Helsingörsgatan 46, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Helsingörsgatan 46, 2 tr , Kista , Stockholm

- Topprenoverad 2016
- Renoverat kök med matplats för 6-10 pers
- Helkaklat badrum med golvvärme
- Sovrum med Walk in closet
- Låg avgift där det mesta ingår
- Underbar balkong mot lugna innergården
- Insynsskyddat
- 300 m till kommunikationer, Kista Galleria, matbutiker & skolor.

Varmt välkomna till ett hem att bli förälskad i!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Siyar Hamidanoglu 0707-514347

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 503 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
89
Byggår:
1978
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande och ljus HALL med gott om plats för avhängning. Klinkergolv samt vitmålade vägg.

Modernt och stilrent BADRUM från 2016 med svart klinkergolv och helkaklade vita väggar, golvvärme samt ett praktiskt vädringsfönster. En rymlig duschhörna med badkar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod , spegelskåp samt tvättmaskin.

Rymligt SOVRUM 1 med plats för både säng, garderober, skrivbord samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Härifrån har ni ingången till den fantastiska walk-in-closeten.

Renoverat KÖK från 2016 med luckor i vitt och mosaik ovan bänkskiva i svart. Ett rymligt kök som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro samt diskmaskin. Intill köket finns matplatsen med plats för matbord och stolar för 6-10 personer. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlights.

Stort, ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlights.
Fantastisk och solig balkong i bästa sydostläge mot lugna innergården. Här finns gott om plats för utemöbler. Här finns även ett förråd.

Sovrum 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

4 503 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Förening

Namn

Brf Björnö

Om föreningen

Föreningen har 309 stycken lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt.

Bredbandstelefoni och bredband 100 mbit fiberoptiskt från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Samtliga lägenheter i Brf Björnö kommer att uppgraderas till 1000/1000 Mb/s bredband, s.k. "gigabit"-nät för en oförändrad månadsavgift. Kabel-TV finns från ComHem där basutbudet ingår i månadsavgiften.

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 23, 37, 46.
Cykelförråd finns på 33 och 38. Barnvagnsrum finns i anslutning till varje port.

Inom föreningen finns 157 garageplatser i varmgarage och 16 garageplatser i kallgarage, samtliga upplåts med hyresrätt genom separata avtal. Det finns även 31 stycken avgiftsbelagda parkeringsplatser.

Extra källarförråd finns till uthyrning genom separat avtal.

Föreningslokal finns att hyra på Helsingörsgatan 44. Där finns även bastu, träningslokal och festavdelning.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker,daghem,skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Antal lägenheter

309

Parkering

Garage, 243/408 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad