Sorögatan 103, 1tr

Bilder

  • Såld!

Sorögatan 103, 1tr , Kista , Stockholm

Välrenoverad 1:a med stilrent kök och stor matplats. Modernt badrum med fin inredning och ljust kakel samt klinker. Stort allrum som inrymmer vardagsrum och sovalkov. Bra förening med 3-glas fönster samt helrenoverade fastigheter. Kabel-tv och internet ingår i avgiften. Närhet till Kista Galleria med sin breda service, flygbussar samt t-bana som tar dig till City på 18 min.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

34,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 338 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
99
Byggår:
1977

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt ingång till badrum. I hallen finns 2 spegelskjutdörrar till ett förråd/klädkammare. I hallen ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är vitmålade.

Badrum: Modernt badrum med ljust klinkergolv och helkaklade väggar samt praktiskt vädringsfönster. Badrummet är utrustat med duschplats, wc samt handfat med vitt kommodskåp. Här finns även möjlighet att installera badkar och/eller tvättmaskin.

Kök: Renoverat kök med snygga detaljer! Här finns gott om förvaringsutrymmen bakom vita luckor för köksredskap och dylikt. Köket är utrustat med inbyggd ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Invid stort fönster finns det plats för matbord för 4-6 personer. Bra ljusinsläpp genom ett dubbelt fönsterparti med moderna fönster som går att öppna helt eller i vädringsläge.

Vardagsrum/Sovrum: Stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönsterpartier. Stora sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Rummet går att dela upp i en sovdel och ett vardagsrum. Här finns plats för större soffgrupp, TV-bänk, arbetsbänk samt dubbelsäng. Här ligger laminatgolv och väggarna är vitmålade samt en blå fondvägg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 338 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,16622%

Andel av årsavgiften

0,16622%

Reparationsfond

1642 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 december 2008
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Fyn 1

Förening

Namn

Brf Fanö

Om föreningen

Brf Fanö består av 294 lägenheter. Föreningen sträcker sig längs Sorögatan 29-117
Alla lägenheter i föreningen är uppkopplade med riktigt bredband från Bredbandsbolaget och i månadsavgiften ingår 100/10 megabit per sekund (in resp. ut) samt den fasta avgiften för bredbandstelefoni. Du betalar endast för de egna samtalen. ComHem levererar kabel-TV där det analoga basutbudet ingår i månadsavgiften.

Föreningen renoverade sina fastigheter år 2011-2013. Då byttes fönster ut till moderna 3-glasfönster. Alla yttertak lades om och fasader renoverades samt så dränerades alla husen. Garagen renoverades under samma tid. Under 2014 byttes belysningsarmaturen ut i samtliga portar samt belysningen på gårdarna.
Fanö har två tvättstugor, vid Sorögatan 57 och 93. Dessa får användas av samtliga boende och bokas via bokningstavlor i respektive tvättstuga. Portarna till trapphusen i föreningen är låsta med kodlås hela dygnet och nattetid patrullerar Securitas området.

Se föreningens hemsida: www.fano.se

Antal lägenheter

294

Parkering

Parkering bokas via HSB Akalla och de kan kontaktas för aktuella priser och köstatus. Följande parkeringsalternativ och cirkapriser finns:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 225 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad