Borgarfjordsgatan 21 A, våning 22

Bilder

  • Såld!

Borgarfjordsgatan 21 A, våning 22 , Kista , Stockholm

Ett drömhem till salu! Valnötsparkett, vitt kök och panoramautsikt möts i den öppna planlösningen. Master bedroom med spegelgarderober och fondvägg. Tillval för 85.000 kr! Full size kyl och frys i rostfritt i kök med stor matplats. Badrum med spotlights och egen tvättstuga. Yteffektiv 3:a med låg avgift i Kista Torn.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 160 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
22, hiss finns
Lägenhetsnummer:
13204
Byggår:
2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med 2 vita garderober och öppen plats för hatthylla och skoavställning. Efter att ha kommit in genom säkerhetsdörren möts du av ett rikligt ljusinsläpp från vardagsrummets 3 fönsterpartier. I hallen ligger valnötsparkett och väggarna är vitmålade.

Badrum: Påkostat badrum med dimmerstyrd spotlightbelysning i taket samt spegelskåp med belysning. Nedanför spegelskåpet finner du ett stilrent handfat med vitt kommodskåp. Här finns även WC och duschplats med dubbla glasdörrar. Badrummet är utrustat med egen tvättstuga från Siemens med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en vit bänkskiva med svart glasskiva ovan och vita linneskåp. Badrummet är utrustat med mörkt klinkergolv och stora vita matta kakelplattor på väggarna.

Vardagsrum: En slående panoramautsikt över grönska och skyskrapor erbjuds från bostadens 3 fönster i högt och fritt läge. Det snygga valnötsgolvet är genomgående i lägenheten och väggarna är vitmålade. Lättmöblerat vardagsrum med en given TV-vägg samt öppen planlösning mot matplats.

Loggia: Ett extra rum som kan nyttjas som kontor, hobbyrum eller balkong. Stora fönsterpartier som går att öppna upp i balkongläge. Här finns element, eluttag och belysning.

Kök: Det mest stilrena köket i Kista Torn med högblanka vita luckor och rostfria vitvaror samt svart kakel och bänkskiva. Full size kyl och frys, inbyggd micro, inbyggd diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och rostfri spiskåpa, samtliga från Siemens. Dubbel diskho och engreppsblandare samt gott om belysning samt eluttag vid arbetsytorna. Flexibel matplats med fönster som går att duka upp långbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Sovrum 1: Master bedroom med påkostad garderobsvägg. Garderobsväggen består av skjutdörrar av vitt glas samt 2 spegeldörrar. Vitmålade väggar samt målad fondvägg i cappuccino-kulör. Plats för king size säng samt sängbord och dylikt.

Sovrum 2: Perfekt barnkammare eller hemmakontor. Här ryms en enkelsäng eller bäddsoffa samt en arbetsplats.

Tillval har gjorts för denna bostad för 85.000 kr. Se bifogad pdf "Tillvalslista" under fliken VIKTIGA DOKUMENT.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

22 av 35, hiss finns

Avgift

4 160 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,3707%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tomträtten Danmark 6

Övrigt

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) om 220 kr/månad. Månadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd, och parkeringsplatser finns i husets varmgarage. Separata cykelförråd, barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns på entréplan samt i källaren.

I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterass 120 meter upp på våning 36!

Förening

Namn

Brf Kista Torn

Om föreningen

Med sina 35 bostadsvåningar blir Kista Torn Stockholms högsta bostadshus. I föreningen finns även bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass 120 meter upp på våning 36!

Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Årsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Varje bostad har ett tillhörande lägenhetsförråd. Parkeringsplatser finns i varmgarage i huset som nås via trapphuset. Separata cykelförråd och rullstolsförråd finns i på entréplan samt i källaren. Föreningen har gästlägenheter som kan bokas mot avgift.

Antal lägenheter

266

Antal lokaler i föreningen

1

Parkering

Föreningen har 177 garageplatser, varav 11 mc-platser, i varmgarage. P-plats: 1000 kr/månad. MC-plats 500 kr/månad.
Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego.

Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00
Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget:
http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén.

I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

För miljöns skull är det viktigt att alla i föreningen hjälps åt att sortera sopor, dessutom minskar det föreningens kostnader för sophämtning.

För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam eller Patrik Barej för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad