Sorögatan 19, 3tr

Bilder

  • Såld!

Sorögatan 19, 3tr , Kista , Stockholm

Här kommer en populär och välplanerad 3:a med absolut närhet till Kista Galleria, t-bana samt bussar. Renoverat kök, helkaklat badrum, stora sovrum, gigantisk klädkammare samt en underbar inglasad balkong i bästa sydvästläge. Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 553 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
49
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande och rymlig entré med gott om plats för avhängning. Parkettgolv och tapetserade väggar. I anslutning till hallen finns ingången till det stora förrådet med bra förvaringsutrymme där flera stora garderober samt klädstång och vägghyllor får plats.

Badrum: Stilrent och fräscht badrum med helkaklade vita väggar och klinkers. Badrummet är utrustat badkar, vädringsfönster, WC, handfat, spegel samt badrumsskåp som ger extra förvaring. Här är finns även möjlighet att ha tvättmaskin.

Kök: Renoverat och stilrent kök med gott om förvaringsutrymmen. Ett rymligt kök som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Här erbjuds generösa arbetsytor på vit laminatbänkskiva med vitt mosaik kakel ovan bänk, dubbel diskho i rostfritt stål samt stor kyl och frys. Köket är utrustat med inbyggd micro, inbyggd ugn, inbyggd fläkt, spishäll och integrerad diskmaskin. Här finns även en stor matplats vid fönsterparti med högt läge och utsikt över Kista gård, Kista gårds herrgård och Kista torn.

Sovrum 1: Plats för stor dubbelsäng, nattduksbord och stora garderober. Detta rymliga rum har spännande utsikt över det ny-gamla Kista. Från den anrika Kista Gård med dess park, till de nya solglittrande skyskraporna med bostäder och företag. Det här rummet är tillräckligt stort att det skulle kunna delas av för arbetsplats och sovutrymme. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Gott om ljusinsläpp från fönster med utsikt över lugn och skön innergård. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar med plats för större möbelgrupp. Ett stort fönsterparti samt glasdörr ger ett rikligt ljusinsläpp.

Balkong: Stor inglasad balkong i högt sydvästligt läge, med underbar sol som gör att du sommartid kan äta sen lunch och middag där. Hit når solen året om, till och med på vintern.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

4 553 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

0,3874%

Andel av årsavgiften

0,3874%

Reparationsfond

396 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 mars 2009
Energiprestanda: 205 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup Nr 7

Förening

Namn

Brf Römö

Om föreningen

Brf Römö består av 274 bostadsrättslägenheter, 7 hyreslokaler, 2 bostadsrättslokaler, 157 parkeringsplatser, 127 garageplatser, 48 förråd samt 1 föreningslokal för uthyrning till föreningens medlemmar.

Föreningen har tecknat gruppavtal om bredband med Viasat, detta ingår i månadsavgiften. Uppkopplingshastigheten till internet betecknas av Viasat till 1000mbit/100mbit. Ett nätverksuttag (ethernet) finns monterat i varje lägenhet, vid ytterdörren. (Ett extra i de som har uthyrningsrum.).
Fastigheterna i Brf. Römö är även utrustade med så kallade "3-håls-uttag" från Com Hem. Det innebär att du om du vill kan ansluta dig till bredband och digital-tv från Com Hem.

På Sorögatan 15 ligger Römös "festlokal" som går att boka för dig som bor i föreningen. Den är ca 50 kvm stor och har tillgång till WC. I samma hus finns även tillgång bastu och dusch.

Föreningen har två tvättstugor, en på Sorögatan 7 och en på Sorögatan 13. Elektroniskt bokningssystem.

Föreningen har drygt 130 garageplatser, de finns på Sorögatan 3 i ett plan och Sorögatan 27 i två plan, dock kötid.

På Sorögatan 23 finns ett större Grovsoprum.

Medlemmarna har även tillgång till trevliga grillplatser på gårdarna vid entrén.

Parkering

Cirka priser:
P-plats, 200 kr/mån
Garage, 525 kr/mån

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad