Ringstedsgatan 5

Bilder

  • Såld!

Ringstedsgatan 5 , Kista , Stockholm

- Fast pris!
- Äntligen ett bostadsrättradhus i Kista! I ett lugnare kvarter ligger denna pärla med 5 minuters promenadavstånd till Kista Galleria och tunnelbana. 3 bra sovrum samt ett badrum och extra wc. Vitt kök med ljus matplats. 2 trevliga altaner som lämpar sig bra för grillkvällar. Barnvänligt område med närhet till skola och dagis.

Solid HSB-förening med låg belåning om endast 3800 kr/kvm! Föreningen äger sin mark och hyr ut lokaler till förskola samt butik som inbringar goda hyresintäkter och resulterar i en god ekonomi!

91,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 534 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
205
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

91,5 kvm

Rumsbeskrivning

Stenlagd uteplats på framsidan av huset med en fräsch altan i bästa sydväst-läge. På framsidan av huset finns ett stort förråd samt gott om belysning.

På baksidan av huset finns en trälagd uteplats i nordost-läge med insynskyddande staket. Från altanen finns en utgång mot Ringstedsgatan som möjliggör avlastning direkt till huset. Här finns ett mindre förråd samt ett eluttag.

Hall: Välkomnande hall med plats för avhängning. I entrén ligger klinkergolv som längre in i hallen övergår till laminatgolv. Väggarna är vitmålade. Mellan hall och kök finns en gipsvägg som går att riva för den som önskar att öppna upp planlösningen.

Kök: Matplats för 4-8 personer invid stort fönsterparti som skänker stort ljusinsläpp till köket. Matplatsen går att förstora genom att flytta bort enheten mellan kök och hall. Vita köksluckor och vitt kakel samt vita vitvaror i form av: kyl, frys, spis/ugn, köksfläkt. Här finns även gott om förvaringsutrymme, 2 arbetsytor och städskåp samt skafferi.

Vardagsrum: Bra ljusinsläpp genom stort fönsterparti samt altandörr. I vardagsrummet ligger laminatgolv och väggarna är målade i vitt. Ej bärande väggar mot köket och möjlighet att göra om till öppen planlösning för den som önskar.

Gäst-WC: Lättillgänglig gäst-wc vid husets hall som är utrustat med ett praktiskt vädringsfönster. Här finns klinkergolv och målade väggar. Wc och handfat.

Sovrum 1: Mindre sovrum med med laminatgolv och vitmålade väggar. Fönster i fritt läge.

Sovrum 2: Mellanstort sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Fönster i fritt läge.

Sovrum 3: Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang så som klädförvaring eller hemmakontor. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Badrum: Stort badrum med plats för tvättmaskin torktumlare. Här finns en stor duschplats med praktiskt vädringsfönster samt möjlighet att installera badkar. Här ligger klinkergolv och helkaklade väggar i ljusa toner.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 534 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband & Ip-Telefoni

Andel i föreningen

0,43132%

Andel av årsavgiften

0,43132%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 181 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge Gård 8

Övrigt

Lägenheten har ett stort förråd på framsidan och ett mindre förråd på baksidan.

Förening

Namn

HSB:s Brf Agersö i Stockholm

Om föreningen

Föreningen har bredband indraget från både Bredbandsbolaget och Com Hem. Com Hem levererar även kabel-TV där basutbudet ingår i månadsavgiften.

48 stycken garageplatser finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. 146 stycken uppställningsplatser utomhus finns att hyra genom separat avtal, kortare kötid.

Fullutrustad tvättstuga finns att tillgå medlemmarna på Ringstedsgatan 14, 17 och 32.
Föreningslokal med bastu finns även detta att tillgå medlemmarna, liksom barnvagnsrum och cykelbodar.
I fastigheterna finns sopnedkast och medlemmarna har tillgång till miljöstation.

Föreningen har tecknat gemensamt bostadsrättstillägg till försäkringen, medlemmarna behöver såleds inte teckna något sådant själv. Detta ingår i månadsavgiften.

Agersö införde i juni 2006 "Enhetsmätning av elförbrukningen". Det innebär att föreningen har ett gemensamt elabonnemang för samtliga 257 lägenheter.Föreningen betalar först samtliga elfakturor. Varje lägenhets faktiska förbrukningskostnader debiteras sedan respektive lägenhet.

Området: Mycket trevligt bostadsområde med lekparker, daghem, skolor mm. runt knuten.
Promenadavstånd till Kista Galleria med öppettiderna 10-21 nästan året om med stort utbud. På promenadavstånd finns även Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Andre Zadeh eller Ramzi Hamam för mer information!

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad