Sorögatan 3, BV

Bilder

  • Såld!

Sorögatan 3, BV , Kista , Stockholm

Accepterat pris!Ta chansen att bo i en renoverad och välplanerad 3:a i stabil förening! Endast ett stenkast till Kista Galleria, bussar samt t-bana som tar er till Solna på ca 8 minuter och city på ca 18 minuter. Varmt välkomna på visning i en bostad att längta hem till!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
André Zadeh 0737480298

83,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 512 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
217
Byggår:
1978
Driftskostnad:
370 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning, skohylla och hatthylla. Vita väggar med mörk klinkers på golvet. Intill hallen mot vardagsrummet finner ni en stor klädkammare.

Badrum: Renoverat badrum med helkaklade vita väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, bubbelpool .

Kök: Renoverat kök, Vita högblanka skåpsluckor och mosaik ovan arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, inbyggnads mikro, fläkt samt integrerad diskmaskin, Vitmålade väggar samt laminat golv i valnötsfärgad nyans. Även stor matplats för upp till 6-8 personer. Här kan Familjen och släkten samlas för en middag.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Här finns plats för större soffgrupp. Vitmålade väggar med tapet samt parkettgolv. Spotlights på tak.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt övrigt möblemang. Tapetserade väggar samt laminat golv.

Sovrum 2: Fint sovrum. Här finns det utrymme för säng och möblemang. Rummet kan man även använda som eget kontor om man vill. Vita väggar och laminat golv. (Ingen garderob i sovrummet)

Terrass: Fantastisk terrass med stora Ytor. Balkongen är inglasad. Här kan man koppla av med nära och kära men även själv. Balkongen har även en terrass del som inte är inglasad som man kan njuta utav. FANTASTISK TERRASS

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

4 512 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Driftskostnad

4 450 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 2 250 kr

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0,38237%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrätt

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 204 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Römö

Om föreningen

Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal om bredband med Viasat, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten till internet betecknas av Viasat till 1000mbit/100mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet, vid ytterdörren. (Ett extra i de som har uthyrningsrum.).
Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

Föreningen har ett gruppavtal för elen, vilket ger lägre kostnader för alla medlemmar. Här sker enhetsmätning av el och varje lägenhet betalar enligt egen förbrukning i efterskott. De boende kan själva se på internet hur stor elförbrukningen är i lägenheten.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.

Parkering

Cirka priser:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån

Överlåtelseavgift

1162 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Andre Zadeh för mer information!

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad