Spånga Kyrkväg 584

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Entré
  • Kök
  • Kök
  • WC

Spånga Kyrkväg 584 , Spånga Kyrka , Stockholm

Välkomna till detta hemtrevliga, ljusa och friköpta 1-plans kedjehus på familjevänliga Spånga kyrkväg. Detta välplanerade atriumhus är omringat av en stor insynsskyddad innergård i söderläge med utrymme för utematplats, grill och hammock. Lägg där till en uteplats baksidan av huset belagd med både trätrall och gräsmatta, perfekt för familjen som gillar att umgås utomhus. Med en modern design som präglat renoveringen i både kök och våtutrymme är detta kedjehus en tjusning för den som ställer höga krav på sitt boende. Huset rymmer hela 4 stora sovrum utrustade med inbyggda garderober och tack vare de stora fönsterna är ljusinsläppet i hela huset maximalt. Med två stora sällskapsytor i bostaden är detta hus anpassat för en social tillvaro där många kan umgås på samma plats. Återigen, varmt Välkomna! OBS, Juridisk person accepteras!

120 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
120 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
282 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
4 708 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

120 kvm

Rumsbeskrivning

Huset är besiktigat och energideklarerat! Protokollen kommer att lämnas ut på visningen men kan på begäran skickas ut innan visningen.

Entré: Välkomnande och stor hall med gott om plats för avhängning som direkt leder in till det stora sällskapsrummet i mitten av huset. Denna yta kan användas som foajé, matplats eller TV-rum. Parkettgolv, vitmålade väggar samt spotlights i taket.

Atriumgård: Från de stora fönstren i sällskapsrummet har man utsikt mot den stora, vackra och insynsskyddade innergården i söderläge. Marken är belagd med sten och här finns även utrymme för stor utematplats under markiser, grill, hammockar och tvättstreck. Här ute finner man även det stora förrådet som har plats för allt från cyklar till verktyg.

Kök: Toppmodernt och påkostat kök med plats för matbord för upp till 8 personer. Färg- och material är valt med största omsorg. Här finns slipad stenskiva i marmor som arbetsbänk, matchande högblanka gråa skåpluckor samt vitt kakel på vägg ovan bänk. Ett praktiskt kök med generösa arbetsytor som lämpar sig bra för den stora familjen som lagar mycket mat. Köket är utrustat med stor kyl och frys från Electrolux (2017) i rostfritt stål, ugn (IKEA) i rostfritt stål, diskmaskin (Whirlpool), induktionshäll (IKEA), fläkt i rostfritt stål, stengolv med golvvärme samt dubbla spotlights. Både vanliga skåpluckor men även vitrinskåp finns att tillgå.

Bakgård: I anslutning till köket finns utgången till den lugna bakgården. Den är till hälften belagd med ett trädäck och till hälften med en nylagd gräsmatta på vilken ett körsbärsträ står. Perfekt för den stora barnfamiljen som gillar att vara utomhus.

Toalett: Fräsch mindre toalett i beige kakel och klinker. Toaletten är utrustad med handfat, Kommod, Spegelskåp, WC.

Sovrum 3: Mysigt sovrum i hörnet av huset med ljusa tapeter som bryts av med fondtapet med storstadsmotiv. Här inne finns en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Rummet har plats för större enkelbädd samt skrivbord.

Vardagsrum: Stort Vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stor fönstergrupp. Här får stora möbelgrupper plats och utgör en perfekt plats för familjen att samlas för att spendera tid framför Tv:n. Parkettgolv samt ljust tapetserade väggar.

Sovrum 4: Sovrum i änden av huset som ger den som disponerar detta rum ett större privatliv. Rummet har en platsbyggd garderob, plats för en större enkelbädd och skrivbord samt egen utgång i form av altandörr. Parkettgolv, vitmålade väggar samt fondvägg med storstadsmotiv.

Sovrum 2: Husets stora sovrum som får gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster. Här finns plats för stor dubbelsäng. Stor platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelskåp, parkettgolv samt vita tapeter som bryts av med silvriga mönster.

Badrum: Stort och luftigt badrum med egen utgång som ger goda utvädringsmöjligheter. Stora kakelplattor och mindre klinkerplattor i beige med detaljer i mörkare nyans. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare (Cylinda), wc, handfat och kommod, spotlights samt gott om förvaringsutrymme i spegelskåp och tillhörande hyllor. Stort utrymme för dusch bakom stänkskyddande glasskivor. Här inne finns möjlighet att installera ett större badkar eller en jacuzzi. Badrummet är renoverat 2008.

Sovrum 1: Mindre sovrum med plats för mindre säng samt ett skrivbord. Även detta rum är utrustat med en platsbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas. Parkettgolv och ljusmålade väggar samt fondtapet. Intill detta sovrum finns ingången till ett förråd som också kan användas som en extra klädkammare eller kontor.

Bostaden är med i samfällighetsföreningen Sörgården Ga: 1 som ger låga driftkostnader. Samfällighetsavgift: (vatten, värme, garageplats, sophämtning, bredband från Telia) ca 42 500 kr/ år och ca 3 542 kr/ månad. OBS! Juridisk person accepteras!

- Samfälligheten erbjuder även en festlokal.
- Alla trästaket och fasaddetaljer i trä är ommålade 2017.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans Radhus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 mars 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Betong
Fasad: Trä
Fönster: 2+1 glas
Tak: Armerad duk

Fastighetsbeteckning

Sörgården 32

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

56 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 000 kr
Väg, samf: 42 500 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 814 000 kr, varav byggnadsvärde 1 068 000 kr

Summa pantbrev

1 700 000 kr

Tomt

Areal: 282 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Sörgården GA:1
Last, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 0180IM-02/35341
Förmån, Avtalsservitut: Byggnad i tomtgräns, 01-IM2-2000/75609
Last, Officialservitut: Vattenledning expr fullbordad, 01-IM2-63/1683A

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Spånga Kyrka

Sörgården ligger mitt emot den vackra Spånga kyrka som uppfördes på 1200-talet. Dess vackra kyrkogård sätter sin prägel på resten av området som är fyllt av gröna fält med promenadstråk. Med promenadavstånd till Spånga idrottsplats är motion (fotbollsplaner, stor fotbollshall, ishall, samt bandyplan finns på vintern) aldrig långt borta. Bussen till Spånga station tar ca 10 minuter och därifrån är man bara en 15 minuters tågfärd ifrån City. Alternativet är att ta sig till Kista Galleria där tunnelbanan tar dig till stan på 18 minuter. Här finns även ett stort utbud av butiker, restauranger och en biograf.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte