Jellingegränd 7, bv

Bilder

Accepterat Pris

1 800 000 kr

Bevaka slutpriset

Jellingegränd 7, bv , Ärvinge , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS RING FÖR VISNINGSTID! Perfekt läge i Ärvinge med stor uteplats! Genomgående parkettgolv samt storslaget ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vitt kök, rymligt sovrum samt stort badrum med tvättmaskin. Promenadavstånd till Kista Galleria med sin breda service, tunnelbana samt bussar. Varmt välkommen att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Aria Karadaghi 070-750 31 78.

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 158 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1313
Byggår:
2000
Accepterat Pris:
1 800 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i garderober. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Badrum: Helkaklat badrum utrustat med handfat med kommod, spegel, WC, fönster samt tvättmaskin med praktisk bänkskiva ovan.

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord på vardera sida, garderober samt övrigt möblemang. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Kök: Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Vita skåpsluckor och vitt kakel ovan bänkskiva. Här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn samt fläkt. Här finns plats för matbord för 4-6 personer.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang. Här finns goda sällskapsytor när familj och vänner är på besök. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

Uteplats: Fantastisk uteplats utan insyn mot grönska. Här finns gott om plats för utemöbler.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

1 800 000 kr Accepterat Pris

Avgift

4 158 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband

Andel i föreningen

0,001053%

Andel av årsavgiften

1,05298%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 mars 2019
Energiklass: -
Energiprestanda: 157 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Kista Ängar 3

Om föreningen

Föreningen består av 77 lägenheter på mellan 1 rok (43,0 kvm) och 6 rok (127,5 kvm).

Bredbandsbolagets bredband finns i samtliga lägenheter, vilket medför att alla föreningens hushåll får en 100 mbit internetuppkoppling samt telefoni där abonemangsavgiften ingår i avgiften.

Värmestyrningssystemet EnReduce är installerat, vilket gör att föreningen sparar hela 15 procent av fjärrvärmekostnaden.

Två stycken gemensamma tvättstugor med bokningssystem finns att tillgå medlemmarna. Det finns även en föreningslokal med bastu att tillgå på Gallehusgränd 4. Tillgång finns även till miljöstation och cykelförråd.

Till varje lägenhet hör ett förråd beläget på vind samt på entréplan.

Se gärna föreningens hemsida http://www.kistaangar3.se/

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Parkering

Parkering hyrs via Atrium Ljungberg som äger garagen. Dessa alternativ finns att tillgå:

Dygnsparkering i kallt garage, 655 kr per månad (7860 kr/år)
Nattparkering i kallt garage, 275 kr per månad (3300 kr/år)
Nattparkering P-däck (utomhus), 150 kr per månad (1800 kr/år)
Motorvärmare finns att få för 50 kr extra per månad till varje alternativ.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Ekonomisk förvaltare: SBC

Om området

Ärvinge

Området är mycket lugnt och ligger bara ett stenkast från natursköna Järvafältet. Där finner ni miltals med härliga gång- och cykelvägar. Det finns även elbelysta motionsspår i Kymlingeskogen.

I Ärvinge centrum finns restauranger, närlivs, frisör mm. I övrigt har man nära till både skolor/förskolor, kommunikationer samt Kista Galleria med ett rikligt utbud av affärer och restauranger, samt biograf och träningscenter.

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad