Kastrupgatan 6, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Kastrupgatan 6, 4 tr , Kista , Stockholm

Ta detta tillfälle i akt att sätta egen prägel på ditt nästa boende! Detta renoveringsobjekt högt upp i byggnaden ger dig möjlighet att skapa ett drömboende från scratch! Välplanerad 3a på fjärde våningen med trevlig balkong i sydostläge. Stora, rymliga och ljusa rum i hela lägenheten. Bostaden är belägen i bra förening med låg avgift. Dessutom har lägenhetens reparationsfond ett saldo på 6720 kr; ett perfekt startkapital för en renovering. Allt detta endast 5 minuters promenad från Kista galleria och Kista tunnelbana. Varmt välkomna!

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 635 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
18
Byggår:
1977

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Stor och rymlig hall med plats för avhägning av ytterkläder. I anslutning till entrén finns även ett rymligt förråd med gott om förvaringslösningar. Plastmatta och vitmålade väggar

Badrum: Våtrumstapet i vitt med mönster högre upp på väggen och plastmatta i mörkare färg. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp och badkar. Ett fönster finns högt upp på väggen för goda utvädringsmöjligheter.

Kök: Stort och rymligt kök i orgninalstandard med stora arbetsytor. Vita skåpluckor och vita kakelplattor på väggen ovan bänkskivan i rostfritt stål. Köket är utrustat med ugn, spis, stor kyl och stor frys, fläkt och dubbel diskho. Intill köket finns en yta avsedd för att vara matplats vid fönster med gott om ljusinsläpp. Plastmatta och vitmålade väggar.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med fönster i sydostläge. Här finns plats för stor säng och garderober. Plastmatta och tapetserade väggar.

Sovrum 2: Större sovrum med stor fönstergrupp som ger rikligt med ljusinsläpp. Plats för stor säng och ett antal garderober. Parkettgolv och ljusmålade väggar med undantag för en fondvägg som har en mörkare färg.

Vardagsrum: Rymligt och luftigt sällskapsrum med gott om ljusinsläpp från fönster och balkongdörr i sydostligt läge. Vardagsrummet har plats för stora soffgrupper, tv-bänk och dessutom en arbetshörna för den som behöver studera eller arbeta hemifrån. Här finns utgången till den sköna balkongen i högt läge med förmiddagssol. Perfekt för att äta frukost ute på morgonen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

4 635 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

0,48742%

Andel av årsavgiften

0,48742%

Reparationsfond

6720 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 augusti 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 171 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Fastighetsbeteckning

Kastrup 10

Övrigt

Avsättning till inre reparationsfond görs med 36 kr/ mån.
Nuvarande saldo: 6720 kr.

Förening

Namn

Brf Brandsö

Om föreningen

Föreningen består av 230 stycken bostadsrätter samt 5 lokaler med hyresrätt som upplåtelseform.

Föreningen har två tvättstugor inom området. Dessa ligger i markplan på Kastrupgatan 9 och på Kastrupgatan 6-8.

Föreningen har flera cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningslokal med bastu finns att tillgå i föreningen på Kastrupgatan 9.

Föreningen har för närvarande en gemensam el-upphandling för samtliga lägenheter och företag. Tanken med denna konstruktion är att varje hushåll inte ska behöva betala en abonnemangskostnad samt att föreningen är större än den enskilde när det gäller prisförhandlingar. Med egen mätutrustning betalar varje lägenhet sina egna elkostnader, till ett mer förmånligt pris.

Övrigt om föreningen hittar ni på www.brandso.se

Antal lägenheter

230

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget och kabel-TV genom Com Hem.
Basutbud av kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Internet via Bredbandsbolagets fiberuppkoppling är ett obligatoriskt tillägg om 125 kr /månad för 250/100 mbit/s.

Parkering

Cirkapriser parkering:
Parkering, 200 kr/mån
Garage, 500 kr/mån
MC, 175 kr/mån

Parkeringsplatser utomhus finns främst nere vid tunnelbanan. Till dessa är det kortare kö och (med reservation för variationer) väntetiden bör inte vara mer än några månader. Inomhusplatser finns under Kastrupgatan 16 och under Kastrupgatan 6-8. Till dessa är det längre kötid. Gästparkering finns på ett antal avgiftsbelagda platser runt om i området. Föreningen har även ett särskilt däckförråd.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, minst 10%

Äger föreningen marken?

Nej

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad