Jyllandsgatan 271

Bilder

  • Såld!

Jyllandsgatan 271 , Kista , Stockholm

Äntligen ett stort radhus på Jyllandsgatan! Bästa söderläget på tomten som renoverades 2015 med ny gräsmatta och träaltan i fritt solläge. Välskött hus med vitt kök som moderniserats med nya vitvaror och en stor matplats. 3 bra sovrum med garderober samt gott om förvaring på vinden och 2 förråd. Stort badrum på övre plan med ny tvättmaskin samt renoverad wc på entréplan.

Här bor du fördelaktigt i bostadsrättsradhus i en solid förening som har bytt till 3-glas fönster samt renoverat fasaderna de senaste åren. Värme samt kall- och varmvatten ingår i den låga avgiften. Föreningen är ansluten till fibernätet för såväl internet som tv och även till Comhems nät för kabel-tv.

Lågt belånad förening med 14 hyresrätter kvar i sin ägo som utgör dolda tillgångar till föreningens ekonomi. Föreningen är idag enbart belånad till låga 5200 kr/kvm och skulle nästintill kunna bli skuldfria om samtliga hyresrätter avyttras.

I Brf Rödby bor du i barnvänliga radhuskvartér med närhet till lekparker, förskolor och skolor samt Järvafältets naturområden. Behagligt promenadavstånd till Kista Galleria med sin breda service och tunnelbana som tar dig till City på 18 minuter!

101 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 932 kr inkl värme, VA
Typ:
Radhus
Boarea:
101 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
9
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

101 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall: Ljus hall med ytterdörr ger ett behagligt ljus tack vare glaspartier samt ljusflöde från vardagsrum. Här ligger ett ljus laminatgolv och väggarna är målade i en varm mocca-nyans. Här finns gott om plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i förrådet under trappen.

WC: Lättillgänglig gäst-wc med direkt access från hallen. Här ligger en svart plastmatta på golv och väggarna är klädda i en ljus tapet med motiv. Här finns wc, handfat samt vädringsfönster.

Kök: Fräscht vitt kök med nyare vitvaror och gott om arbetsytor på vit bänkskiva. Trevligt ljusflöde från matplatsen 2 stora fönster samt ett fönster mot vardagsrummet. Köket är utrustat med kyl och frys från LG (2017), diskmaskin från Siemens (2017), köksfläkt, spishäll med varmluftsugn från Electrolux (2016). Här ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i en modern grå nyans.

Vardagsrum: Lättmöblerat vardagsrum med ett storslaget ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt altandörr som är utrustade med solskyddande gardiner. I vardagsrummet ligger ekparkett och väggarna är klädda i röd tapet. Dimmerstyrd belysning.

Altan Baksida: År 2015 totalrenoverades tomten med ny gräsmatta och en ny altan i underhållsfritt träkompositmaterial. Tomten ligger i bästa söderläge med utsikt mot naturen samt insynsskyddat läge och inget som stör solens strålar. Plan och fin gräsmatta som lämpar sig bra för grillkvällar och barnlek på dagtid. Altanen är utrustad med belysning, eluttag samt vattenutkastare.

Uteplats Framsida: Stenlagd uteplats i svalt och skuggigt norrläge. Välskött växtlighet skapar ett naturligt insynsskydd. Här finns vattenutkastare, belysning och ett eluttag.

ÖVRE PLAN

Badrum: Rymligt badrum med blå plastmatta på golv och vitmålade väggar samt 2 praktiska vädringsfönster. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat samt rymligt badrumsskåp med spotlights. Här finns även en tvättmaskin från LG (2015) samt ett äldre torkskåp.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med valnötslaminat och ljus tapet samt vitmålad vägg. Fönster i fritt söderläge med inbyggd solgardin. 3 vita platsbyggda garderober.

Sovrum 2: Mindre sovrum som lämpar sig bra för en enkelsäng och lekyta och/eller skrivbord. Valnötslaminat och vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg. En platsbyggd vit dubbelgarderob.

Sovrum 3: Master bedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här ligger valnötslaminat och väggarna är klädda i en ljus turkos tapet med motiv. 4 platsbyggda garderober inbyggda i väggen. 2 fönsterpartier mot gården som är utrustade med inbyggda mörkläggningsgardiner.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 932 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,45067%

Andel av årsavgiften

1,4646%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 201 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stockholm Rödby 2

Övrigt

Till bostaden finns ett externt kallförråd på gården om ca 3 kvm. Goda förvaringsmöjligheter finns på vinden i bostaden.

Förening

Namn

Brf Rödby

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen bildades 2009 då en majoritet köpte loss sina bostäder från Svenska Bostäder. Sedan övertaget har föreningen gjort omfattande renoveringar, bl.a. fönsterbyte, fasadrenovering och fasadmålning samt borttagning av sopskåp.

Föreningens fastighet omfattar 81 radhus och gemensamma anläggningar samlade i kvarteret Rödby, Jyllandsgatan 137-303. 14 hushåll upplåts fortfarande med hyresrätt, som utgör dolda tillgångar för föreningens ekonomi. Föreningen äger sin mark genom tomträtt.

Gemensamma anläggningar består av bl.a. uteförråd, garage och gästparkering, tvättstuga, miljöstuga, föreningslokal, lekplatser, planteringar, sopbehållare, värmecentral för fjärrvärme samt fiberoptiknät.

Alla boende har rätt att använda föreningens tvättstuga. Varje hushåll har fått en egen passerbricka som ger tillträde till tvättstugan.
Föreningslokalen ligger i samma hus som tvättstugan, ingång andra sidan. Lokalen används för årsstämman samt av styrelsen för dess möten och boendemottagning. Här finns också brevlådan till föreningen.

Miljöstugan har öppet 06:00 - 23.00 alla dagar och är endast till för boende i Rödby.

För mer information besök föreningens hemsida: http://www.rodby.se/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

81

Antal hyresrätter

14

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Föreningen äger bredbandsnätet inom området och detta ingår i avgiften/hyran. Genom nätet kan Du välja bland olika operatörer för Internet, telefon och TV. Det finns även kabel-TV genom Com Hems nät. Kontakta den operatör Du är intresserad av.

Parkering

Föreningen har tillgång till garage med 98 platser plus 8 gästparkeringplatser utomhus vid Jyllandsgatan 137.
Vill Du hyra en plats, ring HSB Servicecenter, tel. 010-442 11 00. Det går att hyra flera parkeringsplatser per hushåll om det finns lediga platser, men extraplatserna kan sägas upp med en månads varsel av föreningen. Garageplats kostar 600 kr/månad i låst kallgarage. Det finns möjlghet att hyra garageplats i grannföreningen Brf Samsö för 625 kr. Kö kan förekomma.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tomträtt

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad