Nykarlebygatan 48

Bilder

  • Såld!

Nykarlebygatan 48 , - , Stockholm

Välkomna till detta ljusa och rymliga radhus i idylliska och naturnära Akalla Trädgårdsstad! Stor och ostörd uteplats på trädäckad altan i sydvästligt läge med möjligheter för grill och solbad under sommarmånaderna. Fräscht och fullt utrustat kök renoverat 2008 med undantag för köksluckor som är utbytta 2017. Ett helt nyrenoverat och helkaklat badrum (2017) i stilrena färger som omges av två stora sovrum. Dessutom en helt nykaklad gästtoalett. Ett av sovrummen går att delas av för att göra plats för ytterligare ett sovrum så att bostaden blir en 4:a. Det stora och ljusbelagda vardagsrummet ger dessutom möjlighet för trevliga familjekvällar framför tv:n. Dessutom behöver den som flyttar in här sällan stå i kö för ett toabesök då ytterligare en mindre toalett finns på nedervåningen, perfekt för den större familjen! Varmt välkomna till ett kvalitativt boende att trivas!

82,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 143 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Radhus
Boarea:
82,5 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
330
Byggår:
1975

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall med gott om plats för avhägning på hatthylla.

Kök: Fullt utrustat kök med rikliga arbetsytor som möjliggör matlagning av flera personer samtidigt. Perfekt för den sociala matlagningsupplevelsen. Intill köket finns en matplats som inrymmer upp till 8 personer. Köket är utrustat med: arbetsbänk i rött laminatmaterial, rött kakel på vägg ovan bänk, diskho i rostfritt stål, kyl/frys från Siemens, ugn och spis från Electro helios, fläkt i rostfritt stål och vinkyl. Vitmålade väggar och laminatgolv

Från köket leds man ut genom en dörr med glasruta till hallen där ingången till den mindre toaletten, den luftiga trappen till övervåningen men också det stora vardagsrummet och slutligen den soldränkta uteplatsen finns.

WC: Helt nyrenoverad gäst-WC i grått klinker och vitt kakel med en fondvägg i svart sten. Gäst-WC:n är utrustad med wc-stol, kommod, handfat och spegel.

Vardagsrum: Stort och ljuslagd yta tack vare den luftiga trappen och den stor fönstergruppen med tillhörande altandörr. Här inne inryms en större soffgrupp, tv-bänk, bokhyllor och en mindre arbetshörna med skrivbord. Parkettgolv och vitmålade väggar. Vid den bortre väggen finns utgången till den trädäckade altanen i sydvästligt läge. Här ute kan ägarna av denna bostad njuta av trevliga middagar från grillen i kvällssolen. På altanen finns även ett platsbyggt förråd som inrymmer uteredskap eller dylikt, perfekt förvara planteringsredskapen som behövs för att fylla de generösa rabatterna med blomster och västlighet.

ÖVERVÅNING

Hela övervåningen är belagd med högkvalitativt laminatgolv i träimitation och väggarna här uppe är vitmålade. Detta gjordes 2017.

Badrum: Rymligt helkaklat badrum i tidsenlig design utrustat med det senaste inom badrumsinredning. Kakel vitt och klinker i svart. Badrummet är utrustat med tvättmaskin från Electrolux, spegel med belysning, handfat, kommod, handdukstork och ett badkar med jacuzzi-funktion. Badrummet renoverades 2017.

Sovrum: Insynsskyddat och rymligt sovrum med plats för stor säng, garderober samt skrivbord. Detta rum går att delas in i två mindre sovrum genom att resa en vägg mellan de stora fönstergrupperna som ger otroligt ljusinsläpp.

Master bedroom: Sovrum med plats för rejäl dubbelsäng, garderober och nattduksbord på varsin sida om sängen. Ljusa tapeter som avbryts med mörkare fondvägg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

5 143 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,27274%

Andel av årsavgiften

0,27274%

Reparationsfond

2843 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 januari 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 185 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Nykarleby Nr 3

Övrigt

-Avsättning till inre reparationsfond görs med 44 kr / mån.
-Externt förråd bakom galler ingår i avgiften.

-Lägenheten ligger väldigt nära tvättstugan på Nykarlebygatan 60 och dagiset på Nykarlebygatan 163. Den som ska lämna barnen på dagis eller ska tvätta stora mängder har därför inte långt att gå.

Förening

Namn

Brf Trädgårdsstaden i Stockholm

Om föreningen

Föreningens hemsida: http://www.tradgardsstaden.net/startsida.htm

Föreningen har en stabil och välskött ekonomi samt bra underhållna fastigheter. 2014-2015 påbörjades fasadbyten i hela föreningen. Taken är nylagda sedan ca år 2005.

Stambyte är inte något som är på gång i nuläget (juni 2015) - stammarna är filmade och ser ut att vara i bra skick - däremot kan man ju aldrig garantera att det kommer att dröja med stambyte om något radikalt händer. Om en bostadsrättsinnehavare ska renovera badrummet så måste föreningen kontaktas först!

Ovanstående uppgifter 2015-06 från Ingrid Nordahl på HSB som själv har bott i föreningen sedan 1975.

Av föreningens 421 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Föreningen äger också förskolorna Nykarlebygatan 5 och Nykarlebygatan 163 som hyrs av Stockholms Stadsdelsförvaltning samt en lokal som hyrs av BEAB AB.
Den totala bostadsytan uppgår till 34 283 kvm och lokalarean till 2098 kvm.

Uppdelningen på olika lägenhetsstorlekar är:
1 ROK 46 st
2 RKV 24 st
2 ROK 48 st
3 ROK 180 st
4 ROK 123 st

Under året har 45 överlåtelser skett.
På föreningens fastigheter finns 328 parkeringsplatser varav 279 hyrs ut till medlemmar och 49 till andra hyresgäster. Föreningen har 26 extra mindre förråd för uthyrning till medlemmar boende i Brf Trädgårdsstaden.

Antal lägenheter

421

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

ComHem levererar Tv-kanaler till oss. Har du några frågor, kontakta ComHem på
www.ComHem.se .
Brf Trädgårdsstaden har tillsammans med Akalla Husby Närt (AHN) slutit ett treårigt gruppavtal
med ComHem som innebär att du får tillgång till:
Analogt grundutbud: 15 kanaler

BREDBAND
Brf Trädgårdsstaden ingår i Akalla-Husby-Nätort (AHN) och har ett fibernät fram till varje bostad. Vår Internetleverantör är Bahnhof bredband www.bahnhof.se

Parkering

Föreningen har 2 stora p-ytor vid infarten till området. Här finns uteplatser som det för nuvarande (2015-06) är kö till. Däremot finns möjlighet att hyra garageplats med bur i grannföreningen på Helsingforsgatan för 500 kr/mån.

Om området

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad