Ella Gybergs väg 6B

Bilder

  • Såld!

Ella Gybergs väg 6B , Brottkärr - Hovås , Göteborg

Välkomna till havsnära Brottkärr där vi nu kan erbjuda er en fin och plan tomt på återvändsgata i ett attraktivt och lugnt område. Här finns möjligheten att bygga er egen drömvilla där ni blir de första som får sätta nyckeln i låset! Tomten är på ca 717 kvm där man enkelt kan placera ett 2-plans hus. Kommunalt vatten och avlopp finns vid Ella Bybergs väg 6B. Här bor ni på cykelavstånd till flera fina badplatser, Amnundö Marina och Amundön! I Nya Hovås finns förskola, skola, shoppingcenter där du bl.a. hittar ICA och flera andra butiker som kommer öppna under året.Tomten ligger utanför planlagt område.

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
717,3 kvm
Driftskostnad:
166 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Brottkärr 2:163

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 000 kr/år

Taxeringskod

499

Tomt

Areal: 717,3 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Brottkärr GA:30
Avtalsservitut Kraftledning Mm
Förmån: Officialservitut Väg, 14-ASK-1187.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 14-IM1-39/2455.1

Viktiga dokument

Om området

Brottkärr - Hovås

Välkommen till Brottkärr som är ett charmigt och hemtrevligt område, som attraherar ung som gammal med sin närhet till skog, natur, hav och stad. Området ligger i södra delen av Göteborgs kommun. Det gränsar i söder till Billdal, havet i väster och Hovås i norr. Här bor ni i ett populärt område med barnvänliga miljöer, mycket gång och cykelbanor samt gröna ytor. Här har du på bekvämt avstånd, dagis, skolor, låg- till högstadium, mataffär och kommunikationer in till Göteborg. Här finns också möjlighet till många aktiviteter för den som vill, ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och trevliga restauranger, strövområden, för lek och motion. Närhet till Askims sim- och sporthall. Här når du Säröbanan, som i norrgående riktning tar dig till Linnéstaden och söderut når man Särö, med naturreservatet Särö Västerskog och Restaurang Blomstermåla. Säröbanan var förr ett smalspår för tåg och är ett fint sätt att uppleva kusen via cykel eller inlines. Längs kusten ligger flera friluftsbad och där finns också flera hamnar för fritidsbåtar. På cykelavstånd når du även Sandsjöbackareservatet med olika långa vandringsleder för den som vill vistas i vackert skogslandskap.

Kommunikation

Se västtrafiks hemsida: https://www.vasttrafik.se/

Närservice

Ett fantastiskt bra utbud på mataffärer, stora och små butiker och matställen finner man både på Kungsporten och i Nya Hovås som växer under kommande år. Vid Origohuset i Billdal finns ICA-kvantum, blomsterhandel, apotek och flera andra butiker.

Karta

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad