Hovås Allé 20

Bilder

  • Såld!
  • Brf. Hovås Park med fins utsikt från lägenheten.
  • Planritning 3D möblerad

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Modernt och bekvämt boende med busshållplats och butiker utanför dörren.
  • Del av nya toregt i Nya Hovås!
  • Bussen tar er till centrala Göteborg på 15- 20 min.

Hovås Allé 20 , Nya Hovås , Göteborg

Nu kan vi erbjuda er en ytterst välplanerad 2:a belägen näst högst upp i huset med fönster och balkong om ca 6 kvm i söderläge mot en lugn innergård. Kontakta mäklaren för mer information ocm bostaden och visning!

42,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 522 kr inkl. bredband,telefoni,kabel-tv via Telia Triple Play.värme,sophämtning,vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2017-2018

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

42,5 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Billdalsvägen och Brf. Hovås Park. Ni möts av moderna och nybyggda hus mitt i Nya Hovås med busshållplats, mataffär, apotek mm runt hörnet. Praktiskt och bekvämt boende med brevlådor i entrén. Lägenheten är mycket bra belägen näst högst upp med balkong om ca 6 kvm i soligt söderläge.

Välkommen in i lägenhetens hall, här finns bra avhängningsmöjlighet direkt i entrén samt en garderob att förvara mer ytterkläder och skor i. På golvet ligger ekparkett 3-stav, mattlackad som är genomgående för hela lägenheten förutom i badrummet där det istället ligger klinker. Ljus färgsättning på väggarna.

I anslutning till hallen på er vänstra sida ligger badrummet. Väggar är helkaklade med 20x40 cm vitt matt kakel och 10x10 cm grå klinker på på golvet. Snyggt, fräscht och lätt att hålla rent. Här finns golvstående WC och kommod med två utdragslådor, duschskärm i klarglas med Mora Mmix Shower System S6, spegelskåp med integrerad belysning ovan tvättställ. Kombinerad tvättmaskin med torktumlare av märket Siemens. Bänkskiva i laminat på vilken ni kan vika er nytvättade tvätt. I badrummet finns även vita väggskåp från Marbodal där ni kan förvara tvättmedel mm.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Fönster i söderläge ger rummet extra ljus och luftighet. Härifrån kommer ni ut till balkongen, som är den ultimata uteplatsen med högt och öppet läge. Från balkongen är det fin utsikt över innergården. Här är det sol från tidig morgon, en perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret.

Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Stilren och smakfull inredning från Marbodal med släta vita luckor Aspekt vit med vit takanslutning. Laminerad bänkskiva med underlimmad ho. Det vita kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Den maskinella parken är komplett med allt ni behöver och består av energieffektiva vitvaror i vitt av märket Siemens förutom fläkten som är av märket LGG. Kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, diskmaskin och micro inbyggt i köksskåp.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum, här vill man kunna sova gott och komma till ro. Lägenhetens sovrum är belägen med fönster mot innergården i söderläge. Här finns garderob med silverspegelskjutdörrar inredd med hängskenor, hyllor och stång.

ÖVRIGT: eftersom lägenheten är under produktion har vi inga invändiga bilder att presentera. Vänligen kontakta Izabela Nowak för en personlig visning och presentation av lägenheten, inredningen, materialvalen och tillvalen gjorda av den nuvarande ägaren.

Lägenhet

Upplåtelseform

Andel i bostadsförening

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

2 522 kr inkl. bredband,telefoni,kabel-tv via Telia Triple Play.värme,sophämtning,vatten

Andel av årsavgiften

0,9466%

Tillträde

2018-02-28

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2017-2018

Uppvärmning

Vattenburna radiatorer.

Ventilation

FTX (från-/tilluft med värmeväxlare)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Postox finns i entrén.
Lägenhetsförråd finns i källaren med nätväggar, hylla och klädstång.
Garage under huset.
Balkong med räcke i aluminiumprofiler.
Värmesystem, vattenburna radiatorer.

Förening

Namn

Brf Hovås Park

Om föreningen

Brf Hovås Park består av 68 bostadsrätter och 45 garageplatser, 1 övernattningslägenhet. Husen är Svanmärkta och energisnåla med låg klimatpåverkan. Lägenheterna blir inflyttningsklara i februari 2018. Huset värmes med bergvärme. Värme distribueras som vattenburen värme till radiatorer. Ventilation är av typ FTX, från- och tilluftsventilation med återvinning. Med ett TFX-system tas värmeenergin i den förbrukade ventilationsluften tillvara istället för att gå direkt ut i det fria. Energi sparas samtidigt som inomhusklimatet blir bättre. Driftskostnaden för uppvärmning av lägenheterna ingår i månadsavgiften. Lägenheterna har individuell mätning av varmvatten, miljövänligt och smart. Kostnaden för varmvatten ingår med en schablon i månadsavgiften och regleras kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet tecknar eget elavtal för hushållsel. Föreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten. Till dessa hör hissar, trapphus, entréér, miljöhus, planteringar, gångytor, snöröjning mm. Kostnaden för ovanstående är inkluderad i månadsavgiften

Cykelparkering, det kommer finnas gott om plats för cyklar både i utomhusställ och låsta inomhusförråd för cyklar.
Förråd, till varje lägenhet kommer det finnas ett förråd i källaren.
Innergård, innergården blir en mötesplats för stora och små. Spaljéliknande planteringar fungerar som rumsavdelare mellan sittplatser, buskar och den lilla lekhörnan. Vacker nedpendlad belysning bildar ett "tak" över gården.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

68

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play-TV, bredband och IP-telefoni. Multimediauttag finns i sovrum, kök samt vardagsrum. En multimediacentral finns i varje lägenhet.

Parkering

Föreningen disponerar 45 garageplatser i källarplan till en kostnad av 1500kr/mån. Det är kö till garageplatserna. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats i Bounces parkeringshus för samma belopp.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

E-post

info@brfekonomen.se

Övrigt

Gästlägenhet i uppgång Lillgårdens Gränd 7 med 3 bäddar, dusch ochtoalett, ej kök.

Om området

Nya Hovås

Nya Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Systembolaget, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
140 m
Berjo HB
2,7 km
Köpcentrum & Gallerior
HB Sisjö Centrum
4,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Brottkärrsskolans Fritidshem
220 m
Förskola Brännemysten 6
400 m
Grundskolor
Brottkärrsskolans Fritidshem
220 m
Sandåsskolan
470 m
Universitet & Högskolor
AB Susanne Kullberg Ledarskap och Utveckling
980 m
Banker
Handelsbanken
4,3 km
SEB
4,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Göteborgs Golfklubb
2 km
Askims Bangolfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Nygårdsskolans Sporthall Idrottshall
860 m
Nygårdsplan
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Min Simskola Göteborg AB
2,3 km
Askims Simhall
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte