Själlandsgatan 119

Bilder

  • Såld!

Själlandsgatan 119 , Kista , Stockholm

Parhus på populära Själlandsgatan med absolut närhet till naturen samt promenadavstånd till Kista galleria och tunnelbana! Stabil samfällighet där värme, va, tv, bredband, garageplats, förråd och mycket mer ingår i avgiften! Renoverat badrum från 2011 i modern layout och stilrena material. Vitt kök med rymlig matplats och en härlig uteplats direkt utanför köket. Entréplanet erbjuder även ett stort vardagsrum, 2 altaner samt en extra gäst-wc. Övre plan erbjuder 2 sovrum med garderober med skjutdörrar samt en klädkammare. Här finns även möjlighet att dela på det stora sovrummet och göra om till 2 mindre sovrum.

89 kvm, 3 rok

Tomträttsavgäld/år:
10 600 kr
Typ:
Kedjehus
Boarea:
89 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
122 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 962 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Huset är besiktat och energideklarerat. Dessa dokument finns under fliken VIKTIGA DOKUMENT. Säljaren kommer att teckna en försäkring mot Dolda-Fel.

Denna tomträtt ingår i samfälligheten Silkeborg. Samfällighetsavgiften är ca 2000 kr/månad och i den ingår; fjärrvärme, varmvatten, kallvatten, garageplats, förråd, sophantering, snöröjning, underhåll av allmänna ytor och byggnader. ComHem finns indraget i huset genom samfälligheten. Tjänsterna för tv och bredband betalas av den boende.

Värme, varmvatten, kallvatten har en beräknad förbrukning som årligen stäms av mot den faktiska förbrukningen och kan medföra tilläggsfakturering eller återbetalning.

Tillgång till samfällighetens tvättstugor/hobbylokaler ( 2st.Fn debiteras 30:-/per bokat tillfälle)
Gästparkering bakom bom
Extra garageplats kan i mån av platstillgång hyras av samfälligheten

För mer information se: http://www.silkeborg.se/

Hall: Välkomnande hall med öppning mot både kök och vardagsrum. Plats för avhängning samt skohylla finns, samt direkt anslutning till WC. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök: Ljust kök med matplats för upp emot 6 personer. Vitt kök med diskmaskin från Miele, kyl/frys samt nyare spis från Bosch med varmluftsugn samt vanlig spishäll (2015). Laminatgolv och tapetserade väggar. 3 stora fönster med bra ljusinsläpp. Utgång till uteplats med trätrall i fritt nordväst-läge mot trevlig innergård med möjlighet till kvällssol under sommarhalvåret.

Vardagsrum: Trevligt vardagsrum med tapetserade väggar och parkettgolv. Ligger i anslutning till bostadens andra uteplats med trätrall och sydost-läge med planteringsmöjligheter.

Gäst-WC: Kakelgolv och vitmålade väggar samt praktiskt vädringsfönster. Utrustad med WC och handfat.

ÖVRE PLAN

Övre Hall: Trägolv samt tapetserade väggar. Här finns 3 garderober och anslutning till klädkammare som tillsammans utgör bra förvaringsmöjligheter. Här finns även vindslucka.

Badrum: Renoverat och lyxigt badrum från 2011. Klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar samt spotlights i tak och vädringsfönster. Spegel med spotlights samt eluttag ovanför handfatet med kommodskåp. Bänkskiva med tvättmaskin under samt gott om förvaring ovanför. Badrummet är även utrustat med takdusch som finns bakom två stilrena glasdörrar.

Sovrum 1: Stort sovrum som inrymmer dubbelsäng. Här finns dubbelgarderob med spegelskjutdörrar som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med vitmålade väggar och tapetserad fondvägg samt trägolv. Detta rum går att dela upp till 2 mindre sovrum för den som önskar. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 februari 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1 glas
Bjälklag: Trä
Tak: Shingel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Garage i länga med fjärrstyr elport.

RENOVERINGAR
2011: Badrum övervåningen, av Stockholms bad & kök.
2013: Sovrum 2, golv, väggar, tak.
2014: Fasad målades om.

Fastighetsbeteckning

Silkeborg 124

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 554 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 119 kr
Väg, samf: 22 056 kr
Försäkring: 6 379 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 969 000 kr, varav byggnadsvärde 876 000 kr

Summa pantbrev

720 000 kr

Tomt

Areal: 122 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Silkeborg GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad