Själlandsgatan 32

Bilder

  • Såld!

Själlandsgatan 32 , Kista , Stockholm

FASTPRIS! Kontakta mäklaren för visning! Nu säljs detta radhus i ett plan i kanonläge i solid förening. Bostaden ligger på gaveln med uteplats som löper runt 3 sidor av huset. Här har nästa ägare chansen att köpa sig ett boende med villkänsla i bostadsrättsform. Två uteplatser i både väster- och söderläge med två utgångar. Invändigt finns allt som krävs av en bostad: nyrenoverat kök, fräscht helkaklat badrum samt fina ytskikt med trevliga tapeter och parkettgolv. Allt detta på promenadavstånd till Kista galleria där man finner butiker, biografer, restauranger samt T-bana som tar en till City på under 20 minuter. Varmt välkomna!

63 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
2 501 kr Inkl värme
Typ:
Radhus
Boarea:
63 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
3060
Byggår:
1979

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

Uteplats: Innan man når entrén passerar man den stenlagda uteplatsen på framsidan. Här finns plats för plantering av blomster i rabatter samt utrymme för utemöbler i västerläge. Trädgården löper dessutom runt sidan av radhuset vilket ger en känsla av att bo i en villa. Bakgården är större, här finns plats för ytterligare utemöbler på stenplattor nära utgången från vardagsrummet.

Hall: Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrum: Trevligt och rymligt badrum med beige stora kakelplattor och brunt klinker. Här finns badkar, handfat, Spegel med hyllkonstruktion, kommod, WC-stol samt en Tvättmaskin. Stort fönsterparti för utvädring.

Kök: Stort och helt nyrenoverad kök (december 2016) med vita luckor och guldfärgat kakel i vackra mönster. Ett rymligt kök som passar för det större sällskapet som gillar att laga mat på generösa arbetsytor. I detta kök finns kyl och frys (electrolux), induktionshäll (IKEA), inbyggd mikro, ugn högre upp för en godare köksergonomi, integrerad diskmaskin samt fläkt ovan spis. Här inne finns också den tilltänkta matplatsen i ljust läge vid fönster med utsikt över framsidan. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Stort vardagsrum med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här inne ryms ordentlig soffgrupp samt soffbord. Parkett och tapetserade väggar.

Sovrum: Stort och insynsskyddat master bedroom i hörnet av byggnaden. Här finns plats för stor garderob samt en stor dubbelsäng. Trots insynsskyddet når ljuset in här genom ett stort och ett litet fönster. Parkett och tapetserade väggar.

Arbetsrum/ Barnkammare: Mindre utrymme med litet fönster som passar perfekt att ha som kontor för den som arbetar hemifrån. Detta rum går att göra om till en barnkammare.

Radhuset har både ett uteförråd och en vind. Dessa erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2 501 kr Inkl värme

Andel i föreningen

0,9488%

Andel av årsavgiften

0,9488%

Byggnad

Byggnadstyp

Gavelradhus

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 november 2008
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Själland 3

Övrigt

Obligatorisk avgift för bredband tillkommer om 199 kr/mån för 100/100 mbit fiber via Ownit stadsnät.

Kallt och varmt vatten debiteras enligt lägenhetens mätare. Nuvarande ägare har en cirkaförbrukning om 551 kr/månad.

Garderob i sovrummet ingår
Avsättning till reparationsfond görs inte.

Förening

Namn

Brf Själland

Om föreningen

Brf Själland är tomträttsinnehavare av kvarteret Själland 3 sedan 1993, tomtens areal är 15.631
kvadratmeter. Brf Själland bildades 1. februari 1993.
Brf Själland består av 69 stycken lägenheter i rad- och parhus i en eller två våningar, samt en
gemensamhetslokal med tvättstuga. Lägenheterna är byggda 1979. Till varje lägenhet hör ett
uteförråd på ca 5 kvadratmeter.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

69

TV och Bredband

Föreningen är kopplade till Comhems nät. Det åligger varje hushåll att välja utbud av kanaler och betala eller avstå.
Det finns fibernät draget till varje lägenhet. Anmälan sker till Styrelsen och till bredbandsleverantören Ownit. 100/100 kostar 199 kr/månad.

Parkering

Garage finns. Garaget kostar 658 kr/månad utan bur och 760 kr/månad i bur. För nuvarande finns lediga platser (2017-10-06)

Renoveringar

1. Fasadmålning av alla hus skedde 2005.
2. Fönstermålning skedde under 2011-2013.
3. Spolning av avloppsrör 2012
4. Tvättstuga renoverades 2012
5. Föreningslokalen renoverades 2013.
6. Byte av yttertak 2014.
7. Byte av ytskikt på tak 2015-2016

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Tvättstugan på Själlandsgatan 110 blev renoverad mars 2012. Festlokal finns på Själlandsgatan 110
Brandsläckare, brandvarnare, tvättstugenycklar, tjänstefördelare för bredband hör till lägenheten.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad