Köpenhamnsgatan 10, 4 tr

Bilder

  • Vardagsrum
  • Kök
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Badrum
  • Kök & Matplats

Utgångspris

3 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Köpenhamnsgatan 10, 4 tr , Kista , Stockholm

Uthyrningsdel med extremt låg avgift! Totalrenoverad 2015 med svart/vitt badrum med LED-spotlights! Vitt kök med svart granitskiva och fullutrustad maskinpark samt köksö och halvöppen planlösning mot vardagsrum. 2 stora sovrum som enkelt går att dela upp för att göra bostaden till en 5:a eller 6:a!

Uthyrningsdel med modernt badrum från 2013 som enkelt går att hyra ut så att Ni bor billigt eller gratis!

Solid HSB-förening med mycket god ekonomi tack vare flertalet butikslokaler som genererar goda intäkter! Föreningen har bjudit på 1-2 månadsavgifter under de senaste åren.

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 433 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
17
Utgångspris:
3 500 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Modern säkerhetsdörr från 2015 med vit insida som matchar de vita väggarna. I hallen ligger en lyxigt svart kllinkergolv med blank yta. Hallen är utrustad med en mindre klädkammare för avhängning samt 2 spegelskjutdörrar.

Badrum: Nyrenoverat badrum från 2015 med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar med stora plattor. LED-spotlights med dimmerstyrning och ett praktiskt vädringsfönster. Badrummet är även utrustat med duschplats med takdusch, glasvägg samt möjlighet att installera badkar. Här finns även wc, vitt badrumsskåp, handfat med vitt kommodskåp samt matchande spegelskåp med belysning samt inbyggda speglar i väggen mittemot handfatet.

Kök: Modernt vitt kök med köksö som inrymmer förvaring och är utrustad med svart granitskiva. Matchande svart bänkskiva vid den dubbla diskhon med avrinningsyta och modern blandare. Exklusiv glasmosaik ovanför arbetsytorna och spotlightbelysning. Fullutrustat kök med inbyggd micro, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt vit diskmaskin från Siemens. Stor kyl och frys i vitt från Electrolux samt matplats för 4-8 personer vid fönsterpartiet med härlig utsikt i högt läge. Vitmålade väggar och praktiskt svart stengolv.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum som ligger i naturlig anslutning till köket. Här rymms stora soffgrupper och/eller även ytterligare matplats. Här ligger klassisk ekparkett och väggarna är vitmålade.

Balkong: Inglasad balkong i fantastiskt söderläge. Med sitt höga läge har du utsikt över takåsarna och den gröna intilliggande parken samt Kista Science Tower.

Sovrum 1: Stort sovrum som enkelt går att dela upp till 2 mindre sovrum. Sovrummet har redan 2 ingångar i förberedande syfte för en uppdelning. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade samt 4 fönster i fritt läge utan insyn. Sovrummet är utrustat med 2 dubbelgarderober med spegelskjutdörrar som utgör en garderobsvägg.

Sovrum 2: Rymligt sovrum som enkelt går att dela upp till 2 mindre sovrum för den som önskar. Här ligger ekparkett och väggarna är vitmålade samt 4 fönster i fritt läge.

UTHYRNINGSDEL

Hall: Mindre hall med plats för avhängning eller matlagning. Från hallen nås en klädkammare som kan användas som kokvrå utan VA.

Badrum: Modernt badrum som renoverades 2013 med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Duschrummet är utrustat med vädringsfönster, duschkabin, wc, handfat samt spegelskåp.

Sovrum 3: Lättmöblerat rum för alla ändamål. Här ryms såväl dubbelsäng som enkelsäng och ytterligare möblemang så som soffa och tv-bord och/eller matbord. Rummet är utrustat med plastmatta på golv och vitmålade väggar samt vita vägghängda förvaringsskåp och fönster i fritt läge.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Pris

3 500 000 kr Utgångspris

Avgift

4 433 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,56147%

Andel av årsavgiften

0,56147%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 augusti 2010
Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 13

Övrigt

En obligatorisk månadsavgift om 225 kr tillkommer för bredband genom fiber 100 mbit och 30 tv-kanaler.

Lägenhetens förrådsutrymmen finns i lägenheten.

Förening

Namn

Brf Samsö

Om föreningen

Brf Samsö bildades 1976 och består av 249 bostadsrätter och ett antal lokaler. Föreningen har en god ekonomi och en tradition att kunna erbjuda medlemmarna avgiftsfria månader, beroende på årets överskott. 2015 utgick 2 avgiftsfria månader för medlemmarna. Under 2016 var december månad avgiftsfri samt under 2017 var januari månad avgiftsfri.

Föreningen har tecknat fastighets- och bostadsrättstilläggsförsäkring hos försäkringsbolaget Protector för samtliga bostadsrättslägenheter. Medlemmarna behöver alltså inte teckna något tillägg själva.

Barnvagnsrum finns i nästan varje port. Medlemmarna har även tillgång till cykelförråd och ett antal extra förråd som kan hyras genom separata avtal.

Vidare har medlemmarna tillgång till 2 stycken tvättstugor belägna vid Köpenhamnsgatan 10 och 22, ett hobbyrum på Köpenhamnsgatan 22 samt en miljöstuga. Det finns även en träfflokal att hyra samt bastu.

Se gärna föreningens hemsida, http://www.hsb.se/stockholm/samso för mer information.

TV och Bredband

En obligatorisk avgift om 225 kr/månad tillkommer för nedanstående tv- och bredbandstjänster i Brf Samsö.

Brf Samsö har ett samarbete med Brf Tunö för ett eget system för kabel-TV. För närvarande finns ca 30 olika kanaler, se kanalplanen på föreningens hemsida.

Uttag för 10/100 Mbit bredband är indraget i samtliga lägenheter från Bredbandsbolaget.

Parkering

Det finns 132 st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28, samt 66 st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19 st gästparkeringar utmed Köpenhamnsgatan.

Övrigt

Föreningen har 103 st förråd som hyrs ut till medlemmarna. För priser och information om storlekar samt köstatus, kontakta föreningen.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte