Koldinggatan 5, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Koldinggatan 5, 3 tr , Ärvinge , Stockholm

- Accepterat Pris!
- Ring för privatvisning!
- Etagevåning med möjlig uthyrningsdel!

Nyrenoverad lägenhet i modern fastighet från 1999. Här erbjuds du 2 badrum med golvvärme samt ett vitt renoverat kök med gigantisk matplats och moderna vitvaror. Högst upp i huset med balkong och fönster i fria lägen. Denna ljusa och rymliga lägenhet rymmer 4 st sovrum samt gott om förvaring.

Ärvinge är omtyckt för sitt urbana läge med direkt närhet till naturområden, Ursviksskogen, arbetsplatser och kommunikationer i form av tunnelbana, flygbussar, E18 samt E4. Idag finns flertalet restauranger i Ärvinge och övrig service samt garageplatser och Tvärbanan kommer inom några år. Behagligt promenadavstånd till Kista Galleria med tunnelbana som tar dig till City på 17 minuter!

115 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
7 854 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
115 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
242
Byggår:
1999

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med trevligt ljusinsläpp från både kök och vardagsrum. Gott om plats för avhängning vid hatthylla och en platsbyggd garderob. Här ligger ett modernt och brunt laminatgolv och väggarna är vitmålade. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Duschrum: Ljust duschrum med stort fönster och vita helkaklade väggar samt ljust klinkergolv med vattenburen golvvärme. Här finns wc, handfat med vitt kommodskåp, eluttag, platsbyggd spegel samt duschplats med möjlighet att installera badkar eller tvättmaskin.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp genom ett stort fönsterparti och balkongdörr helt i glas. Vardagsrummet är nymålat i vitt och på golvet ligger parkettgolv som är slipbart.

Balkong: Högst upp i huset ligger denna balkong i högt och fritt norrläge. Utsikt över Koldinggatan med sin stadspuls på vardagar med flertalet framgångsrika företag och restauranger och övrig service samt det gröna Ärvingefältet åt andra hållet. Balkongen är utrustad med trägolv samt 2 eluttag.

Kök: Modernt kök med nya vita luckor med rejäla handtag i rostfritt stål. Påkostade vitvaror med 2 stora kyl/frys från LG, diskmaskin från Bosch, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och inbyggd micro. Gott om förvaring i flertalet skåp samt ett praktiskt förråd/skafferi under trappan. Brun bänkskiva som matchar det bruna laminatgolvet och vitt kakel samt LED-belysning ovanför arbetsytorna. Rejäl matplats för den större famlijen som gillar att ha middagsbjudningar. Här ryms sällskap om 8-14 personer utan problem.

Övre Hall: Nymålad vit trapp med filtbeklädda steg leder dig upp till den övre hallen. Den övre hallen har en egen ingång genom säkerhetsdörr samt vitmålade väggar och brunt laminatgolv. Här finns gott om utrymme att installera garderobssystem för den som önskar mer förvaring.

Sovrum 1: Master bedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns 1 garderob med spegeldörr samt en dubbelgarderob med en vit skjutdörr och en spegelskjutdörr. Vitmålade väggar och brunt laminatgolv. Se den alternativa planritningen om ni planerar att hyra ut en del av lägenheten och göra om detta sovrum till ett till kök. Observera att installation av ett nytt kök på övre plan kan kräva ett godkännande från föreningens styrelse.

Badrum: Stort badrum med helkaklade väggar och ljust klinkergolv med vattenburen golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin från Samsung och torktumlare från Bosch. Här finns wc, handfat med kommodskåp samt eluttag. Stor duschplats med möjlighet att installera vanligt badkar eller större jacuzzi.

Sovrum 2: Medelstort sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord eller lekyta för de mindre barnen. Vitmålade väggar och brunt laminatgolv.

Sovrum 3: Stort sovrum med fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i gavel. Plats för dubbelsäng och garderober. Vitmålade väggar och brunt laminatgolv.

Sovrum 4/Klädkammare: Mindre sovrum med fönster i österläge. Går bra att använda som sovrum med enkelsäng, gästrum eller kontor. Vitmålade väggar och brunt laminatgolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

7 854 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

1,82055%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kolding 5

Övrigt

Till lägenheten finns ett källarförråd i samma port. Tvättstuga finns vid Koldinggatan 5 och Hillerödsgränd 4.

Lägenheten har potential att göras om till 2 separata lägenheter med uthyrningsmöjligheter. Se den alternativa planritningen. Observera att installation av ett nytt kök på övre plan kan kräva ett godkännande från föreningens styrelse.

Förening

Namn

Brf Kista Ängar

Om föreningen

Föreningen bildades 1999 under namnet "Kista Ängar 1" men tappade 1:an under 2002 och heter sedan dess kort och gott "Kista Ängar". Föreningen är till 100% en "äkta förening", dvs vi tillhandahåller endast bostäder till våra medlemmar i byggnader som ägs av föreningen.

Föreningens fastighet heter Kolding 5 och ligger i Ärvinge, Kista, strax norr om Stockholm. Fastigheten avgränsas av gatorna Koldinggatan, Kronborgsgränd och Hillerödsgränd samt Ärvingeparken. Fastigheterna byggdes 1999 och färdigställdes år 2000.

Till varje lägenhet hör ett inhägnat, låsbart källar- eller vindsförråd. Extra förrådsutrymme (ej inhägnat) kan hyras till en låg kostnad.

Allmänna utrymmen:
Föreningslokal (uthyrningslägenhet) med bastu
Två tvättstugor
Cykelförråd (ett stort och tre mindre)
Två soprum för hushållssopor
Grovsoprum
Återvinningsstation

På Koldinggatan 3 finns en övernattningslägenhet utrustad med kokvrå, soffa, två sängar och bastu, som även kan bokas separat.

Se gärna föreningens hemsida: http://www.kistaangar.se

Antal lägenheter

76

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kostnad för vatten, värme (fjärrvärme), bredband via fiber och kabel-TV (ComHems analoga basutbud). Hushållsel betalas av resp hushåll.

Föreningen har låtit installera fiber från Bredbandsbolaget(Telenor) (tidigare Tele2) och det är indraget till första jacket i varje lägenhet. Det är sedan upp till varje medlem att ansluta sig via ett bredbandsabonnemang. Månadskostnaden står då förening för genom ett gruppabonemang.

Parkering

Föreningen disponerar via servitut ett antal parkeringsplatser i parkeringshus utanför kontorsbyggnaderna på Igelbäcksgatan:

Nattparkering, övre P-däck: 280kr/mån, totalt 21 platser
Nattparkering, garage: 350kr/mån, totalt 8 platser
Dygnsparkering, garage: 650kr/mån, totalt 32 platser

"Nattparkering" innebär att platsen normalt får användas måndag-fredag kl 16:30-08.30 samt hela dygnet lördag, söndag och helgdag. Övriga tider, dvs måndag-fredag 08.30-16.30, måste fordonet flyttas. Gratis parkering finns även längs med gatan samt betalparkering finns inom området.

Ekonomi

Månadsavgiften höjs med 3% den 1/1 2019. Föreningens investering med att installera bergvärme 2018 ser ut att löna sig. Kostnaderna för uppvärmning kommer att minska snabbare än beräknat och underlätta föreningens ekonomi framöver.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Om området

Ärvinge

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad