Langelandsgatan 6, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Langelandsgatan 6, 1 tr , Kista , Stockholm

Hemtrevlig lägenhet i bra förening med låg avgift på 5 minuters promenadavstånd till Kista Galleria och dess T-banestation. Balkong med eftermiddag- och kvällssol och ett stort vardagsrum. Praktiska förvaringslösningar i en mängd stora garderober i både hall och sovrum som alla ingår i köpet. Praktiskt kök med stora arbetsytor med tillhörande matplats, fräscht badrum med plastmatta och våtrumstapet. Två luftiga sovrum samt ett stort vardagsrum med rikligt ljusinsläpp. Varmt välkomna!

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 956 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
141
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall med gott om plats för avhägning på hatthylla och skohylla. Till vänster innanför dörren finns en yta som är tilltänkt som förråd/klädkammare. Denna yta har öppnats upp och inrymts med garderober med spegeldörrar som får hela entrén att verka större.

Badrum: Fräsch och lugnande blå plastmatta med matchande våtrumstapet. Badrummet är utrustat med handfat, toalettstol, spegelskåp, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett fönster högre upp på väggen ovanför badkaret för utmärkta utvädringsmöjligheter.

Kök: Funktionellt kök i ek- design. Rikligt med arbetsytor på bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med dubbel diskho, diskmaskin, ugn och spis, kyl och frys samt fläkt. Bra belysning i form av spotlights, parkettgolv, beigemålade väggar samt fondvägg. Den lilla köksön mitt i köket går att flytta på utan komplikationer vid behov.

Sovrum: Laminatgolv i mörkare träimitation och vitmålade väggar. Här inne ryms en större enkelsäng, garderob samt skrivhörna. Fönster i insynsskyddat läge med träd och buskage utanför.

Master bedroom: Ljusmålade väggar med fondtapet i bruna mönster och laminatgolv i träimitation. Stort fönster med utsikt mot grönska. Här får en stor dubbelsäng plats samt flera stora garderober.

Vardagsrum: Rymligt och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck som inrymmer en stor soffa, en TV- bänk, ett vitrinskåp samt ytterligare en matplats. Här finns även ingången till den mysiga balkongen med kvällsolsläge. Perfekt för mysiga middagar på balkongen i solnedgången. Utmärkta planteringsmöjligheter i balkonglådor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 956 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,37644%

Andel av årsavgiften

0,37644%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 februari 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Helsingör 8

Övrigt

Avsättning till inre reparationsfond görs inte
Alla garderober ingår

Förening

Namn

Brf Tunö

Om föreningen

Tunö är en av nio HSB-bostadsrättsföreningar i Kista. Den består av 252 lägenheter. Tunö äger även lokaler som hyrs ut till skola och daghem. Tunö äger fastigheten som är friköpt.

Föreningen har gemensamma abonnemang för alla medlemmar. Elförbrukning för varje lägenhet avläses och debiteras på månadsavin i efterskott.
Du behöver inte säga upp eller anmäla abonnemang vid in- och avflyttning, men däremot måste du komma överens med nästa boende hur detta ska regleras när du säljer din lägenhet.

Det finns extra förråd att hyra från föreningen genom kösystem. Föreningen har 17 stora förråd (210 kr/mån) och 24 små förråd (105 kr/mån). Kontakta förvaltningsassistenten om du behöver ett förråd.

Cykelrum finns på Helsingörsgatan 19 och Langelandsgatan 18. Nycklar kan du köpa på föreningsexpeditionen.

Föreningen har en gemensamhetslokal vid Helsingörsgatan 7 som går att hyra av medlemmarna.

Se gärna föreningens hemsida http://www.tuno.org för info om föreningen.

Antal lägenheter

252

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Genom avtal med Telenor tillhandahåller Tunö bredband samt IP-telefoni. Uttag finns monterat ovanför entrédörren.

I årsavgiften ingår abonnemang på bredband och telefoni men samtalsavgifter och övriga tilläggstjänster ingår ej. Anmälan och uppsägning av tjänsten måste ske vid in- och utflyttning.

Genom avtal från och med 20 november 2017 med Telenor tillhandahåller Tunö ett brett utbud av analoga och digitala TV-kanaler. Alla hushåll har fått en broschyr från Bredbandsbolaget där information om grundutbud och tilläggspaket finns. Om inte, eller om man har frågor, kan man ta kontakt med Telenor kundservice privat: 020-22 22 22, öppettider vardagar 8-21, helger 9-21.

Parkering

Föreningen har 44 garageplatser samt 147 p-platser. Samtliga med kösystem. Cirkapriser: P-plats utan el (2,5m bred):172 kr/mån. P-plats utan el bred (3,0m bred): 206kr/mån. P-plats med el (2,5m bred): 245 kr/mån exkl. elförbrukning. P-plats med el (3,0m bred): 294kr/mån exkl. elförbrukning. Garagehyra: 465kr/mån. För exakta priser och köstatus kontakta HSB Akalla.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken

Övrigt

Tvättstugor finns på Helsingörsgatan 7 och på Langelandsgatan 24.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad