Heklagatan 71 B

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Heklagatan 71 B , Kistahöjden , Stockholm

Optimalt planerad 2:a med balkong i västerläge i anslutning till vardagsrum samt öppen planlösning mot kök. Radhuskänsla med bästa läget på Kistahöjden!

Äntligen är en av de stora tvåorna på 47,7 kvm till salu, med sovrum som rymmer en riktig dubbelsäng och med samtliga fönster i insynsfritt läge med utsikt mot grönska. Bli först med att flytta in i denna helt nyproducerad 2:a med radhuskänsla i det kanske bästa läget i hela området. Balkong i bästa västerläge med eftermiddags/kvällssol samt en uteplats med morgonsol. Lägenheten ligger på markplan med egen entré där samtliga fönster i vardagsrum/kök och sovrum vetter mot den gröna sidan. Huset ligger i sluttande terräng vilket gör att lägenheten blir insynsfri samt att man får en mycket trevlig utsikt. De stora fönsterpartierna bidrar också till att bostaden blir riktigt ljus.

Bostaden är mycket välplanerad med kök och vardagsrum i en modern halvöppen planlösning. Sovrummet är generöst och rymmer, till skillnad från de mindre tvåorna på 44,2 kvm i projektet, en riktig dubbelsäng samt möjlighet till hel garderobsvägg (2 garderober i sovrummet ingår i köpet) Från vardagsrummet når man också den generösa balkongen i bästa västerläge med eftermiddags/kvällssol. Vid entrén finns också en mindre uteplats där man kan njuta av en frukost i morgonsolen. Genomgående hög standard med kök från Ballingslöv med full maskinell utrustning samt bänkskiva i granit. Badrummet är helkaklat med vita stora plattor på vägg samt ett snyggt klinkergolv i grå kulör med golvvärme. Snygg kommod med infälld spegel och belysningsramp samt en kombimaskin för tvätt och tork. Bra förvaringslösningar i lägenheten med två garderober och ett städskåp i hallen samt två garderober i sovrummet. Till lägenheten hör två separata förråd som ligger i anslutning till entrén.

Mycket bra läge i ett helt nybyggt område på Kistas gräddhylla med endast radhus i närområdet. Ca 200 meter bort från bostadsområdet kommer det finnas en busshållplats varifrån bussen tar dig till bl.a. Kista där du med T-banan tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. Åker du istället bil tar du dig enkelt ut på E4:an och vidare in mot stan på ca 15 minuter eller till Arlanda på ungefär lika lång tid. Det finns 49 parkeringsplatser i föreningen så möjligheten är god till en parkeringsplats för 400 k/mån för den som önskar.

Lägenheten står klar för inflyttning den 23:e december. Bli först att flytta in i denna moderna lägenhet!

47,7 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 997 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47,7 kvm
Våning:
1
Byggår:
2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47,7 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten säljs på ritning och därför är visning inte möjligt. Intresseanmälan görs till mäklaren. Budstart 10/10 kl 10:00! Mäklaren ringer till de som anmält intresse. Ej visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 997 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,14%

Tillträde

2016-12-23

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Budstart 24/10 kl 10! Mäklaren ringer till de som anmält intresse. Ej visning!

Till lägenheten finns två förråd om ca 1 kvm direkt utanför ytterdörren.

Förening

Namn

Brf Kistaterrassen

Om föreningen

På omtyckta Kistahöjdens solsida byggde Rikshem 111 moderna och välplanerade lägenheter med balkong och uteplats som stod färdiga vid årsskiftet 2016/2017. Lägenheterna kommer bestå av 1-2 rum och kök om 31 - 47 kvm med genomgående hög standard och smarta lösningar. Här erbjuds stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en halvt öppen planlösning. Köket är genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor ovan bänkskiva i granit. Helkaklat badrum och egen kombitvättmaskin. Husen ligger längst in på en lugn lokalgata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt från de soliga balkongerna.

Områdesbeskrivning
Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus, Brf Kistaterrassen blir därför ett trevligt tillskott med sina yteffektiva lägenheter. Här bor man med direkt närhet till naturen. Naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader, jogging och längdskidåkning på vintern. Här finns även en fornlämning i form av ett röse. Kista gränsar också till Järvafältet, ett av länets största naturreservat med ca 2 000 hektar mark, som bjuder in till olika friluftsaktiviteter. I närheten av Kistahöjden finns också en rackethall och ett träningscenter.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen och för den som föredrar tunnelbana är det några få minuters promenad till T-stationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 18 minuter. För den bilburne når man E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil. På sikt kommer även tvärbanan förlängas till Kista, vilket ytterligare förbättrar kommunikationerna. På bekvämt avstånd finns Kista Galleria med sammanlagt cirka 180 butiker. Här samsas även restauranger, caféer och hotell med biograf, bowling och gokart.

Antal lägenheter

111

TV och Bredband

Föreningen är uppkopplad med fiber TV, IP-telefoni och internet med Telia som leverantör. Kostnad för tjänsteleverans ingår inte i lägenhetens månadsavgift.

Parkering

Föreningen har 45 stycken p-platser som upplåtes med hyresrätt. För mer information kontakta Riksbyggen gällande priser och köstatus.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Övrigt

Cykelparkeringar är placerade utanför hus 2, 5 och 7. Det finns 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten. Tvättstuga finns inte. Alla lägenheter är utrustade med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Bergvärme. Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning i respektive lägenhet.

Om området

Kistahöjden

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Kista

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad