Sorögatan 23, nb

Bilder

Utgångspris

2 095 000 kr

Bevaka slutpriset

Sorögatan 23, nb , Kista , Stockholm

Stor och unik 2:a på populära Sorögatan i en stabil förening med avgift där det mesta ingår! Modernt badrum, gigantiskt vardagsrum samt ett stort sovrum med egen klädkammare. Närhet till Kista Galleria, bussar samt t-bana som tar Er till Solna på 8 minuter och city på 18 minuter. Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

66,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 465 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
76
Byggår:
1978
Utgångspris:
2 095 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt garderober. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Badrum: Stilrent badrum utrustat med wc, handfat med kommod, dusch med skjutdörrar samt spotlights. Våtrumsmatta samt våtrumstapet.

Kök: Gott om plats för förvaring bakom skåpsluckor i svart samt svart stänkskydd ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl, frys, spis/ugn, fläkt. Här finns plats för matbord för 4-6 personer invid fönster.

Vardagsrum: Gigantiskt vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp, soffbord, tv-bänk samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, skrivbord samt övrigt möblemang. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Klädkammare: Sovrummet har en egen klädkammare. Här finns gott om plats för avhängning bakom garderober med skjutdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Pris

2 095 000 kr Utgångspris

Avgift

3 465 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,29684%

Andel av årsavgiften

0,29684%

Reparationsfond

5216 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiprestanda: 205 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 7

Förening

Namn

Brf Römö

Om föreningen

Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal om bredband med Viasat, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten till internet betecknas av Viasat till 1000mbit/100mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet, vid ytterdörren. (Ett extra i de som har uthyrningsrum.).
Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.

Parkering

Cirka priser:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad