Jellingegränd 4, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Jellingegränd 4, 2 tr , Ärvinge , Stockholm

Modern bostad i fastighet från år 2000. Golvvärme i badrum med klinkergolv och helkaklade väggar samt möjligt att installera tvättmaskin. Genomgående parkettgolv och 2019 vitmålades samtliga väggar samt storslaget ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med gavelfönster. Fullutrustat kök med marmorkakel och gulddetaljer samt bardisk och matplats i social planlösning med vardagsrum. Bostaden är utrustad med en klädkammare samt flertalet garderober i sovrummet som rymmer en dubbelsäng och hemmakontor.

Ärvinge är populärt för sitt naturnära och lugna läge invid Ursviksskogen och samtidigt promenadavstånd om ca 10 minuter till Kista galleria och tunnelbana. Tunnelbanan tar dig till City på ca 17 minuter! Från Kista går även flygbussar till Arlanda och Bromma. Kista är ett nav av kommunikationer till hela norra Stockholm.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 059 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1132
Byggår:
2000

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och öppen hall med stort ljusinsläpp från kök och vardagsrum. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. Plats för avhängning samt parkettgolv och vitmålade väggar från 2019.

Kök: Modernt arbetskök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrum. Bra ljusinsläpp med fönster ovanför diskhon samt träluckor. Diskho med 1½ ho samt avrinningsyta och guldblandare som går bra ihop med marmorkaklet ovanför arbetsytorna. Gott om arbetsytor och förvaring samt 6 eluttag för köksmaskiner. Köket är utrustat med diskmaskin, spis med glaskeramikhäll samt ugn, köksfläkt samt kyl/frys. Bardisk som inrymmer 2-4 matplatser samt med belysta vitrinskåp ovan.

Vardagsrum: I hall, kök och vardagsrum ligger ekparkett och väggarna är vitmålade 2019. Storslaget ljusinsläpp från stora fönster i 2 väderstreck samt balkongdörr i helglas. Vardagsrummet inrymmer även en flexibel matplats för vardagliga middagar samt stora bjudningar.

Balkong: Glasdörr ut till balkong i söderläge med trätrall mot Jellingegränd och dess moderna arkitektur.

Badrum: Stort badrum med duschplats och möjlighet att installera tvättmaskin. Badrummet är utrustat med klinkergolv med vattenburen golvvärme samt vita helkaklade väggar. Här finns även fönster, handfat, eluttag, wc samt en stor väggfast spegel.

Sovrum: Parkettgolv och väggarna är målade i vitt under 2019. Fräscht sovrum med plats för dubbelsäng och hemmakontor. Här finns även 3 platsbyggda garober och ett stort fönsterparti med vädringsfönster.

Klädkammare: Från vardagsrummet nås lägenhetens klädkammare. Klädkammaren är utrustad med vita hyllor och klädstång.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 059 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

1,113%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 mars 2019
Energiklass: B

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Källarförråd finns i samma port. Tvättstuga finns vid samma port.

Förening

Namn

Brf Kista Ängar 2

Om föreningen

Föreningens hus byggdes av JM och stod färdiga i mitten av år 2000. Intresset var stort och lägenheterna blev snabbt bebodda.
Brf Kista Ängar 2 är en förening med stor variation i boendet. Vi har lägenheter med uteplats eller rymlig balkong i flerbostadshus samt radhus i två plan med egen trädgård.

Föreningen består av 67 bostadsrätter fördelade på 1-6:or.

Välskött förening med god ekonomi. Det finns en föreningslokal som kan nyttjas av medlemmar och övernattande gäster. I föreningslokalen finns ett litet pentry med kyl och spisplatta, bastu/dusch, två tältsängar, porslin och matplats för 10 personer samt fåtöljhörna.

I föreningen finns två tvättstugor; en vid Hillerödsgränd 7 och en vid Jellingegränd 4. Varje tvättstuga har två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en kallmangel.

Det finns även cykelf��rråd, miljöstation och grovsoprum att tillgå för medlemmarna.

Se gärna föreningens hemsida http://brfkista.se/

Antal lägenheter

67

TV och Bredband

Internet finns via ComHem eller ADSL, och kabel-TV via ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

41 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
18 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Se föreningens hemsida för uppdaterade priser och köstatus.
Cirka priser:

Dygnet-runt parkering: 690 kr/mån
Nattparkering garage: 380 kr/mån
* Nattparkering övre däck: 190 kr/mån

Övrigt

Förvaltare för Brf Kista Ängar 2 är Adex, www.adex.se

Om området

Ärvinge

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad