. Köket har smakfull och stilren inredning av märket Ballingslöv med vita luckor och silverhandtag, infälld diskbänk med två hoar. Parkett på golvet och ljus färgsättning. Kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Den maskinella parken består av kyl och frys i fullhöjd av märket Siemens, glaskeramikhäll av märket Siemens, inbyggnadsugn av märket Siemens, inbyggd micro av märket Siemens, diskmaskin är av märket Siemens, snedställd och vägghängd rostfri fläktkåpa av märket Fjäråskåpan. Från köket kommer ni ut till terrass nr 1 i sydvästläge.

Från hallen nås badrummet som är smakfullt och stilrent inrett, kommod med handfat och spegelsk��p ovanför. Badkar och vägghängd wc. På golvet ligger grå klinker med golvvärme och väggarna är klädda med matt vitt kakel. Handdukstorken håller era handdukar torra oavsett årstid. Fräscht och lätt att hålla rent. I badrummet finns även tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare av märker Siemens. Här finns även ett fastmonterat högskåp med spegeldörrar där ni kan förvarar era hygienartiklar och tvättmedel.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Sovrummet nås från hallen. Här finns det gott om plats för dubbelsäng med sängbord samt byrå. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet. Härifrån kommer ni ut till terrassen i sydvästläge, på vilken ni kan avnjuta många trevliga middagar med era vänner och familjen.

I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare/arbetsrum med fönster. Parkett på golvet och ljus färgsättning på väggarna.

Terrass 2 i sydostläge med trägolv och glasskärm. Terrass 2 i sydvästläge med trägolv och glasskärm.

Övrigt: varje lägenhet i föreningen har en egen mätare för el, värme, kallvatten och varmvatten som via modem/box sänder information om den faktiska förbrukningen. Det gör att varje lägenhetsinnehavare betalar för sin faktiska förbrukning och kan påverka kostnaden. Förråd finns i källaren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

3 827 kr Inkl. bredband och Tv från Bredbandsbolaget, 100/100 via fiber.

Driftskostnad

15 992 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 8 022 kr
El: 2 742 kr
VA: 5 228 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,76%

Andel av årsavgiften

0,76%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 augusti 2017
Energiprestanda: 44 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Det unika med lägenhet är att den har två stora terrasser om ca 30 kvm vardera. En terrass i sydostläge på vilken ni kan avnjuta ert kaffe på morgonen soliga dagar. En terrass i sydvästläge på vilken ni kan avnjuta en trevlig middag med familjen eller era vänner en skön sommarkväll i solnedgången. Förråd finns i källaren.

Förening

Namn

Brf Billdals Sjösida

Om föreningen

Varmt välkomna till Brf Billdals sjösida. Föreningen består av 121 st lägenheter byggda år 2013 och är fördelat enligt följande 2 rok - 36 st, 3 rok - 51 st, 4 rok - 34 st. Lägenheterna är fördelade på tre separata huskroppar. Gemensamma utrymmen för föreningen är garage, lägenhetsförråd samt gemensam tvättstuga. Fastigheterna är vackert belägna med naturen runt hörnet samt promenadavstånd till havet. Inom området finns flera lekplatser för barnen. Månadsavgiften betalas in kvartalsvis. Varje lägenhet i föreningen har en egen mätare för el, värme, kallvatten och varmvatten som via modem/box sänder information om den faktiska förbrukningen. Det gör att varje lägenhetsinnehavare betalar för sin faktiska förbrukning och kan påverka kostnaden.

Mer information om föreningen finns i årsredovisningen eller gå in på föreningens hemsida www.billdalssjosida.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

121

TV och Bredband

Bredband och Tv från Bredbandsbolaget, 100/100 via fiber.

Parkering

Garage och p-platser finns att hyra, separat kö. P-plats kostar 250kr/mån, garage 650kr/mån.

Ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade för tillfället.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

570 kr

Om området

Billdal-Åsberget

Välkommen till Billdal som är ett charmigt och hemtrevligt område, som attraherar ung som gammal med sin närhet till skog, natur, hav och stad. Området ligger i södra delen av Göteborgs kommun. Det gränsar i norr till Brottkärr och i väster till havet. Här bor ni i ett populärt område med barnvänliga miljöer, mycket gång och cykelbanor samt gröna ytor. Här har du på bekvämt avstånd, dagis, skolor, låg- till högstadium, mataffär och kommunikationer in till Göteborg. Här finns också möjlighet till många aktiviteter för den som vill, ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och trevliga restauranger. I Billdals park finns vackra strövområden, för lek och motion. Närhet till Askims sim- och sporthall. Här når du Säröbanan, som i norrgående riktning tar dig till Linnéstaden och söderut når man Särö, med naturreservatet Särö Västerskog och Restaurang Blomstermåla. Säröbanan var förr ett smalspår för tåg och är ett fint sätt att uppleva kusten via cykel eller inlines. Längs kusten ligger flera friluftsbad och där finns också flera hamnar för fritidsbåtar. På cykelavstånd når du även Sandsjöbackareservatet med olika långa vandringsleder för den som vill vistas i vackert skogslandskap.

Kommunikation

Från Kungsporten "Hållplats, Bolsheden" tar er Blå express till centrala Göteborg på en knapp timme.

För mer information om hur och när bussen går se http://www.vasttrafik.se/

Närservice

Ett fantastiskt bra utbud på mataffärer, stora och små butiker och matställen finner man både på Kungsporten och i Nya Hovås som växer under kommande år. Vid Origohuset i Billdal finns ICA-kvantum, blomsterhandel, apotek och flera andra butiker.

Karta

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad