Tenstavägen 38, 1 tr

Bilder

Utgångspris

1 850 000 kr

Bevaka slutpriset

Tenstavägen 38, 1 tr , Tensta , Stockholm

- 2 Stambytta badrum
- Möjlig 5:a
- Vitt kök
- Accepterat pris

- Stor lägenhet med inflyttningsklart skick och stor potential för den som vill renovera. En av de största lägenheterna i Tensta som passar den större familjen som värdesätter stora ytor och kvalité i sitt boende.

Tenstavägen 38 ligger i en grön oas med närhet till Spånga Kyrkby med sin anrika historia och den gröna dalen mot Rinkeby. Flertalet förskolor och skolor i närområdet samt lekplatser och natur!

Här går det många bussar till Spånga och Kista samt promenadavstånd till Spånga station, Tensta centrum och tunnelbana som tar dig till Centralen på 20 minuter!

109 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 034 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
109 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
41
Byggår:
1967
Utgångspris:
1 850 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

109 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Stor och välkomnande hall med ljusinsläpp från matplatsen. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr samt 5 platsbyggda garderober. Plastmatta på golv och tapetserade väggar.

Sovrum 1: Master bedroom med ingång till eget duschrum. Plastmatta på golv och tapetserade väggar i sovrummet.

Duschrum: Stambytt badrum från 2006 med klinkergolv och helkaklade väggar samt ett praktiskt vädringsfönster. Här finns tvättmaskin, duschplats, wc, handfat samt 2 spegelskåp.

Badrum: Från hallen nås badrummet med blått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, badkar, handfat samt ett spegelskåp.

Kök: Vitt kök i välbevarat skick med spis/ugn, kylskåp samt nyare kyl/frys från Bosch. Plastmatta på golv och ljus väggar samt fönster.

Matplats: Separat matsal som rymmer riktigt stora sällskap. Matplatsen går att göra om till ett sovrum för den som önskar.

Vardagsrum: Luftigt och stort vardagsrum med gott ljusinsläpp från fönsterparti samt balkongdörr. Plastmatta och tapetserade väggar.

Balkong: Insynsskyddad och trevlig balkong i söderläge med fri utsikt.

Sovrum 2: Plastmatta på golv och tapetserade väggar.

Sovrum 3: Laminatgolv och tapetserade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Pris

1 850 000 kr Utgångspris

Avgift

7 034 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,82886%

Andel av årsavgiften

2,49672%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1967

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 december 2008
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Lägenheten har ett stort förråd om ca 8 kvm på samma våningsplan.

Förening

Namn

Brf Arninge 1

Om föreningen

Brf ARNINGE 1 bildades 2008 och är belägen på Tenstavägen 10 - 52 i Spånga. Föreningens fastighet förvärvades 2009 och består av ett flerbostadshus om 2 våningar med 66 lägenheter och 9 lokaler. Fastighetens byggnad är uppförd 1968.

2016 har föreningen renoverat lekplatserna och byt ut gräs. Föreningslokalen renoverades. Föreningen har planer på att renovera fasader och balkonger framöver.

Genomförda renoveringar/Underhåll
Stamspolning 2016
Stambyte utfört 2006-2007.
Tvättstugor renoverades 2016
Festlokal renoverades 2016

Mer information finns på föreningens hemsida: www.brfarninge.se

Antal lägenheter

66

Antal lokaler i föreningen

9

TV och Bredband

Anslutna till Comhem, beställs och debiteras separat. Fiber indraget.

Om området

Tensta

Det nya Tensta uppfördes i samband med miljonprogrammet och skulle ha en "stadsmässig" täthet nära naturen. I den nya stadsdelen skulle även "trafikseparering" gälla, alltså fordonstrafiken avskild från övriga trafiken genom planfria korsningar. Det första spadtaget togs i november 1966 och året därpå skedde den första inflyttningen. De första boenden fick leva på en gigantisk byggarbetsplats med tillfälliga matbutiker i baracker, provisorisk busslinje, leriga gångvägar och bristande social service. En av de stora aktörerna var Svenska Bostäder som informerade sina nya hyresgäster i en broschyr 1969: "Vi vill uppmärksamma Er på att Ni flyttar till en stadsdel i varande. Ni kommer med andra ord en tid framöver att bo på en byggarbetsplats med allt vad det innebär...". Dessa problem ledde till att Testa fick utstå massiv kritik, speciellt av massmedia. Situationen förbättrades i takt med att stadsdelen växte fram och sociala inrättningar samt skolor och centrumanläggningen färdigställdes.
Till miljonprogrammet hörde även småhus och år 1969-1970 uppfördes kvarteret Sörgården i regi av Stockholms stads småstugebyrå (SMÅA). Kvarteret ligger öster om Spånga kyrka och är stadsdelens enda ursprungliga småhusområde. De 76 vinkelbyggda radhusen tillkom i självbyggeri och hade formgivits av arkitekterna Jon Höjer och Sture Ljungqvist. Området är en bra representant för det tidstypiska idealet för radhus från 1960-talet "tätt-och-lågt". Arkitekturen är enhetlig med enkla, kubiska, byggnadsvolymer och fasader i ljus spritputs och röd träpanel. Kvarterets småhus är grönklassade av Stadsmuseet i Stockholm vilket betyder bebyggelse som är särskilt värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Andre Zadeh för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad