Lollandsgatan 5, 3tr

Bilder

  • Såld!

Lollandsgatan 5, 3tr , Kista , Stockholm

Tillfälle! Ljus och högklassig 3:a på 81 kvm i en solid förening. Förutom ett renoverat kök, stort vardagsrum och en gigantisk terrass erbjuder bostaden även en fantastisk jacuzzi. Barnvänligt område med ett par minuters promenad från Kista Galleria, skolor, t-bana samt buss/flygbuss. Missa inte chansen!

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 279 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
112
Byggår:
1978

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med gott om plats för förvaring i garderober med spegeldörrar.

Badrum: Stilrent och fräscht badrum med helkaklade vita väggar och klinkers. Badrummet är utrustat med en stilren bred kommod samt ett stort spegelskåp med spotlightsbelysning som ger extra förvaring. Här finner ni även den fantastiska jacuzzin.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Går även att använda som förråd. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök: Mycket smakfullt och modernt kök med gott om skåp och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys i märket samsung, inbyggdugn, inbyggdmikro, integrerad diskmaskin, glaskeramik-häll, fläkt samt tvättmaskin. Här finns gott om plats för stort matbord när familj och vänner är besök.

Sovrum 1: Rymligt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns även plats för garderober. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 2: Trevligt sovrum med plats för säng och övrig möblering. Här finns även plats för garderober. Trivsam ljusmönstrad tapet och laminatgolv.

Vardagsrum: Stort och underbart vardagsrum med stora fönsterpartier och med utgång till terrassen.

Terrass: Stor och härlig terrass i söderläge. Stora sällskapsutrymmen med plats för bord och stolar samt gasolgrill.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 279 kr inkl Värme, VA, Kabel-Tv, Bredband, Ip-telefoni

Andel i föreningen

0,33762%

Andel av årsavgiften

0,33762%

Reparationsfond

8 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 april 2010
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ärvinge By 2

Förening

Namn

Brf Rågö

Om föreningen

HSB Bostadsrättsförening Rågö bildades 1976. Föreningens fastigheter var inflyttningsklara våren 1980. I Rågö finns 294 lägenheter, fördelade på 10 hus.

Stadsdelsnämnden hyr två lokaler av föreningen. En privat förskola, Lyckostugan, hyr också en lokal av oss. Dessutom äger föreningen Stora och Lilla Ärvinge gård, där föreningens träfflokal, och styrelserum finns.

Rågö har två nyrenoverade tvättstugor. En på Langelandsgatan 13 och en på Lollandsgatan 7. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar. Tvätt-tid bokas elektroniskt, antingen direkt i respektive tvättstuga eller via internet.

Föreningen har ett modernt låssystem för sina portar. Det går enkelt att öppna via din telefon samt elektroniska nyckelbrickor.

För mer info om årsredovisning, lokaler mm. titta vidare på föreningens hemsida www.brf-rago.se

Antal lägenheter

294

TV och Bredband

Internet finns att tillgå genom Bredbandsbolaget där uppkopplingen om 100 mbit/s och bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Kabel-TV finns genom Comhem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Tv kan även fås via Bredbandsbolaget

Parkering

Garageplats finns att hyra genom separat avtal, dock kötid. Kortare kötid för uppställningsplatser utomhus. Cirkapriser för parkering:
P-plats, 199 kr/mån
Garage, 450 kr/mån
MC, 250 kr/mån

Övrigt

Sedan 1 september 2011 är det bostadsrättsföreningen som köper in all el som förbrukas i föreningen. Individuell mätning av varje lägenhets förbrukning som vanligt där kostnaden för den el du förbrukat under tre tidigare månader på månadsavgiften läggs till på fakturan för månadsavgifterna under kommande kvartal. På detta sätt får samtliga boende mycket lägre elkostnader och föreningen har bättre förhandlingsläge mot elleverantören.

Om området

Kista

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Närservice

Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

Karta

Hör av dig till Aria Karadaghi för mer information!

Aria Karadaghi

Aria Karadaghi

Kista

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-750 31 78

aria.karadaghi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad