Borgarfjordsgatan 21 B, våning 16

Bilder

  • Såld!

Borgarfjordsgatan 21 B, våning 16 , Kista , Stockholm

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade lägenhet för den som vill bo exklusivt! Fantastisk utsikt som bör upplevas.

Denna bostad erbjuder er
- Högst upp i byggnaden
- Fantastisk panorama-utsikt från våning 16
- Säkerhetsdörr
- Elegant kök från Vedum
- Stort badrum med egen tvättstuga
- Stora lyxiga fönster
- Generösa sällskapsytor och sovrum
- Takterrass på våning 17
- Strax utanför Kista Galleria med sin breda service
- Närhet till T-bana, bussar samt flygbussar

Välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 700 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
16, hiss finns
Lägenhetsnummer:
22605
Byggår:
2015/16

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för förvaring i garderob med skjutdörrar och öppen plats för hatthylla och skoavställning. Ekparkett, vitmålade väggar samt säkerhetsdörr!

Badrum: Stort badrum med egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från välkända märket Siemens. Ovanför dessa finns praktisk bänkskiva och vita väggskåp. Rymlig duschplats med möjlighet att installera badkar. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp och spegel. Grått klinkergolv samt vita helkaklade väggar.

Kök: Vedum-kök med vita luckor i matt utförande och rostfria vitvaror från välkända märket Siemens. Köket är utrustat kyl/frys, inbyggd micro, inbyggd ugn, inbyggd köksfläkt, induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Dubbel diskho med engreppsblandare samt gott om arbetsytor på ljusgrå bänkskiva med ljusgrått stänkskydd och belysning ovan. Njut av din middag med fantastisk utsikt. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ekparkett och vitmålade väggar.

Loggia: Modern loggia i bästa sydvästläge som fungerar som ett vanligt rum samt balkong. Ett vikbart fönsterparti som går att öppna upp. Loggian är utrustad med element, mörkt klinkergolv och vita väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

16 av 16, hiss finns

Avgift

4 700 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

1,1614%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015/16

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tomträtten Danmark 7

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer obligatorisk årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i garage under huset. Separata cykelförråd finns i källaren. Gemensam takterrass finns högst upp i huset på våning 17!

Förening

Namn

Brf K2 Kista Torn

Om föreningen

Mitt i Kista intill Kista Galleria bygger AB Borätt och JM AB ett gemensamt kvarter med två bostadshus om 16 respektive 35 bostadsvåningar. Det lägre huset byggs av Borätt och det högre av JM. Husen binds samman av sammanlagt fyra garage- och källarplan. En gemensam gård ligger mellan de båda husen.

Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. Den understa bostadsvåningen är ett s.k. LSS-boende, ett bemannat frivilligt boende för människor med funktionsnedsättning.

Entré, hissar och postboxar
De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 som utformas med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade. Borätts hus ligger till höger i lobbyn och där finns två hissar.

Övernattningslägenheter
De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov.

Samfällighet
En samfällighetsförening kommer att bildas som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.

Parkering

Föreningen har 64 garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Övrigt

Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning
till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad