Köpenhamnsgatan 20

Bilder

  • Såld!

Köpenhamnsgatan 20 , Kista , Stockholm

Missa inte denna populära 2:a på populära Köpenhamnsgatan med LÅG AVGIFT där det mesta ingår! Renoverad och välplanerad bostad med närhet till Kista Galleria, T-bana, bussar, flygbussar, skolor och matbutiker. Varmt välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 106 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
200
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning i garderober, skohylla och hatthylla. Målade väggar samt laminatgolv. Säkerhetsdörr!

Badrum: Renoverat och rymligt badrum med helkaklade väggar och svart klinkergolv. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, handukstork, WC, handfat med kommod, spegel, spotlights samt fönster.

Kök: Renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Mörka skåpsluckor och mosaikkakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl och frys med ismaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Här finns plats för större soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Målade väggar samt laminatgolv.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida samt övrigt möblemang. Sovrummet har en egen fantastisk klädkammare/förråd med goda förvaringsmöjligheter. Målade väggar samt laminatgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

2 106 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,26627%

Andel av årsavgiften

0,26627%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 augusti 2010
Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 15

Övrigt

En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.

Förening

Namn

Brf Samsö

Om föreningen

Brf Samsö bildades 1976 och består av 249 bostadsrätter och ett antal lokaler. Föreningen har en god ekonomi och en tradition att kunna erbjuda medlemmarna avgiftsfria månader, beroende på årets överskott. 2015 utgick 2 avgiftsfria månader för medlemmarna. Under 2016 var december månad avgiftsfri samt under 2017 var januari månad avgiftsfri.

Föreningen har tecknat fastighets- och bostadsrättstilläggsförsäkring hos försäkringsbolaget Protector för samtliga bostadsrättslägenheter. Medlemmarna behöver alltså inte teckna något tillägg själva.

Barnvagnsrum finns i nästan varje port. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd och ett antal extra förråd som kan hyras genom separata avtal.

Vidare har medlemmarna tillgång till 2 stycken tvättstugor belägna vid Köpenhamnsgatan 10 och 22, ett hobbyrum på Köpenhamnsgatan 22 samt en miljöstuga. Det finns även en träfflokal att hyra samt bastu.

Se gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/stockholm/samso för mer information.

TV och Bredband

En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.

Parkering

Det finns 132 st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28, samt 66 st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19 st gästparkeringar utmed Köpenhamnsgatan.

Övrigt

Föreningen har 103 st förråd som hyrs ut till medlemmarna. För priser och information om storlekar samt köstatus, kontakta föreningen.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad