Kastrupgatan 12, 2tr

Bilder

  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Sovrum 2
  • Badrum
  • Kök

Utgångspris

2 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Kastrupgatan 12, 2tr , Kista , Stockholm

Här kommer en populär och välplanerad 3:a med avgift där det mesta ingår. Helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt kök, stora sovrum, förråd samt en härlig balkong i bästa sydvästläge med plats för utemöbler. Närhet till Kista Galleria, t-bana, bussar, matbutiker samt skolor. Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 725 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
59
Byggår:
1977
Utgångspris:
2 195 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för avhängning. Plastmatta och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns ingången till förrådet med bra förvaringsutrymme där flera garderober samt klädstång och vägghyllor får plats.

Badrum: Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, WC, handfat, spegelskåp, badkar samt fönster.

Sovrum 1: Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng/våningssäng, garderober, skrivbord samt övrigt möblemang. Plastmatta samt tapetserade väggar.

Sovrum 2: Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Plastmatta, målade väggar samt en fondvägg.

Kök: Ett rymligt kök som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Här erbjuds generösa arbetsytor med vitt kakel ovan diskbänk, dubbel diskho i rostfritt stål samt kyl och frys. Köket är utrustat med spis/ugn, fläkt samt diskmaskin. Här finns även en stor matplats vid fönsterparti för 6-10 personer.

Vardagsrum: Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Här finns plats för större soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Balkong: Härlig balkong i bästa sydvästläge med plats för utemöbler. Här finns ett förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

2 195 000 kr Utgångspris

Avgift

4 725 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,46305%

Andel av årsavgiften

0,46305%

Reparationsfond

7699 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 augusti 2010
Energiprestanda: 218 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 10

Övrigt

34 kr av månadsavgiften avsätts varje månad till den inre reparationsfonden att nyttjas av köparen vid framtida renovering och underhåll.

Förening

Namn

Brf Brandsö

Om föreningen

Föreningen består av 230 stycken bostadsrätter samt 5 lokaler med hyresrätt som upplåtelseform.

Föreningen har två tvättstugor inom området. Dessa ligger i markplan på Kastrupgatan 9 och på Kastrupgatan 6-8.

Föreningen har flera cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med bastu finns att tillgå i föreningen på Kastrupgatan 9.

Föreningen har för närvarande en gemensam el-upphandling för samtliga lägenheter och företag. Tanken med denna konstruktion är att varje hushåll inte ska behöva betala en abonnemangskostnad samt att föreningen är större än den enskilde när det gäller prisförhandlingar. Med egen mätutrustning betalar varje lägenhet sina egna elkostnader, till ett mer förmånligt pris.

Övrigt om föreningen hittar ni på www.brandso.se

Antal lägenheter

230

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget och kabel-TV genom Com Hem.
Basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.

Parkering

Cirkapriser parkering:
Parkering, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 175 kr/mån

Parkeringsplatser utomhus finns främst nere vid tunnelbanan. Till dessa är det kortare kö och (med reservation för variationer) väntetiden bör inte vara mer än några månader. Inomhusplatser finns under Kastrupgatan 16 och under Kastrupgatan 6-8. Till dessa är det längre kötid. Gästparkering finns på ett antal avgiftsbelagda platser runt om i området. Föreningen har även ett särskilt däckförråd.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, minst 10%

Äger föreningen marken?

Nej

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Aria Karadaghi eller Patrik Barej för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Patrik Barej

Patrik Barej

Kista

Reg.Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-751 00 92

patrik.barej@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte