Ribegatan 79

Bilder

  • Såld!

Ribegatan 79 , Kista , Stockholm

Missa inte chansen att förvärva detta hemtrevliga och fina radhus på familjevänliga Ribegatan med LÅGA driftkostnader (läs vidare för att se vad som ingår i samfällighetsavgiften). Tack vare de stora fönsterna är ljusinsläppet i hela huset maximalt. Välplanerad 4:a med en fantastisk uteplats på baksidan i sydväst-läge med både trädäckad altan och gräsmatta, perfekt för familjen som gillar att umgås utomhus. Med tre stora sovrum, lättmöblerat vardagsrum, gäst-wc samt badrum i bostaden är detta hus anpassat för en social tillvaro där många kan umgås på samma plats. Varmt välkomna på visning och få chansen att bli ägare av detta välskötta radhus!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

101 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
11 800 kr
Typ:
Parhus
Boarea:
101 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
200 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 963 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

101 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden är besiktigad, energideklarerad samt försäkras mot dolda fel! Protokollen finns tillgängliga under fliken VIKTIGA DOKUMENT.

Samfällighetsföreningen Ribe GA:1 ger LÅGA driftkostnader. I Samfällighetsavgiften inkluderas värme, varmvatten, kallvatten, sophämtning, kabel-tv, bredband, parkering i garage samt snöröjning i området. 2163/månad.

Tomt: Vid ingången till radhuset ligger gatsten. Uteplatsen på framsidan är insynsskyddad av grönskande buskage. Passar perfekt för den som vill äta frukost i solen. Här finns möjlighet till plantering av mindre växtlighet i balkonglådor eller i mindre krukor. Den fantastiska baksidan i sydväst-läge har en trädäckad altan med plats för stora utemöbler, bord, grill och inrymmer även ett par solsängar. Perfekt för varma sommardagar med lek och aktivitet i solen. Nedanför altanen gränsar den fina gräsmattan vilket ger möjlighet till plantage av blomster och bär. Perfekt för den som älskar att vara sin egen trädgårdsmästare!

ENTRÉPLAN
Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Gäst-wc: Trevlig gäst-wc utrustat med wc, handfat, spegelskåp samt vädringsfönster. Perfekt för den stora familjen eller när gästerna är på besök.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp. Här får stora möbelgrupper plats och utgör en perfekt plats för familjen att samlas för att spendera tid framför Tv:n. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Kök: Stort kök med bra förvaringslösningar och tillfredställande arbetsytor. Luckor i träutförande samt kakel ovan arbetsbänk. Här finns gott om plats för att laga goda middagar för att sedan sätta sig tillbords invid det stora fönstret. Matplatsen inrymmer 8-10 individer. Köket är utrustat med diskmaskin, spis/ugn, fläkt (2018), kyl och frys (2015).

ÖVRE PLAN
Badrum: Rymligt badrum med kaklade väggar samt våtrumsmatta. Här finns tvättmaskin (december 2017), torktumlare (december 2017), duschplats, handfat, spegelskåp, wc samt vädringsfönster.

Sovrum 1: Stort sovrum med gott plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med en egen liten klädkammare. Här finns plats för större säng, skrivbord samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för större säng, skrivbord, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 januari 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Ribe 126

Övriga byggnader

Nytt golv (2018) i hela bostaden förutom i köket.
Invändigt är väggar målade och tapetserade 2018.
Golvet i Gäst-wc:n är nymålat 2018.
Fönster är bytta 2012.
Ytterdörren byttes 2012.
Uteförråd finns vid entrén till bostaden. Perfekt för förvaring av utemöbler, trädgårdsredskap och bildäck mm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 556 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Väg, samf: 25 956 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 040 000 kr, varav byggnadsvärde 829 000 kr

Summa pantbrev

624 100 kr

Tomt

Areal: 200 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ribe GA:1

Tillträde

Flexibelt

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 556 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Väg, samf: 25 956 kr
Försäkring: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 040 000 kr, varav byggnadsvärde 829 000 kr

Summa pantbrev

624 100 kr

Tomt

Areal: 200 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ribe GA:1

Tillträde

Flexibelt

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad