Kotkagatan 51

Bilder

  • Såld!

Kotkagatan 51 , Akalla , Stockholm

Välkommen till detta underbara tvåplansradhus som bjuder på det lilla extra. Belägen ett stenkast från Akalla Centrum, med närhet till kommunikationer, grön områden och Kista Galleria. Bra planlösning mellan kök & vardagsrum, 3 st sovrum, gäst Wc och Badrum.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Andre Zadeh 0737480298

92 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 195 kr inkl Värme, VA
Typ:
Radhus
Boarea:
92 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
1001
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

92 kvm

Rumsbeskrivning

Har ni sprungit runt och letat efter en Radhus 4:a. Här har ni den!
Välkommen till detta underbara tvåplansradhus. Belägen ett stenkast från Akalla Centrum, med närhet till kommunikationer, grön områden och Kista Galleria. Bostaden har modern och lysande planlösning. 3 st sovrum och helkaklat badrum samt gäst WC, Radhuset har uteplats för sena grillkvällar med nära och kära.

ENTRÉPLAN:

Hall: Välkomnande & luftig HALL med vita väggar & klinker på golvet. I direkt anslutning till hallen har man GÄST WC med ljus ljus kakel på väggarna. Här finns det handfat, toalettstol samt spegel. I anslutning till hallen ser man även det stilrena Köket. Hallen har även goda avhägningsmöjligheter.

Kök: Vidare in i huset kommer man till det moderna KÖKET. Klinkers på golvet och vita väggar. Här finns det matplats för 6-8 personer invid fönster som ger ett ljusinsläpp. Köket har kyl-frys, diskmaskin, spis med ugn, inbyggnads mikro. Fläkt finns även. Köket har goda arbetsytor. Svarta köksluckor med ljus bänkskiva som skapar en härlig stämning i köket.

Vardagsrum: Stort och rymligt vardagsrum med plats för stora möblemang. Parkett med vitmålade väggar skapar en härlig atmosfär. Här kan man även ta bort en vägg in till köket vilket skapar en öppen planlösning. Från vardagsrummet har man utgången till altanen/uteplatsen på baksidan.

Uteplats: Härlig och rymlig uteplats.Här kan familjen grilla och umgås tillsammans med nära och kära.

ÖVREPLAN:

Liten PASSAGE med parkett på golv och vita väggar där man kommer åt alla rummen på det övre planet. I passagen finns även en liten klädkammare.

Sovrum 1: Parkett på golv med vitmålade väggar. Här finns det plats för en säng och kommod men även olika möblemang. 2 fönster i rummet.

Sovrum 2: Parkett på golv och vitmålade väggar. Här finns det plats för en stor säng, men även egna möblemang. 2 fönster i rummet.

Sovrum 3: (Master bedroom) Parkett på golv med vitmålade väggar. Här finns det plats för en en stor dubbelsäng. 2 fönster i rummet.

BADRUM: Rymligt badrum med vit kakel på väggarna och mörk klinkers på golv. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, spegelskåp, WC och en stor kommod.

För mer information om föreningen kan ni gå in på deras hemsida http://brfkotkagatan.se/Home.aspx.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

6 195 kr inkl Värme, VA

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 500 kr

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0,928951%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Kotkagatan

Om föreningen

Föreningen bildades den 6 juni 2002 och består i dagsläget av 182 lägenheter varav 16 lägenheter finns i 4 st radhus. Ca 30 lägenheter är i dagsläget hyreslägenheter. Föreningens totala boyta är 13643 kvm. För mer information vänligen besök föreningens hemsida: http://www.brfkotkagatan.se/

Föreningen har en stor fin gemensamhetslokal för medlemmarna på Kotkagatan 17. Föreningen har även moderna tvättstugor på nummer 5 och 27, samt en miljöstuga.

TV och Bredband

Föreningen är idag uppkopplad till Bredbandsbolagets fibernät som leverantör för tv och bredband Varje lägenhet har ett internetuttag i hallen samt ett tv-uttag i vardagsrummet. Det är upp till de boende att teckna sig för de mediatjänster de önskar via leverantörerna.

Parkering

Det finns ett parkeringshus på Kotkagatan, där föreningens medlemmar får hyra parkeringsplatser. Parkeringshuset erbjuder uteplatser samt garageplatser. Detta administreras av SvenskaBostäder, telefonnummer 0771-318 318. Kontakta dem för aktuella priser och köstatus.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Övrigt

Miljöstugan håller öppet alla
måndagar mellan kl 19.00 - 20.00.

Det man inte får lämna där är följande.
Vitvaror (Kyl,Frys,Spis, osv.), Målarfärg, Syror, Bilbatterier, Sprayflaskor.

Om området

Karta

Hör av dig till Andre Zadeh för mer information!

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad