Borgarfjordsgatan 21 A, våning 14

Bilder

  • Såld!

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 14 , Kista , Stockholm

Missa inte denna välplanerade lägenhet för den som vill bo exklusivt och centralt i Stockholms högsta bostadshus! Fantastisk utsikt som bör upplevas. Badrum med egen tvättstuga. Strax utanför har ni Kista Galleria med sin breda service, flygbussar samt tunnelbana som tar er till Solna på 8 minuter och City på 17 minuter! Välkomna att längta hem.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 425 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
14, hiss finns
Lägenhetsnummer:
12408
Byggår:
2015/16

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med ett stort ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönsterparti. Hallen är utrustad med 3 garderober. Ekparkett och vitmålade väggar samt säkhetsdörr.

Badrum: Stort badrum med egen tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare från välkända märket Siemens. Ovanför dessa finns praktisk bänkskiva och vita väggskåp. Badrummet är även utrustat med wc, handfat med kommodskåp, spegel samt badkar. Spotlightbelysning och svart klinkergolv samt vita helkaklade väggar.

Sovrum: Väl tilltaget sovrum som rymmer en dubbelsäng samt sängbord på vardera sida. Här ryms även ett hemmakontor för den som önskar invid det stora fönsterpartiet. Garderobsvägg med skjutdörrar och klädförvaringssystem från ELFA. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönsterparti av större modell samt från loggian med glasväggar. Öppen planlösning mot kök samt parkettgolv och vitmålade väggar. Lättmöblerat vardagsrum som även inrymmer en rymlig matplats.

Kök: Vedum-kök med svartlackade träluckor och vitvaror från välkända märket Siemens. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd micro, inbyggd köksfläkt, varmluftsugn, spishäll samt integrerad diskmaskin. Dubbel diskho med engreppsblandare samt gott om arbetsytor på vit bänkskiva med silvrigt mosaikkakel ovan och belysning. Ekparkett och vitmålade väggar.

Loggia: Modern loggia som fungerar som ett vanligt rum samt balkong. Ett vikbart fönsterparti som går att öppna upp i ett trevligt balkongläge. Loggian är utrustad med element, mörkt klinkergolv och vita väggar. Sydväst-läge. Fantastisk utsikt där man kan se in mot City, Globen, Sundbyberg, Bromma osv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

14 av 35, hiss finns

Avgift

3 425 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,3052%

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015/16

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad