Skagafjordsgatan 13

Bilder

  • Såld!

Skagafjordsgatan 13 , Kista Gård , Stockholm

Högt upp i huset med balkong i väst-läge finner ni denna ljusa 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Påkostade tillval med rostfria vitvaror från Siemens både i kök och badrum! Bra förening med låg avgift där det ingår tv och bredband genom fiber från comhem.

- Extra tillval i köket
- Helkaklat badrum med TM/TT
- 2 st rymliga Sovrum
- Låg avgift där det mesta ingår
- Underbar balkong mot lugna innergården
- 300 m till kommunikationer, Kista Galleria, matbutiker & skolor.

Varmt välkomna till ett hem att bli förälskad i!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Siyar Hamidanoglu 0707-514347

72,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 387 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
442
Byggår:
2011
Driftskostnad:
671 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med mörkt klinkergolv vid entrén samt ekparkett i resten av hallen. Vid entrén finns hatthylla och plats för hallmöbel samt ett praktiskt kappskåp. Längre in i hallen finns ett stort städskåp samt en garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum: Smakfullt badrum med svart klinkergolv. Väggarna är helkaklade i blankt vitt kakel av större modell. Här erbjuds en stor duschplats med glasvägg. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med vit kommod, spegel med spotlights och eluttag. Påkostade maskiner från SIEMENS i form av tvättmaskin och torktumlare.

Kök: Luftigt kök med påkostade tillval och exklusiva köksmaskiner. Stilrena köksluckor med gråa handtag. Mörk bänkskiva med ljus kakel och belysning ovan. En dubbel diskho i rostfritt stål med engreppsblandare. Samtliga vitvaror från SIEMENS. Köket är fullutrustat med fullsize kyl och frys, diskmaskin, inbyggd micro, varmluftsugn och glaskeramikhäll, rostfri fläkt från Franke. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som möjliggör valfri möblering för mindre eller större matplats.

Vardagsrum: Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster i 2 väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp. Balkongdörr i helglas för maximalt ljusinsläpp från balkongen i väst-läge. Ekparkett och ljusmålade väggar.

Balkong: Balkong i högt väst-läge. Utsikt över mysiga innergården med lekplats för de små.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng och hemmakontor. Ekparkett och vitmålade väggar. 3 stycken vita dubbelgarderober.

Sovrum 2: Perfekt barnkammare med stort fönster. Ekparkett och vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 387 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Driftskostnad

8 054 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 3 054 kr
El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,2171%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Källarförråd finns i samma port. Varmgarage finns att tillgå med ingång från porten. Hissen går ned till källarplan där garage och källarförråd finns. Tvättstuga finns på Kista Alléväg 33.

Föreningen har ett gruppavtal med Comhem som levererar TV och bredband genom fiberoptiskt nät. En obligatorisk månadsavgift om 200 kr tillkommer utöver angiven månadsavgift för 110 mbit bredband och tv-paketet Medium + 8 favoriter.

Värme och vatten debiteras enskilt efter förbrukning gentemot schablon. Preliminär månadskostnad 254 kr/månad.

Förening

Namn

Brf Ravalen

Om föreningen

I Kista Gård möter du en levande stadsmiljö och avkopplande natur. All form av samhällsservice finns inom bekvämt gångavstånd, inte minst populära Kista Galleria. Spännande arbetsplatser, utmärkta kommunikationer och ett vackert friluftsområde runt knuten - det här och mycket mer gör Kista Gård till ett attraktivt bostadsområde.

I Kista finns allt du behöver för ett gott boende. Lägenhet med effektiva och ljusa planlösningar i moderna flerfamiljshus.

Det kostar för närvarande 690 kr att hyra en garage- eller p-plats i Brf Ravalen.
De första 3 månaderna ligger dock hyran på 1000 kr/mån. Föreningen har valt att sänka hyran på garageplatserna, därav samma hyra på garageplats som p-plats.
Brf Ravalen har totalt 6 st p-platser och 62 st garageplatser.

Föreningen har en bra och informativ hemsida för den som vill veta mer: http://brfravalen.se/

Övrigt

Ekonomisk förvaltning: Frubo AB
För frågor kring avier, bankgironummer, autogiroanmälan och dylikt.
Allmänna frågor:
Telefon: 013-37 40 80
E-post: info@frubo.se

Om området

Kista Gård

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Andre Zadeh för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad