Jellingegränd 3, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Jellingegränd 3, 1 tr , Ärvinge , Stockholm

Allt ingår i avgiften! 2011 renoverades denna pärla i fastighet från år 2000. Perfekt för dig som vill ha en färdigrenoverad bostad i en modern fastighet med hög standard! Stor balkong om ca 8 kvm! Genomgående parkettgolv och ljusa väggar samt storslaget ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vitt kök och stort badrum med golvvärme och möjlig tvättmaskin. Rymligt sovrum med garderober och klädkammare.

Ärvinge är populärt för sitt naturnära och lugna läge invid Ursviksskogen och samtidigt promenadavstånd om ca 10 minuter till Kista galleria och tunnelbana. Tunnelbanan tar dig till City på ca 17 minuter! Från Kista/Ärvinge går även flygbussar till Arlanda och Bromma. Kista är ett nav av kommunikationer till hela norra Stockholm.

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 257 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1422
Byggår:
2000

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med bra ljusinsläpp från kök och vardagsrum tack vare den öppna planlösningen. Hallen renoverades 2011 med nytt klinkergolv och vitmålade väggar. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och platsbyggda hyllor i väggen. Praktisk klädavhängning av hög kvalité samt ingång till lägenhetens klädkammare för ytterligare klädförvaring.

Klädkammare: Modern klädkammare med 2 PAX-garderober som enkelt kan skräddarsys med inredning efter dina behov. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum: Modernt badrum med vattenburen golvvärme och klinkergolv samt helkaklade väggar. Vägghängd wc samt handfat med liten marmorhylla ovan. Badrummet är utrustat med 2 eluttag, handfat med vitt kommodskåp, spegel med spotlights samt praktiskt vädringsfönster. En stor duschplats med takdusch samt möjlighet att installera tvättmaskin och torktumlare då vatten, el och avlopp är framdraget.

Kök: Fräscht kök med bardisk i öppen planlösning mot vardagsrum. Vita stilrena köksluckor och svarta vitvaror i form av Bosch diskmaskin, Siemens varmluftsugn, Siemens induktionshäll, köksfläkt samt Samsung kyl/frys med ismaskin och vattenmaskin. Gott om arbetsytor på grå köksbänk samt diskho med avrinningsyta. Här finns flertalet eluttag och gott om förvaring i köksskåpen. Köket renoverades 2011 med nytt kakel, ny bänkskiva och nya vitvaror.

Vardagsrum: Luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp genom fönsterparti och balkongdörr i helglas. Ekparkett och vitmålade väggar samt tapetserad fondvägg.

Balkong: Balkong av den större modellen som är eftertraktad i Ärvinge. Ca 8 kvm istället för den vanliga modellen om ca 4 kvm! Balkongen är belägen i ett trevligt norrläge med utsikt över grannskapet samt bort mot Ärvingeängarna. Balkongen är utrustad med trätrall och 2 eluttag.

Sovrum: Välplanerat sovrum som rymmer en kingsize-säng med sängbord på vardera sida. Ytskikten i sovrummet består av parkettgolv och ljus tapet samt tapetserad fondvägg. Här finns även 2 platsbyggda garderober med vita dörrar samt stort fönsterparti med vädringsfönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

4 257 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

1,078%

Andel av årsavgiften

1,07805%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 mars 2009
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Vindsförråd till lägenheten finns i samma port. Tvättstuga finns i samma port.

Renoveringar 2011:

Sovrum, Hall & Vardagsrum:
Målat väggar och tak samt tapetserat.
slipat och lackat all parkett och installerat nya lister och dörrkarmar samt bytt innerdörrar.

Badrum:
Nytt handfat med kommodskåp, kran samt matchande spegelskåp. Ny duschblandare med takdusch.

Kök:
Bytt diskmaskin, varmluftsugn, köksfläkt, induktionshäll, kyl och frys (side by side) med ismaskin och kallt vatten. Ny köksbänkskiva och diskho samt blandare. Nytt kakel, handtag och mjukstängning till köksskåp.

Förening

Namn

Brf Kista Ängar 3

Om föreningen

Föreningen består av 77 lägenheter på mellan 1 rok (43,0 kvm) och 6 rok (127,5 kvm).

Bredbandsbolagets bredband finns i samtliga lägenheter, vilket medför att alla föreningens hushåll får en 100 mbit internetuppkoppling samt telefoni där abonemangsavgiften ingår i avgiften.

Värmestyrningssystemet EnReduce är installerat, vilket gör att föreningen sparar hela 15 procent av fjärrvärmekostnaden.

Två stycken gemensamma tvättstugor med bokningssystem finns att tillgå medlemmarna. Det finns även en föreningslokal med bastu att tillgå på Gallehusgränd 4. Tillgång finns även till miljöstation och cykelförråd.

Till varje lägenhet hör ett förråd beläget på vind samt på entréplan.

Se gärna föreningens hemsida http://www.kistaangar3.se/

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Parkering

Parkering hyrs via Atrium Ljungberg som äger garagen. Dessa alternativ finns att tillgå:

Dygnsparkering i kallt garage, 655 kr per månad (7860 kr/år)
Nattparkering i kallt garage, 275 kr per månad (3300 kr/år)
Nattparkering P-däck (utomhus), 150 kr per månad (1800 kr/år)
Motorvärmare finns att få för 50 kr extra per månad till varje alternativ.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Ekonomisk förvaltare: SBC

Om området

Ärvinge

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad