Helsingforsgatan 27

Bilder

  • Såld!

Helsingforsgatan 27 , Akalla , Stockholm

ELEN INGÅR I AVGIFTEN*
Tillfälle! Med toppenläge på Helsingforsgatan ligger denna ljusa och fräscha 4:a på 86 kvm. Genomgående god standard med fräscht badrum och renoverat kök. Även 2 Wc i bostaden.
Barnvänligt område nära till skolor, buss/t-bana, närservice mm. Trevliga Akalla By, fin natur och äventyrsbad i närheten! Välkomna!

86 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 273 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
185
Byggår:
1975

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning

Missa inte denna chans att värva denna optimala 4:a i attraktivt område på Helsingforsgatan. Nära buss/t-bana, närservice och fina naturområden. Bostaden erbjuder 3 sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med bra ljusinsläpp från stort fönsterparti. Fräscht kök med matplats för 6-8 personer med utgång till möblerbar samt helkaklat badrum. För barnfamiljen finns det även ett flertal förskolor och skolor. Varmt välkommen!

Möblerbar öppen hall, ljus tapet som leder rakt in i bostaden. Goda avhängningsmöjligheter i garderob som medföljer vid förvärv.

Stort och luftigt BADRUM med ljust-mörk klinker på golvet och helkaklade väggar samt ett stort vädringsfönster. Badrumsinredning består av badkar, WC, Handfat med kommod samt spegelskåp.

Mysigt renoverat KÖK med matplats för 6-8 personer samt ett fönster och utgång till balkong i fritt läge mot innergården. Köket har laminatgolv samt ljus målade väggar. Vita skåpsluckor med gott om förvaringsutrymme. Fint kakel ovan arbetsbänk.
Vitvaror: Kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn samt fläkt. Härifrån har ni utgång till härlig balkong i bästa läge med många soltimmar.

Ljust och stort VARDAGSRUM med parkettgolv som i kök och hall. Rummet har ett brett fönsterparti som ger mycket ljusinsläpp.

Stort SOVRUM 1: Stort och rymligt sovrum, ljus målade väggar. Garderober medföljer vid förvärv.

SOVRUM 2: Rymligt sovrum med tapetserade väggar. Fönster med bra ljusinsläpp.

SOVRUM 3: Rymligt sovrum med tapetserade väggar. Fönster med bra ljusinsläpp.

WC 2: vitt kakel på väggarna samt svart klinkergolv. Förvaringsskåp, handfat samt spegelskåp.

Balkong: Fin balkong i bra läge mot innergården. Här kan man möblera lite som man själv vill.

VIKTIG INFORMATION:

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

5 273 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel

Kommentar

Inget är skrivet då det beror helt på hur många personer det är i hushållet. Allt kan variera och där gör man hur man vill.

Andel i föreningen

0,48109%

Andel av årsavgiften

0,50996%

Reparationsfond

233 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Imatra Nr 3

Förening

Namn

Brf Imatra

Om föreningen

HSB:s Brf Imatra bildades 1979. Föreningen upplåter 254 bostadsrätter och 10 lokaler med hyresrätt. Föreningen förfogar över 266 parkeringsplatser i 5 st. garagebyggnader.

Nya portar installerades 2007 och 2017 installerades porttelefoner med elektroniska brickor för de boende.
Hissarna har renoverats 2007/2008.

Föreningen har 10 affärslokaler som upplåts med hyresrätt och inbringar goda intäkter till föreningens ekonomi. Föreningen hyr även ut garageplatser till externa hyresgäster.
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade hos Brandkontoret. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra.

Föreningen har en förenings - och festlokal som medlemmarna kan hyra. Den kan även hyras ut som övernattningslägenhet till medlemmarnas gäster. Medlemmarna har även tillgång till fullt utrustade tvättstugor som nås via källaren.

FRITIDSAKTIVITETER:
Akalla By med 4-H-verksamhet, snickarbod, keramikverkstad, vävstuga m.m.

Intill Akalla By har vi en högklassig bangolfanläggning samt en fullstor gräsplan för fotboll. Här finns även ett nybyggt utegym från 2015. I närheten finns en elljusslinga på ca 4 km för löpträning sommartid och skidåkning vintertid.

Mot Husbyhållet finns badhus med bassänger för både vuxna och barn samt en vattenrutchbana. Intill finns sporthall samt ishall.

För mer info se föreningens hemsida; https://www.brfimatra.se/

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

254

Antal lokaler i föreningen

10

Parkering

Cirkapriser för p-platser. För aktuella priser kontakta HSB Akalla.
Garage, 400kr/mån
MC-plats, 110kr/mån

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

i föreningen finns det 5 stycken tvättstugor. De är belägna i 2-våningshusens källare innanför södra gaveln. I tvättstugan på Helsingforsgatan 11 finns en grovtvättstuga med en maskin avsedd för bl. a mattor. Tvättstugor och grovtvättstuga bokas med tagg på bokningstavla eller via Aptus Portalen.

Om området

Akalla

Parkering

I föreningen finns 5 stycken garage, ett under varje gård, med inburade platser. I några av garagen finns även MC-burar som man kan hyra. Utomhusparkering är också möjligt, men dessa hyrs av Brf Trädgårdsstaden. Samtliga perkeringplatser förmedlas av HSB kontoret.

Väljer man att parkera i garaget så finns det vissa regler som man måste känna till. I bilburarna får endast förvaras (förutom bilen) 4 st. bildäck plus en cyckel. Det är inte tillåtet att sätta upp skåp och hyllor i garaget ej heller att borra i garageväggar och tak.

Karta

Hör av dig till Andre Zadeh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad