Carlsgatan 2B, lgh B1001

Bilder

  • Nyproduktion

Utgångspris

2 955 000 kr

Carlsgatan 2B, lgh B1001 , Fjällbacka , Tanum

Ta chansen att bli ägare till ett fantastiskt semester- eller permanentboende i Fjällbacka. Nyproducerat med exklusiva materialval. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning av lägenheterna, vilket kan ge stora inkomster. Garageplats eller p-plats finns att hyra.
I Fjällbacka bor ni i en mysig stad intill havet, vilket gör att ni med enkelhet att anlända via antingen båt, bil eller buss! Föreningen är centralt belägen med närhet till alla bekvämligheter, så som dagligvaruhandel, ombud för systembolaget, apotek, bagerier, caféer och restauranger.
Låter det intressant? Kontakta oss idag för mer info och för att boka visning!

Johan Slättberg - 070-820 44 60
Nora Carlsson - 073-988 30 62

72 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 090 kr värme, VA, bredband, IP-tel., digital-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
325 kr/månad
Utgångspris:
2 955 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Kök från Marbodal, vita luckor med enkelspegel, arbetsbänk i mörkgrå granit "blank", stänkskydd i antracit färgat kakel. Maskinpark från Siemens i rostfritt med spishäll, inbyggd ugn och micro, köksfläkt, helintegrerad diskmaskin, helintergrerade kyl o frys i fullhöjd alternativt kombinerad kyl/frys beroende på lägenhetstyp. Blandare från FM mattsson.

Badrum

Helkaklat badrum med antracitfärgat klinker och kakel ljusjordton. WC, handfatskommod, dusch med välvda glasdörrar, handdukstork, komfortgolvvärme "elslinga" samt downlight. Tvättavdelning med maskiner från Siemens, tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad tvättmaskin/torktumlare beroende på lägenhetstyp. Blandare från FM mattsson.

Övriga bostaden

Genomgående ekparkett i alla rum. I del av hallen ligger klinker med komfort golvvärme "elslinga". Samtliga väggarna är vitmålade eller tapetserade med fond. Golvlister och foder i ek, innerdörrar och karm i massiv ek, Fönsterbänkar i ljus granit.

Vi erbjuder nu dessa fantastiskt nyproducerade lägenheterna i BRF Fjällbackabrisen! Exklusiv touch, variation av uteplatser, inglasade balkonger och altaner samt öppna planlösningar. Här finns något för alla smaker!

Vid första ögonkastet ser ni vilken kvalité ni kommer att få uppleva i denna bostad. En del enheter har helt genomgående ekparkett, en del övergår från klinkergolv i hall till stilren ekparkett. Genomgående vita väggar och innerdörrar samt listverk i massiv ek. Perfekta förutsättningar för möblering helt i er egen stil!

Vitt, helintegrerat Marbodal kök med enkla spegelluckor, granitbänkskiva och maskinpark i rostfritt primärt från Siemens.

Fullutrustat och helkaklat badrum med antracitfärgat golv samt ljusa väggar. Här finner ni tvättavdelning av varierande storlek med maskiner från Siemens, dusch med glasdörrar, handfatskommod, WC, downlights med mera!

Samtliga lägenheter har samma standard och materialval. Viss avvikelse kan förekomma.

Andrahandsuthyrning är godkänt i stadgarna vilket gör detta boende till en perfekt investering! Juridisk person har även möjlighet att äga.

Intresserad? Tveka inte att kontakta oss för mer information och visning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

2 955 000 kr Utgångspris

Avgift

3 090 kr värme, VA, bredband, IP-tel., digital-tv

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är uppskattade enl. ekonomisk plan alt. normalförbrukning. Dessa kommer att variera beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer. Prata med Johan Slättberg för vidare förklaring. Obs, då detta är en ny bostad så finns inga faktiska uppgifter utan dessa är uppskattade enl EKP.

Andel i föreningen

3,31%

Andel av årsavgiften

3,31%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Bergvärme- vattenburen golvvärme i alla plan.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isolerfönster

Fastighetsbeteckning

Fjällbacka 187:48

Övriga byggnader

Garage och förråd finns i hus B, C och D.

Övrigt

- Terrass

- Källarförråd ingår till alla lägenheter

Förening

Namn

Brf Fjällbackabrisen

Om föreningen

Brf Fjällbackabrisen består av 28 lägenheter med en total lägenhetsyta av 2177 kvm och 1 lokal med en yta av 80 kvm. De fem huskropparna är 2-3 våningar höga och har inglasade balkonger och/eller terrass. Tre av husen har även källarplan med garage, lokal samt förråd. Mellan husen finns en grönskande innergård. Föreningen tillåter att lägenheterna hyrs ut i andrahand.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

28

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband via fiber.

Parkering

Garage finns i tre av fem hus med sammanlagt 23 garageplatser, samt 5 parkeringsplatser på gården. Avgift för en garageplats är för nuvarande 600 kr/mån och för parkeringsplats 200 kr/mån. För båda gäller separat kö.

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Fjällbacka

Fjällbacka blomstrade på 1800-talet när sill-mängden ökade under sillperioden. Därmed blev sillen en stor exportvara för staden, vilket också innebar sjöfart. Det var också vid denna tid som Ansjovis uppfanns i Fjällbacka. Namnet Fjällbacka har sin grund i att den charmiga staden är belägen i backen som befinner sig under det stora "fjället", det höga Vetteberget som reser sig över staden med sina 74 meter. Idag bor ca 950 personer i Fjällbacka året runt men på somrarna mångdubblas befolkningen.

På vägen upp till Vetteberget passerar man Kungsklyftan, en spricka i granitberget varemellan klippblock är fastkilade. Den är även igenkänd som "Vargklämman" från filmen Ronja Rövardotter. Från toppen av Vetteberget erbjuds en fantastisk utsikt över den unika skärgården såväl som över fastlandet. Skärgården kan vara en av Sveriges vackraste skärgårdar och består av såväl stora som små öar. Från Fjällbacka är det endast 13 km till naturreservatet Väderöarna. Det går att utforska och njuta av skärgården antingen via egen båt, med Fjällbackas taxibåtar eller med någon utav öns båtturer.

Vid foten av Vetteberget ligger den mysiga staden med Ingrids Bergmans torg. Här finner man många caféer och restauranger varav en av de mest populära är Restaurang Bryggan. Restaurang Bryggan har panoramafönster utöver havet, en fantastisk terrass med uteservering över det skvalpande havet, men även café och pianobar.

Här finns också många andra aktiviteter, så som minigolf, vandringar, hästturer, sälturer, museer, shopping, en "Murder Mystery Tour" som är inspirerad av Camilla Läckbergs böcker. Fjällbacka golfklubb har en 18-håls golfbana och tillhandahåller både café, restaurang och golfshop.

Kommunikation

Till Fjällbacka från E6an från söder: Ta avfart 103-Grindmotet och följ väg 163 mot Fjällbacka och följ vägen i ca 15 km. Väl framme i Fjällbacka sväng vänster till Falkevägen och sedan vänster direkt till Carlsgatan.

Till Fjällbacka från E6an från norr: Ta avfart 106 mot Rylandmotet och fortsätt på Riksvägen. Sväng sedan höger till Kvillevägen, följ skyltar mor Kämpersvik och sväng vänster till väg 163. Väl framme i Fjällbacka sväng vänster till Falkevägen och sedan vänster direkt till Carlsgatan.

Bussresa till Fjällbacka: Här går bussar både till och från bland annat Grebbestad, Tanumshede och Hamburgsund.

Båt: Det går båtar med lokaltrafik till öarna i skärgården men det finns även taxibåtar.

Närservice

I Fjällbacka finns såväl livsmedelsbutiker, fiskaffär, ombud för systembolaget, postkontor, banker, tandläkare och ett servicehus med vårdcentral och bibliotek.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Johan Slättberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad