Langelandsgatan 3

Bilder

  • Såld!
  • Terrass
  • Badrum
  • Sovrum
  • Vardagsrum
  • Kök

Langelandsgatan 3 , Kista , Stockholm

Sällan till salu! Toppfräsch och ljus 2:a utrustad med allt som behövs i ett hem. Populär förening i lugnt område. Närhet till Kista Galleria, tunnelbana, bussar, matbutiker samt skolor.

Denna lägenhet erbjuder er:
- Modernt renoverad bostad
- Högst upp i byggnaden
- Stor terrass på gaveln i bästa sydvästläge
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartier
- Låg avgift där det mesta ingår
- Stor walk-in-closet

Varmt välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

48,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 287 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
57
Byggår:
1980

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

48,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning bakom garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens walk-in-closet/förråd med bra förvaringsutrymme där flera stora garderober samt klädstång och vägghyllor får plats. Klinkergolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Stilrent badrum med vitt klinkergolv och helkaklade vita väggar, spotlightbelysning samt ett praktiskt vädringsfönster. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt en rymlig duschhörna.

Kök: Fräscht kök med luckor i trä och en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen i skåp för köksredskap och dylikt. Köket är fullutrustat med inbyggd micro, inbyggd ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum: Luftigt och ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlightbelysning.

Sovrum: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlightbelysning.

Terrass: Fantastisk terrass på gaveln i bästa sydvästläge. Här ute finns alla förutsättningar för trevliga dagar i solen. Den stora terrassen erbjuder planteringsmöjligheter av både grönska och blomster i balkonglådor. På terrassen finns även plats för stor möbelgrupp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 287 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,23473%

Andel av årsavgiften

0,23473%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2010
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge By 1

Förening

Namn

Brf Rågö

Om föreningen

HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se

Antal lägenheter

294

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget

Parkering

Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 199 kr/mån
Garage, 450 kr/mån
MC, 250 kr/mån

Övrigt

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jokhadar Frukt & Grönt AB
230 m
Ärvinges Jour Livs KB
340 m
Köpcentrum & Gallerior
Akalla Centrum
2,3 km
Sollentuna Centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fröhuset Förskola
160 m
SverigeFinska Skolan i Kista Fritidshem
200 m
Grundskolor
SverigeFinska Skolan
200 m
Kista Ungdomsgård
400 m
Gymnasium
Internationella Engelska skolan i Kista
660 m
Fryshuset Grundskola Västra
680 m
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
770 m
Institutet för Internationell Ekonomi
770 m
Banker
Handelsbanken Kista
230 m
SEB
420 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kista Golfcenter Driving range
3,1 km
Ulriksdals Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ärvinge Bollplan
470 m
Kvarnbacka Bollplan
750 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedjan Uthyrningslokal
4,3 km
Medley Holding AB
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte