Nystadsgatan 3, 4 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Hall
  • Entré
  • Badrum
  • Sovrum 1

Nystadsgatan 3, 4 tr , Akalla , Stockholm

Välkomna till denna trea med ljusinsläpp från två väderstreck belägen på fjärde våningen på barnvänlig adress! Ett mindre sovrum och ett stort sovrum med utsikt mot trevlig innergård. Badrum med renoveringsbehov. Rymligt kök med gott om arbetsytor och utrymme för stort matbord intill ett stort fönster. Från köket finns även utgången till den trevliga balkongen i sydostligt läge. Stort och rymligt vardagsrum med plats för stora möbelgrupper invid större fönstergrupp som ger bra ljusinsläpp! Dagis och förskola precis i närheten och promenadavstånd till tunnelbanan som tar dig in till city på 20 minuter. Varmt Välkomna!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 085 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
661
Byggår:
1975

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

HALL- Välkomnande hall med gott om plats för avhängning i hatthylla. Laminatgolv i träimitation och vitmålade väggar.

BADRUM- Ljusmålade väggar samt plastmatta. Badkar, handfat, wc, spegelskåp och stort fönster beläget högt upp på väggen. Badrummet är i behov renovering.

SOVRUM 1- Med stort fönster ges detta rum mycket ljusinsläpp och har utsikt mot en trevlig innergård. Här finns plats för en säng samt garderob för förvaring.

KÖK- Svart blankt klinkergolv och ljusa tapeter. Vita köksluckor och marinblått kakel ovanför den rostfria bänkskivan. Spis och ugn (Bosch), stor kyl och frys (Husqvarna), fläkt (futurum) samt diskmaskin (Whirlpool). Från köket finns utgången till den inglasade balkongen i söderläge med utsikt över grön och fin innergård.

SOVRUM 2- Större sovrum med plats för stor dubbelsäng samt större garderobsgrupper. Stort fönster ger gott om ljusinsläpp. Laminatgolv i träimitation, vitmålade väggar samt fondtapet.

VARDAGSRUM- Rymligt sällskapsrum med laminatgolv och vitmålade väggar med fondtapet. Plats för större möbelgrupper med stort fönster som ger bra ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

5 085 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV

Andel i föreningen

1,3525%

Andel av årsavgiften

1,3525%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 april 2010
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Nystad 2

Förening

Namn

Brf Nystaden 2

Om föreningen

Föreningen äger fyra hus med sammanlagt 95 bostadslägenheter. En överväldigande majoritet upplåts med bostadsrätt. Husen är byggda i mitten av 70 talet efter ritningar av arkitekten Lars Bryde, en av de mest tongivande arkitekterna i bland annat Akalla, men mest känd för att redan under 70 och 80 talen legat i framkant när det gällde miljöanpassade och energisnåla bostäder. Föreningen utgör ena sidan i en kvadrat med hus - det brukar kallas "storgårdskvarter" - med en nyrenoverad och stor grönskande gård i kvarterets mitt.

Föreningen tog över de fyra husen från det kommunala bostadsbolaget Svenska Bostäder i den 6 november 2008. Närmaste grannar är ett flertal andra bostadsrättsföreningar som på samma sätt, under de senaste åren, köpt sina hus.

Läs mer på föreningens hemsida: http://www.nystaden.se/

TV och Bredband

Föreningen har bredband och tv via comhem. Som medlem i föreningen har man också möjlighet att dra in fiber in i lägenheten. Kostnaden för indragning av fiber stå bostadsrättsägaren själv för.

Om du vill veta mer om indragning av fiber, kontakta förvaltaren via växeln så berättar han mer.

Parkering

Det finns ett parkeringshus på Saimagatan, där föreningens medlemmar får hyra parkeringsplatser. Parkeringshuset erbjuder uteplatser samt garageplatser. Detta administreras av SvenskaBostäder, telefonnummer 0771-318 318. Kontakta dem för aktuella priser och köstatus. Det finns även 2 garage längst ner på Nystadsgatan som ägs av SvenskaBostäder. Adressen för dessa garage är Sibeliusgången.

Om området

Karta

Hör av dig till Fabian Hedlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte