Helsingörsgatan 35, bv

Bilder

  • Såld!

Helsingörsgatan 35, bv , Kista , Stockholm

Toppfräsch och välplanerad 3:a utrustad med allt ni kan tänka er. Populär förening i lugnt område. Närhet till Kista Galleria, tunnelbana, bussar, matbutiker samt skolor.

Denna lägenhet erbjuder er:
- Nyrenoverad bostad
- Gigantisk terrass i bästa sydost-läge
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartier
- Två förråd/klädkammare
- Rymliga rum

Varmt välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

83,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 746 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
276
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum: Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, WC, handfat, spegelskåp, badkar samt fönster.

Kök: Ett renoverat kök med ljusa luckor i trä och kakel ovan arbetsbänk. Ett rymligt kök som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Här erbjuds generösa arbetsytor på bänkskiva, dubbel diskho i rostfritt stål samt stor kyl & frys. Köket är utrustat med spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn samt integrerad diskmaskin. Intill köket finns matplatsen med plats för matbord och stolar för 6-10 personer. Parkettgolv och vitmålade väggar. Samtliga vitvaror i köket är helt nya!

Vardagsrum: Ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Terrass: Fantastisk terrass i bästa sydostläge. Här ute finns alla förutsättningar för trevliga dagar i solen. Den stora terrassen erbjuder planteringsmöjligheter av både grönska och blomster i balkonglådor. På terrassen finns även plats för stor möbelgrupp och matplats under markis som kan ge skugga vid behov.

Sovrum 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng/våningssäng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Två förråd/klädkammare: Lägenheten har två rymliga förråd/klädkammare med gott om plats för förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

4 746 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,34286%

Andel av årsavgiften

0,34286%

Reparationsfond

9297 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juli 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör Nr 5

Övrigt

46 kr av avgiften avsätts varje månad till den inre reparationfonden att nyttjas av köparen vid framtida renovering och underhåll.

Förening

Namn

Brf Björnö

Om föreningen

Föreningen har 309 stycken lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt.

Bredbandstelefoni och bredband 100 mbit fiberoptiskt från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter i Brf Björnö kommer att uppgraderas till 1000/1000 Mb/s bredband, s.k. "gigabit"-nät för en oförändrad månadsavgift. Kabel-TV finns från ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 23, 37, 46.
Cykelförråd finns på 33 och 38. Barnvagnsrum finns i anslutning till varje port.

Inom föreningen finns 157 garageplatser i varmgarage och 16 garageplatser i kallgarage, samtliga upplåts med hyresrätt genom separata avtal. Det finns även 31 stycken avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Extra källarförråd finns till uthyrning genom separat avtal.

Föreningslokal finns att hyra på Helsingörsgatan 44. Där finns även bastu, träningslokal och festavdelning.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker,daghem,skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Antal lägenheter

309

Parkering

Garage, 243/408 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad