Hjulstavägen 92, våning 2

Bilder

  • Såld!

Hjulstavägen 92, våning 2 , Rinkebyterassen , Stockholm

Låg avgift som ger dig en total boendekostnad under 3000 kr i månaden! Vitt kök med diskmaskin och matplats. Badrum med golvvärme, spotlights samt stilrena färger och möjlighet att installera tvättmaskin. Lättmöblerad etta med bra planlösning och stor balkong mot Järvafältet.

25 minuter från dörr till Centralen med tunnelbana! 7 minuter promenad till Rinkeby centrum och tunnelbanan tar dig till City på 18 minuter. Här finns även bussar som tar dig till Spånga och Kista. Från Rinkeby går en direktbuss till Universitetet. Runt knuten ligger Järvafältet med trevliga promenad- och joggingstråk samt kolonilotter och ett kommande utomhusbad.

23 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 639 kr Värme, Kallvatten, Kabel-TV & bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
23 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
9
Byggår:
2018
Driftskostnad:
80 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

23 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall med grå säkerhetsdörr och plats för hatthylla samt 2 vita platsbyggda garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum: Rymligt badrum som har duschplats med dubbla glasväggar, handfat med vitt kommodskåp samt spegelskåp. Här finns även vägghängd wc med dekorationshylla samt möjlighet att installera tvättmaskin. Svart klinkergolv med golvvärme samt vita helkaklade väggar och spotlightbelysning.

Kök: Vitt kök med vitt kakel och vitvaror från Electrolux. Köket har kylskåp med frysfack, diskmaskin, varmluftsugn och spishäll samt diskho. Mellan kök och balkong finns möjlighet att ha matplats för 2-4 personer.

Allrum: Ljusinsläpp genom stora fönsterpartier ger känsla av rymd i allrummet som är vitmålat och utrustat med ekparkett. Här finns plats för säng samt soffa och tv för den som önskar.

Balkong: Stor balkong i norrläge mot Rinkebyterrassens innergård och utsikt mot Järvafältet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 7, hiss finns

Avgift

1 639 kr Värme, Kallvatten, Kabel-TV & bostadsrättstillägg

Driftskostnad

960 kr/år

Andel i föreningen

1,3759%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Torghuset på Rinkebyterrassen

Om föreningen

Brf Torghuset består av 62 bostadslägenheter samt 1 lokal som upplåts med hyresrätt.
Sophantering: Nedsänkta avfallsbehållare
Cykelrum/barnvagnsrum finns.
TV/tele/bredband: Fibernät finns indraget. Bostadsrättshavarna tecknar själva abonnemang för de tjänster som önskas. Föreningen har ett avtal med Telia.
Hiss: 1 st
Försäkring: Föreningen avser hålla fastigheten fullvärdesförsäkrad samt teckna gemensamt bostadsrättstillägg som komplement till bostadsrättshavarnas hemförsäkringar.

Granne med det levande Rinkebystråkett. Torghuset består av 62 lägenheter och en lokal. Bostäderna är om 22-38 yteffektiva och välplanerade kvadratmeter fördelade på 1-2 rok, där majoriteten har en väl tilltagen balkong eller uteplats. Lägenheterna är utformade med fina materialval, stilrent kök från Vedum och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrum. På den grönskande innergården kan du njuta av en vacker miljö med plats för både lek och picknick.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras det tillsammans med ByggVesta AB för totalt ca 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity. Bostadsrätterna i området kommer till största del vara små yteffektiva och välplanerade lägenheter om 1-2 rok med balkong eller uteplats.

Bostadsområdet ansluter till Rinkebystråket som sedan hösten 2015 erbjuder shopping och kulinariska upplevelser från jordens alla hörn. Rinkebystråket förlängs genom Rinkebyterrassens innergård och ut till en utsiktsplats där du får en härlig vy över Järvafältet. Närheten till Järvafältet erbjuder ett vackert natur- och strövområde med motionsspår och cykelväg. På andra sidan av Järvafältet ligger Kista, endast 700 meter från Rinkebyterrassen.
Från Torghuset och Rinkebyterrassen har du nära till kommunikationer i form av både tunnelbana och buss och på mindre än 20 minuter kan du befinna dig i centrala Stockholm. Till Kista, ett av världens främsta ICT-kluster, cyklar du lätt över Järvafältet. Bromma flygplats ligger bara ca 30 minuter bort med kollektiva transportmedel och endast 10 minuter bort med bil.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

62

Antal lokaler i föreningen

1

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Rinkebyterassen

Kommunikation

Rinkeby trafikeras av tunnelbanans blå linje mot Hjulsta. Färden till Centralen tar 18 minuter. Från Rinkeby går flertalet bussar som tar dig till Kista på 12 minuter samt Spånga pendeltågsstation på ca 20 minuter.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad