Stavangergatan 64, våning 5

Bilder

  • Badrum
  • Vardagsrum
  • Inglasad Balkong
  • Vardagsrum & Matplats
  • Kök

Fast Pris

1 900 000 kr

Bevaka slutpriset

Stavangergatan 64, våning 5 , Husby , Stockholm

- Fast Pris - Ring för privatvisning - Först till kvarn!

- Högt upp i huset med bästa gavelläget i sydväst! Bostaden disponeras idag som en 2:a men kan enkelt göras om till en 3:a! Modernt badrum från 2008 med kakel och klinkers i svart och vitt! Vitt kök med stor matplats samt möjlighet att göra öppen planlösning med vardagsrum. Gott om förvaring i hall och i sovrum som rymmer dubbelsäng. Inglasad balkong i fritt läge med många soltimmar och utan insyn!

Nära till tunnelbana och förskolor samt garage! Källarförråd och och tvättstuga i samma byggnad. Stabil HSB-förening där värme, va, kabel-tv och el ingår! Fiber finns installerat i föreningen.

63 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 455 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
700
Fast Pris:
1 900 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med gott om plats för avhängning samt 4 stora vita platsbyggda garderober. Laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum: Plastmatta och vitmålade väggar samt plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Stort och rymligt sovrum med 2 platsbyggda garderober samt bra ljusinsläpp från ett insynsskyddat fönster i högt läge.

Badrum: Fräscht och stort badrum i svart klinker och vitt kakel renoverat 2008. Badrummet uppdaterades 2017 med ny inredning i form av handfat med kommodskåp, spegelskåp samt vägghängt spegelskåp. Här finns även wc och badkar samt vädringsfönster.

Kök: Stort och rymligt kök med vita skåpluckor och bänk i rostfritt stål. Gott om arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i både skåp och skafferier. Kyl, frys och spis/ugn från Electrolux. I anslutning till köket finns en vacker matplats i ljust läge bredvid ett stort fönster.

Vardagsrum: Stort och rymligt rum med plats för stor soffgrupp. Vardagsrummet ligger i bra läge med gott ljusinsläpp från ett stort fönster och en stor balkong. Vardagsrummet går att dela av med en enkel gipsvägg och på så sätt skapa ett till sovrum. Se Alternativ Planritning.

Balkong: Inglasad balkong som ligger i gavelläge i sydväst med många soltimmar. Fritt läge utan insyn och härlig utsikt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

1 900 000 kr Fast Pris

Avgift

4 455 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV & Hushållsel

Andel i föreningen

0,25634%

Andel av årsavgiften

0,25634%

Reparationsfond

7456 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 januari 2010
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Lofoten 1

Övrigt

Källarförråd och tvättstuga finns i samma port.

Avsättning till inre reparationsfond 23 kr/månad.

Förening

Namn

Brf Lofoten

Om föreningen

Brf Lofoten bildades 1970 och består av 8 stycken bostadshus med totalt 353 lägenheter. I föreningen finns också ett lägenhetsdaghem på Stavangergatan 54-62 samt ett fristående daghem på Lofotengatan 30.
Det finns även ett antal lokaler som är uthyrda.

Föreningens medlemmar har tillgång till Grovsoprum/Miljöstation, Källarförråd, Tvättstugor och Parkering. Garage finns på Stavangergatan 73 med ca. 380 platser, till en kostnad från 200 kr/mån. Garagerenovering utförd under 2015/2016. Medlemmarna har även tillgång till Bastu på Lofotengatan 12. Cykelrum hittar ni på Lofotengatan 6 och 22. Fritidslokal med full utrustat kök och plats för ca 30 personer finns att boka för medlemmarna.

Kabel-TV och El ingår i månadsavgiften. Bredband finns att tillgå genom Banhof.

Mer information på föreningens hemsida: http://www.brflofoten.se/

Antal lägenheter

353

Antal lokaler i föreningen

14

Om området

Husby

Utbyggnaden av stadsdelarna i norra Järva, Akalla, Husby och Kista, planerades samtidigt, och en generalplan för dessa lades fram år 1971 och bebyggelsen var en del av miljonprogrammet. Tanken var att de tre stadsdelarna skulle ges något olika utformning, och vid planeringen tog man intryck av den kritik som kommit mot de något tidigare byggda stadsdelarna i södra Järva, Rinkeby och Tensta, där bland annat byggplaneringen brustit i samordning.[1]
Husby byggdes först av de tre stadsdelarna i norra Järva, och utbyggnaden enligt planen genomfördes från 1972 till 1977. Centrumanläggningen ritades av Torgny Gynnerstedt[5] och färdigställdes vid årsskiftet 1975/1976, och tunnelbanestationen stod klar 1977. Inflyttning skedde från 1974. Husby är byggt på en höjdplatå som sluttar svagt i alla väderstreck. Den nedsprängda matargatan Norgegatan skär rakt igenom stadsdelen. Kvarteren och gatorna i området bär namn efter norska orter och personer, som Oslogatan, Trondheimsgatan och Edvard Griegsgången. Trafikplaneringen är konsekvent där bilar och fotgängare skiljs åt i olika nivåer. Flera gångbroar leder fotgängarna över områdets nedsänkta bilgatorna. För att undvika att spårområden delade bebyggelsen drogs tunnelbanan under mark genom stadsdelen.[1]
I Husby finns bland annat ett äventyrsbad, Husbybadet, en ishall, idrottshall, bibliotek, och delar av Kista stadsdelsförvaltning. Området har två låg- och mellanstadieskolor och en högstadieskola. Där finns även tre matvarubutiker, apotek, en folkhögskola samt ett ålderdomshem. Husbykyrkan, som är en del av Evangeliska Frikyrkan, ritades av Karl-Erik Hjalmarsson med tydlig inspiration från de uppländskla medeltidskyrkorna. Medan grannstadsdelarna Akalla och Kista även har stora arbetsplatsområden inom stadsdelarna, är Husby i det närmaste en renodlad bostadsstadsdel.[1]
Bebyggelsen i Husby består nästan uteslutande av lägenhetshus byggda inom ramen för miljonprogrammet. Majoriteten av lägenheterna i stadsdelen ägs av Svenska bostäder, Wallenstam och HSB. De lägenheter som ägs av Wallenstam har växlat ägare ett stort antal gånger. Missnöjet med bostadssituation i stadsdelen ledde i slutet av 1900-talet till protestaktioner i form av en demonstration och fördröjda hyresinbetalningar samt etablerandet av en hyresgästorganisation vid sidan om hyresgästföreningen, Husby unite. En del av Svenska bostäders lägenhetsbestånd har också omvandlats till bostadsrätter och omvandligen av ytterligare hyresrätter till bostadsrätter är en het politisk fråga.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 19 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Husby
280 m
Salam Orient Livs HB
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
690 m
Sollentuna Centrum
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dalhagsskolan Fritidshem
70 m
Lofoten, Lofotengatan 43
120 m
Grundskolor
Klubben, Husbygårdsskolan 4-9
290 m
Husbygårdsskolan F-3 (Trondheimsgatan)
360 m
Gymnasium
Stockholm Science and Innovation School (SSIS)
1,1 km
Internationella Engelska skolan i Kista
1,2 km
Universitet & Högskolor
PRO:s Folkhögskola
450 m
Institutet för Internationell Ekonomi
1,2 km
Banker
Swedbank
1,4 km
Nordea Bank AB
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
1,6 km
Komethallen AB
4,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Dalhagens Bollplan
200 m
Husby ishall
480 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Sollentuna sim- och sporthall
3,7 km
Nälstaspåret Motionsspår
5,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte