Själsö Brusviksvägen 4A

Bilder

  • Såld!

Själsö Brusviksvägen 4A , Själsö , Gotland

Unikt tillfälle att förvärva en mycket exklusiv villa med fantastiskt läge på Själsö, några kilometer norr om Visby. Fastigheten har havsutsikt och pool, atriumgården ger en underbar känsla. Bostaden har getts mycket exklusiv inredning och påkostade material.

199 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
199 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 102 kvm
Byggår:
2010
Driftskostnad:
3 333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

199 kvm

Rumsbeskrivning

Detta arkitektritade hus erbjuder generösa ytor och högt i tak. Planlösningen är öppen med stora sällskapsutrymmen för mingel och familjemys. De stora Hajom-partierna längs husets nordvästra fasad tar in den fantastiska naturen i rummet. Huset är välutrustat med mycket hög standard avseende material, maskiner och utförande. Huset innehåller hall, kök, matplats, tre/fyra sovrum, ett stort vardagsrum, allrum, tvättstuga samt två badrum. Fastigheten har en gäststuga som är perfekt för besökande vänner och bekanta.

Huset har inga radiatorer, hela huset har vattenburen golvvärme, både på undervåning och övervåning. Samtliga massiva ekgolv kommer från exklusiva Ardbo. Heltäckningsmattorna i sovrummen kommer också från Ardbo golv.

Entré
När du stiger in genom entrén känner du genast att detta är något utöver det vanliga. Det finns gott om utrymme för förvaring och avhängning i garderob och bakom draperi. Entrén ansluter till det pampiga vardagsrummet som är husets självklara mötesplats för familj och besökande vänner.

Matplats
Matplatsen har en öppen planlösning till både köket och vardagsrummet. Här får du enkelt plats med tolv personer vid en trevlig middag.

Kök
Kökets är från Kvikk och dess placering känns optimal på alla sätt. Köksluckorna är högblankt vita och väggarna är målade, vid spisen sitter en rostfri metallskiva. Bänkskivorna är i cement och är tillverkade av Skulturfabriken på Gotland. Den stora köksön med cementskiva ger bästa tänka bara arbetsyta för beredning och tillagning. Köket har en stor spis med induktionshäll.

Vardagsrum
Vardagsrummet är fullständigt magiskt! Detta fantastiska sällskapsrum med enormt fönsterparti mot nordväst bildar en vacker tavla som skiftar motiv hela tiden, det ena vackrare än det andra. Två enorma Hajom altandörrar leder till uteplatsen och atriumplatsen. Kök, matplatser och vardagsrum ligger i perfekt harmoni med varandra.

Sovrummen
Det finns tre ljusa, fina sovrum. Allrummet kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum om man önskar. Det stora sovrummet, som har utgång till terrassen, är magnifikt och fantastiskt vackert. Stor och rymlig walk in closet ligger mellan det stora sovrummet och det fantastiska badrummet.

Allrum på övre plan
Detta rum har flera utgångar till terrassen som går runt huskroppen i vinkel. Från terrassen ser man ut över atriumgården och poolen, bedårande!

Badrummen
Huset har två badrum. Det lite större badrummet har dusch och stort badkar som är klinkerbeklätt.

Tvättstuga
Tvättstugan är också husets teknikrum. Här finns värmeanläggningen och elskåp. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare (Bosch).

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla, funkistyp

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme, Nibe Fighter 360

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Gummiduk
Utv. plåtarbete: Galvaniserad

Fastighetsbeteckning

Väskinde Stora Mickelgårds 1:37

Övriga byggnader

Pool, gäststuga och förråd bildar en vacker atriumgård. Poolens mått är 7x3.5 m. djup 145cm. Turkos Liner. Helgjuten hörntrappa på ena kortsidan. Poolen värms upp med luftvärmepump.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 000 kr
El: 10 000 kr
VA: 6 200 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 184 000 kr, varav byggnadsvärde 2 322 000 kr

Summa pantbrev

4 350 000 kr

Tomt

Areal: 1 102 kvm
Tomttyp: Skafttomt

Tomtbeskrivning

Skafttomt som är grusad och belagd med trall.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Väskinde S:6
Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp

Om området

Själsö

Själsö är ett mycket vackert område strax norr om Visby. De största guldklimparna i området är fiskeläget och Brucebo naturreservat.

Själsö har ett mycket vackert fiskeläge med hamn. Det finns 12 fiskebodar i Själsö, de äldsta är byggda i kalksten och de nyare bodarna är byggda i trä. Tidigare fanns yrkesfiskare i Själsö men i dag är det fritidsfiske som bedrivs från hamnen.

Brucebo naturreservat
Brucebo naturreservat är en pärla strax söder om Själsö, där du kan njuta och andas gotländsk natur. Naturskyddsområdet bjuder en mängd olika naturtyper. Här finns klintar, grottor, mager hällmarks-tallskog och frodig granskog, slingrande bäckar, orkidéer, källkärr, fuktängar, sten- och sandstrand samt Skansudd med ett rikt fågelliv.

Naturstig
Ett bra sätt att bekanta sig med Brucebo naturreservat är att gå den cirka 2 kilometer långa naturstig som löper genom området. Naturstigen utgår från P-platsen med infart från väg 149. I en låda som är uppsatt vid stigens början finns en handledning till naturstigen. Du kan också parkera efter du svängt av mot Själsö och sedan tar av till vänster eller promenera från Själsö fiskelägen i riktning mot Visby.

Karta

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad