Sjöbackevägen 4

Bilder

  • Såld!

Sjöbackevägen 4 , Billdal-Åsberget , Göteborg

Nu kan ni förvärva en ljus gavel-tvåa, nyproducerad 2013 med öppen planlösning och soldränkt uteplats. Här på Sjöbackevägen bor ni i en mycket välskött förening med gångavstånd till havet och saltstänkta klippor. En riktig pärla i natursköna Billdal. Kontakta mäklaren för mer information.

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 549 kr inkl. bredband, D-TV (grundutbud)samt IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2013
Driftskostnad:
438 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Kök från Ballingslöv. Kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, glaskeramikhäll med varmluftsugn. Hela maskinparken av märket Siemens. Stänkskydd i vitt kakel, grå laminatbänkskiva.

Badrum

WC, handfatskommod, handdukstork, duschhörna samt badkar. Vitt kakel och grå klinker med komfortvärme. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Övriga lägenheten

Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar

Välkommen in i denna ljusa tvåa med öppen planlösning i natursköna Billdal!

Rymlig entré med en praktisk och snygg ljus klinker på golvet innanför dörren. Golvet mynnar sedan ut i en vacker ekparkett genomgående för hela lägenheten. Hallen ger utrymme för att möblera för avhägning av ytterkläder och eventuell avlastningsbänk eller annan hallmöbel för den som önskar. Längre in i hallen finns även en stor skjutgarderob med plats för alla era kläder och prylar.

Till höger om hallen finner vi lägenhetens badrum. Här finns bekvämligheter i form av WC, handfatskommod, handdukstork, samt både en duschhörna samt badkar. På väggarna sitter ett vitt kakel som snyggt bryter av mot badrummets mörka klinkergolv. Badrummet är också utrustat med komfortvärme och downlights i taket. I badrummet har ni också en praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Fortsätter vi i hallen ligger sovrummet på höger sida, ett mysigt stort sovrum med gott om förvaring i form av tre garderober. Utöver garderoberna finns möjlighet för möblering i form av en dubbelsäng och en byrå, eller kanske ett skrivbord?

Sedan fortsätter vi in i vardagsrummet som ligger i anslutning till köket i en öppen planlösning och skapar en trevlig atmosfär. Här finns alla möjligheter för sociala möbleringar och tillställningar. Fönsterpartierna skänker gott om naturligt ljus till rummet och skapar en rymlig känsla. Fönsterna mot uteplatsen är utrustade med plisségardiner, ett både stilrent och praktiskt. Här finns också en given matplats där det finns utrymme för ett matbord med 4-6 glada gäster.

Köket består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn samt spishäll. Köket kommer från Ballingslöv, maskinparken är signerad Siemens och har vitvaror av rostfritt stål. Stänkskyddet är av vitt kakel och arbetsbänken är en mörkgrå laminatbänkskiva med underlimmad ho.

Från vardagsrummet når vi den stora uteplatsen. Här kan man njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Vill ni bo i en fantastisk tvåa med närhet till natur och gångavstånd till havet? Ring mäklaren redan idag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

3 549 kr inkl. bredband, D-TV (grundutbud)samt IP-telefoni

Driftskostnad

5 258 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 1 710 kr
El: 1 112 kr
VA: 936 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,7%

Andel av årsavgiften

0,7%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isolerruta

Fastighetsbeteckning

Hulan 394:1

Övrigt

Uteplats i västerläge.

Lägenhetsförråd i källaren.

Förening

Namn

Brf Billdals Sjösida

Om föreningen

Varmt välkomna till Brf Billdals sjösida. Föreningen består av 121 st lägenheter byggda år 2013 och är fördelat enligt följande 2 rok - 36 st, 3 rok - 51 st, 4 rok - 34 st. Lägenheterna är fördelade på tre separata huskroppar. Gemensamma utrymmen för föreningen är garage, lägenhetsförråd samt gemensam tvättstuga. Fastigheterna är vackert belägna med naturen runt hörnet samt promenadavstånd till havet. Inom området finns flera lekplatser för barnen. Månadsavgiften betalas in kvartalsvis. Varje lägenhet i föreningen har en egen mätare för el, värme, kallvatten och varmvatten som via modem/box sänder information om den faktiska förbrukningen. Det gör att varje lägenhetsinnehavare betalar för sin faktiska förbrukning och kan påverka kostnaden.

Mer information om föreningen finns i årsredovisningen eller gå in på föreningens hemsida www.billdalssjosida.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

121

TV och Bredband

Bredband och Tv från Bredbandsbolaget, 100/100 via fiber.

Parkering

Garage och p-platser finns att hyra, separat kö. P-plats kostar 250kr/mån, garage 650kr/mån.

Ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade för tillfället.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

570 kr

Om området

Billdal-Åsberget

Välkommen till Billdal som är ett charmigt och hemtrevligt område, som attraherar ung som gammal med sin närhet till skog, natur, hav och stad. Området ligger i södra delen av Göteborgs kommun. Det gränsar i norr till Brottkärr och i väster till havet. Här bor ni i ett populärt område med barnvänliga miljöer, mycket gång och cykelbanor samt gröna ytor. Här har du på bekvämt avstånd, dagis, skolor, låg- till högstadium, mataffär och kommunikationer in till Göteborg. Här finns också möjlighet till många aktiviteter för den som vill, ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och trevliga restauranger. I Billdals park finns vackra strövområden, för lek och motion. Närhet till Askims sim- och sporthall. Här når du Säröbanan, som i norrgående riktning tar dig till Linnéstaden och söderut når man Särö, med naturreservatet Särö Västerskog och Restaurang Blomstermåla. Säröbanan var förr ett smalspår för tåg och är ett fint sätt att uppleva kusen via cykel eller inlines. Längs kusten ligger flera friluftsbad och där finns också flera hamnar för fritidsbåtar. På cykelavstånd når du även Sandsjöbackareservatet med olika långa vandringsleder för den som vill vistas i vackert skogslandskap.

Kommunikation

Från Kungsporten "Hållplats, Bolsheden" tar er Blå express till centrala Göteborg på en knapp timme.

För mer information om hur och när bussen går se http://www.vasttrafik.se/

Närservice

Ett fantastiskt bra utbud på mataffärer, stora och små butiker och matställen finner man både på Kungsporten och i Nya Hovås som växer under kommande år. Vid Origohuset i Billdal finns ICA-kvantum, blomsterhandel, apotek och flera andra butiker.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Nora Carlsson för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Nora Carlsson

Nora Carlsson

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom

Extra kontaktperson

0739-88 30 62

nora.carlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad